icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
martinie88
19. črc 2017

@biedronca ty jo den D opravdu nevím, ale ani jsem to neřešila, říkala jsem si, že když je to ob den tak to 100% stačí 🙂 Myslím si, že i kdyby to bylo pouze v den pozitivního testu tak to bude stačit. Pokud to pojistíte i v den kdy test slábne tak to bude fajn 🙂

dada61
19. črc 2017

Ahoj holky,uz dlouho si ctu vase prispevky a dodavate energii🙂 Uz jsem psala i v jinem foru..kdyz jsem byla po potratu..odepisovala mi Simi,jinak po unorovem potratu jsem opet otehotnela v cervnu, diky ovulacnim testum jsem zjistila kdy mam ovulaci a bylo to🙂ale dnes jsem zacala spinit,takze odpo jdu k doktorovi..jen jsem se chtela trosku vypovidat 😀 uvidime jak to dopadne... tehulkam moc gratuluju,neni to jednoducha cesta...

martinie88
19. črc 2017

@dada61 Ahojky, držím palečky u dr ❤ Budeme čekat na novinky 🍀

biedronca
19. črc 2017

MA SMYSL, SE DNES SNAŽIT? Ovu byla vcera dle testu ...

kacasa
19. črc 2017

@biedronca muzete zkusit..ale neni to uz pozde?

lorakv
19. črc 2017

Holky, chápu to dobře, že je lepsí milovaní v době kdy test slábne než když je pozitivní??

simi1510
19. črc 2017

@lorakv tak u nás byl sex dříve než byl pozitivní test a než byla ovulka a zítra začínáme 16tt 🙂

Spermie vydrží u někoho až 5 dní, ale běžné je, že tak 2-3 dny jo... Jinak na ovu testech se dočteš, že od pozitivního testu máš mít sex, dobré je obden, že spermie stíhají dozrávat... u někoho ale se povede i při denním sexu... atp. každý funguje jinak

simi1510
19. črc 2017

@biedronca tak ovulace nastává od pozitivního testu do cca 48 hodin... já ji měla od pozitivního testu za 2 dny. Když se měří teplota, tak víš za jak dlouho, který den cyklu atp ti skutečně nastává.

A šance je, tak proč to nezkusit? Nehledě, že vajíčko je po ovulaci schopné 24 h se oplodnit 😉

simi1510
19. črc 2017

@dada61 jak jsi dopadla? Jste v pořádku?

biedronca
19. črc 2017

@simi1510 tak tomu nerozumím. Dle foto ovulace teda nebyla včera,? chápu že nejvyšší Lh bylo včera a do 48 hod se vajíčko uvolní? Tudíž IKDYZ tam není žádná čárka, tak je nejvhodnější Doba?

simi1510
19. črc 2017

@biedronca přesně tak, neznamená to, že pozitivní test = ovulace, je to i na příbalovém letáku daných testů popsáno s případnými nejčastějšími otázkami.

U každého je ta "nejvhodnější" doba jiná. U někoho stačí několik dní před samotnou ovulkou, u někoho v den pozitivního testu, u někoho v den ovulace...

Prostě milujte se a nemysli na to, zda je vhodná doba nebo ne 😉 ten stres z toho, jestli jo nebo ne není nejlepší 😉

dada61
19. črc 2017

Ahojky,dekuji za podporu.Kontrola me akorat trosku uklidnila...zatim je pry mimisek malinky (dle doktora jsem 6+1,ale ja si myslim ze podle ovulace jsem asi 5+6)..jinak uvidi se az za dva tydny,takze asi tak... ale budu verit a doufat 🙂

simi1510
19. črc 2017

@dada61 držím palce! 😉

biedronca
20. črc 2017

@simi1510 Děkuji za upřesnění, máte pravdu. Tak tulení bylo v den pozitivního testu a hned druhý den také (už čárka bylo velmi velmi slabá byt zádná). Uvidíme...

