icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
karolinaba
4. srp 2017

@dada61 to mě strašně mrzí, drž se😘byt tebou také bych na doktora více dupla, že chceš vyšetření teď..ten stres jestli je člověk v pořádku je hrozný..

abigail123
8. srp 2017

Ahoj holky, jdu si pro radu. Tento cyklus dělám ovu testy. Nejspíš to vypadá na anovulaci, že? Dnes 21.DC jsem nasadila už duphaston. Vždy ho beru už 19. DC, ale chtěla jsem počkat až po ovu, která předtím vždy probíhala 20DC. Cyklus mám vždy 26- 28 dnů. Myslíte, že je ještě nějaká šance?🙄

llenka_li
8. srp 2017

@abigail123 zkusila bych testy comfort, třeba budeš potřebovat jen citlivější testy...takhle to vypadá, ze ovu nebyla 😏

simi1510
8. srp 2017

@abigail123 ono pokud si nasadila už duphaston bez potvrzení ovulace, tak ovulace v tomto cyklu nebude... A je skutečně lepší zkusit ty comfort ovu testy, které mají v sobě víc barviva a lépe to ukážou. A nebo se domluvit s doktorem, popř. začít sledovat bazální teplotu, abys měla potvrzení, že k ní došlo. Jelikož i přes pozitivní testy se ovulace nakonec konat nemusí

abigail123
8. srp 2017

@llenka_li @simi1510 děkuji holky, zkusím citlivější. 🙂

martinie88
8. srp 2017

@abigail123 ahojky simi1510 ma pravdu, je lepsi merit i bt, ta ti ukaze ovu zpetne, ale je to nejlepsi metoda plus s ovu testy. V priloze zasilam testy, prvni dva max dalsi dva comfort. Max byl vzdy slaby. Pri techto testech jsem otehotnela, takze ne vzdy musi byt testovaci silnejsi. Ale leky nasazuj az po ovu, jinak si ji zablokujes, kazdy cyklus nemusi byt stejny 🙂 Oreji hodne stesti ❤

katmir
13. srp 2017

Ahoj holky,
tak já včera pozitivní ovu test a zítra jedeme za švagrovou, aby to zhlídla , zajímá mě hlavně výška sliznice, možná uvidí i ovulku, většinou ji mám 48 hod.po poz.ovu testu, tak hodím zítra večer info.
Holky ještě mám jeden intimní dotaz. Už od ledna mě pobolívá čípek při ovulce, pár dní se to chystá, ale při poz.ovu testu je to nejhorší, nemáte to někdo taky ?
Švagrová mě prohlížela v únoru, i v květnu a všechno o.k. Mám teda u dělohy pěkné křečové žíly, ale manžel je z toho nervozní. Děkuji za rady.
Tentokrát bych chtěla s testováním vydržet až budu mít zpoždění.
Jak jste na tom ostatní s ovulkama ?

biedronca
13. srp 2017

Holky,tulit se dnes a zítra?? Puntiky znamenají tuleni

slayc
13. srp 2017

@biedronca myslím, že od pozitivního ovu testu nastane ovulace za 12 - 36 hodin, nějaké testy zase uvádějí, že za 24-48. Koukni do letáku. Tzn, že ovu může nastat zítra nebo pozítří 🙂

kotito
13. srp 2017

@biedronca řekla bych že test pozitivní ještě není

simi1510
13. srp 2017

@biedronca zkus ještě dnes večer nebo zítra... Ty zelené - comfort umějí být daleko silnější a za mě pozitivní není, ale tulením nic nezkazíte...

biedronca
13. srp 2017

@simi1510 ty komfort jsou citlivější,no. Tuleni bylo dnes a zitra určitě taky bude.A hned po OVU nasazují Utrogestan.

simi1510
13. srp 2017

@biedronca s utrogestanem ale raději počkej a nasaď ho tak 2 dny po tom pozitivním testu (kdy ale bude evidentní, že je vážně pozitivní a když pak bude slábnout). Aby sis tu ovu nějak nezastavila tím utroušem. Pokud případně ještě nesleduješ teplotu.