biedronca
20. črc 2017

@martinie88 Dekuji. Tak uvidíme ... jestli se podaří. Zrovna odlétáme na dovolenou a zrovna ten tyden budu mít menzes - takže kéž by nedošel ! :D tulení bylo v den pozitivného testu a hned následující den, kdy uz čárka nebyla zádna. Uvidíe..... 🙂

dada61
20. črc 2017

@simi1510 diky moc..vsak ja vam vsem taky drzim palecky🙂Jinak dnes porad spinim..to mi neprijde normalni..uvidime jak to dopadne...ted jen doufat 🙂

simi1510
20. črc 2017

@dada61 spineni je pripadne normalni v zacatku, je to vse citlive, muze prasknout cevka. Pokud to vylozene neni cerstva krev... pripadne si dobehnout k doktorce at da progesteron na podporu a ascorutin

lorakv
20. črc 2017

Ahoj holky, tak ja nevim 😐 vcera jsem mela ovu test se slabě pozitivni carkou. Tak jsem cekala, ze dnes bude pozitivni a ono nic 😢 Je mozne ze dnes ovuluji a nebo se neco nepovedlo?
Ono nas uz asi stejne nemine car 🙂, ale pirad jsem malicko doufala.

biedronca
20. črc 2017

@lorakv Důležité jestli jste měli vcera a dnes sexík 🙂 Pokudbyla i slabá čárka a ted nic, tak je mozné ze OVU dnes asi bude :D

volfikovi
24. črc 2017

Ahoj holky tak se zase jednou za čas hlásím 🙂 v pátek jsem byla na gynde se jen objednat říkám že me boli bričho a jsem 90 DC tak mě objednala a hle večer se mi rozjela MS ,alw tak silná ,že teda trpím , tampony měním po hodině no a nehnu se z domu. Je to děs.
Nicméně kontrolu mám 31.7 zrovna s preventivkou tak uvidíme . S mimčem nepočítám , a tedˇ je situace ,že bych jej ani nechtěla.. Domluvili jsme se do mých 35 a manželových 26 :D tak máme ještě dva roky čas 🙂

nikynikol25
25. črc 2017

Ahoj holky tak co a jak vam to jde.Můžete my říct prosím,psala jsem minule,jsem myslela ze je to anovulak,dělám to na 3 grafech a ovu my vyšla poprvé na všech stejně ze měla být 27Dc,myslíte ze byla?Děkuji za radu

jullli
25. črc 2017

@nikynikol25 ano ano ovu byla

nikynikol25
25. črc 2017

@jullli tak to bych byla uz ráda jestli jsme se trefily🙂tak uz jen aby to vyšlo

katmir
31. črc 2017

Ahoj holky,
@karin1712 jak jsi na tom ? Já opět biochemko, tak musím počkat na další ovulku.
do toho mi dnes manžel oznámil, že ve čtvrtek jede do lázní, do kterých vůbec neměl jet...tak mě to úplně dostalo.
Já těsně po potratu a místo toho,aby se zajímal o mě, tak se stará o lázně a ještě to řeší s rodiči, místo se mnou. Jede sice blízko k Praze, ale mrzí mě, že se takhle zachoval a to jsme měli jet na dovču. Takže já nikam nejedu a budu tvrdnout v ordinaci. Protože až se vrátí, tak už nastupuje do práce,protože už má přípravný týden ve škole. Ach jo... 😢

karin1712
31. črc 2017

@katmir ahojky já také nic. Dnes jsem 5DC. Ovu mívám 11DC. Testovat dřív než 12DPO uz nebudu. Buď jsem mela také biochemko nebo blbé testy. Měla jsem docela pěkné čárky od 9DPO. A nakonec jsem to dostala přesně na den. Tak nevím. Tak snad třetí snažící cyklus vyjde. Tak jsme v tom spolu katmir. 😉 Teď už to klapne, musí. 👍

dada61
1. srp 2017

Ahojky,tak to spineni nedopadlo dobre,sice ustalo ale po dnesni kontrole mi doktor oznamil opet zamlklinu... takze znova revize...a zas vse od zacatku..stres..nervy...a nejhorsi ze cloveka nevysetri az po tretim potratu..to sakra nestaci dva potraty..? Achjo... jinak holky preju hodne stesti...at vam to dobre dopadne...

simi1510
1. srp 2017

@dada61 Někteří to řeší i po dvou, zkus se toho svého doktora zeptat, popř. obvolat jiné. Jinak mě to moc mrzí ☹

nikynikol25
1. srp 2017

Holky tak my to dneska spadlo,takže asi opět nic😢

katmir
3. srp 2017

@karin1712 urcite to klapne. Mame ,, pohnojeno,,.🙂

katmir
3. srp 2017

@dada61 to me moc mrzi. Drz se

Strana