U nás byl jeden sex dva dny před pozitivním testem a defakto v ten měsíc 3 dny před proběhlou ovu a jsme nyní v 19tt 🙂

keksikova1
13. srp 2017

Holky jen střelný dotaz- dva dny ovu test slabe, pak najednou nic a bílo,už druhý cyklus..Co to znamená?

simi1510
13. srp 2017

@keksikova1 jaký ovu testy používáš?

biedronca
13. srp 2017

@simi1510 no hezký teda ☺ jak dlouho jste se snažili??? My máme sexik od pátku každý den,protože je chuť,ale teď když bude ovu a máme se aktivně snažit,tak uz to cloveka tolik nebaví 😁 Utrogestan dám fakt Až úplně po ovu.teplotu nemerim,jen testy.snažíme se od dubna.

keksikova1
13. srp 2017

@simi1510 od Maxe..ted koukám že ty comfort jsou asi lepší, co? Jsou to ty,jak mají v balení 2TT navíc?

kotito
13. srp 2017

@keksikova1 co používáš za testy?

kotito
13. srp 2017

@keksikova1
už vidím, ta jsem neměla pozitivní nikdy. Určitě kup wondofo comfort. Jsou teda podle mě nejlepší.

keksikova1
13. srp 2017

@kotito takže myslíš že teoreticky ovu proběhla? Já totiž kojím, tak se mi tomu nechce věřit, ale je fakt že podle hlenu,bolesti atd to na to vypadá. .a navíc mám standardne FSH a LH nízký..

simi1510
13. srp 2017

@biedronca poprvé 11 měsíců, ale zamlklé, pak se povedlo po 7 měsících. Držím palce 😉

Podle některých zdrojů i lékařů zase není dobře spolu spát třeba den co den, popř. několikrát za den 🙂

simi1510
13. srp 2017

@keksikova1 comfort reagují daleko lépe. Dr. max má hrozně málo barviva, je méně citlivější a kdo má nižší třeba hodnoty, tak tomu nemusí ty testy ukázat ovu vůbec... Je možné, že v těchto chvílích může probíhat, když už tam není ani náznak. Ale pro jistotu svojí si kup jiné testy.

keksikova1
13. srp 2017

@simi1510 díky moc,tenhle měsíc už to nechám tak a příští koupím ty lepší,pokud bude třeba teda 🙂 😘

simi1510
13. srp 2017

@keksikova1 držím palce!

keksikova1
13. srp 2017

@simi1510 Děkuji 🙂 Já zatím spis tak sleduju tělo, jsem 5 měsíců po císaři, tak tak nějak rozumne musím 😉 I tobě hodně štěstí 🙂

kotito
13. srp 2017

@keksikova1 to jistě vědět nemůžeš. Uvidíš další cyklus pokud koupíš comfort, u nich jsem měla čárku dokonce silnější než kontrolní. Max nebyl zdaleka nikdy ani stejný jako kontrolní

keksikova1
13. srp 2017

@kotito jasne,stejne ještě o nic nejde, musela by to byt fakt náhoda, kdyby se zadařilo už ted, nemůžeme se ještě uplne cílene snažit.. spis me to zajímalo, jestli to teoreticky mohlo byt. Ale tak teoreticky muže byt asi všechno no..😀 nicméně dík za radu 🙂

dasa.77
13. srp 2017

@keksikova1 i já jsem zkusila testy od Maxe. Pár dní nic, pak náznak čárky,jeden den silnější (ale rozhodně slabší než kontrolní) a další den už zase jen duch na testu. Prvně jsem si říkala "to bylo jako ONO ? " Ovulace opravdu proběhla.Jen tyhle testy u mě prostě moc dobře neukazovaly.

keksikova1
13. srp 2017

@dasa.77 díky moc, presne takhle to mam ja ted.. no tak uvidíme za měsíc, koupím ty lepší, chci vysledovat kdy ovu probíha-jestli vubec samozrejme..Hodně štěstí všem ❤

dasa.77
13. srp 2017

@keksikova1 Tak pokud krom těch testů jsi pozorovala v tu dobu na sobě i něco jiného (bolest,možné zašpinění atd.), přikláněla bych se k tomu,že ovulace opravdu byla. 😉

Strana