icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
simi1510
13. srp 2017

@keksikova1 děkuju 🙂 Snad to dotáhneme v pohodě a konečně se taky co nejdříve dozvíme, co nám tam vlastně roste 🙂

biedronca
14. srp 2017

@simi1510 My teprve od dubna se snažíme, a trošku mi to začína uz v hlavě šrotovat, proč se nedaří.... ta hlava..:( Uvidíme kdy se zadaří, dala jsem si ze do konce roku, by to určitě uz mohlo vyjít 🙂

simi1510
14. srp 2017

@biedronca tak za rok mas 12 moznosti, z toho ne vzdy musi byt ovu, ne vzdy je kvalitní vajicko, kvalitní spermie, nekdy se netrefite... az poté to resi lekari vetsinou 😉

Jinak muzete zkusit doma conceive gel, ktery nam tu hodne pomohl. Je to jediny gel, ktery pomuze spermiim 🙂

keksikova1
14. srp 2017

@simi1510 ty jo,to my jsme se dozvěděli az někdy v 24tt,mlada dáma hrála na stydlivku 😀 mas přání? To už dotáhnete, neboj 😊

Jo,jen mimochodem,pro zajímavost, ted se mi ukázalo, že podle BT pravděpodobně ovu proběhla v patek..

simi1510
14. srp 2017

@keksikova1 tak ja na jednu stranu bych chtela holcicku, prijde mi, ze s chlapama to moc neumím 😃 Tak uvidime, za 2 tydny pak je druhy screening tak pri nejhorsi snad tam 😂

No vidis to 🙂 je lepsi to mit pripadne jeste necim podložené a pak vis co a jak, i kdyz u bt je to na jednu stranu zjistitelne zpetne

toryt
14. srp 2017

Ahoj poradite nekdo, myslela jsem ze uz se zdarilo mirne spineni 4 den po ovu ktere se ale zacalo menit v menstruaci, od 4 dne az do 18 postupne silene silne krvaceni krece cerne cucky a dnes 18dpo jeste sem tam krev, stalo se to nejake, asi potrat ze

keksikova1
14. srp 2017

@simi1510 ja mela ten pocit taky,ale opačne, chtěla jsem kluka, celou dobu to na něj vypadalo a když jsem se dozvěděla, že čekáme princeznu,byla jsem z toho trochu rozhozena,neměla jsem ponětí, co budu s holkou dělat. No a ted? Ted bych ji za nic nevyměnila a jsem nastvana,když si někdo myslí, že je kluk (když třeba není v ruzovym) 😀 takže neboj,i kdyby to byl chlapeček, ve finále je to jen o tom,jestli bude mit vic věci modrých, nebo růžových 🙂 Moc držím palce,dej vědět jak jste dopadli 😊😚

llenka_li
14. srp 2017

@toryt měla bys jit určitě k dr, protože to klidně muže být mimodelozni tehu a není to normální..potrat 4dpo těžko, to by ještě vajíčko ani nebylo zahnizdene...

toryt
14. srp 2017

@llenka_li od 4dco jsem zcala lehce spinit a nekde asi od 12 dpo krvacet hodne a silene krece dohromady 14 dni krvaceni dnes uz to vapada s krvi v pohode ale nemuzu se ani pohnout. Mam doma test, mam ho tedy zkusit a kdyz bude naznak druhe carky zkusit se dopravit na gynekologii a kdyz bude ciste bily mimodelozni to byt nemuze?

llenka_li
14. srp 2017

@toryt test určitě udělej s pokud bude pozitivní, vzhledem ke křečím se doprav hodně rychle rovnou do porodnice. Pokud bude negativní, i tak si dojdi na gyndu, ať té vyšetří, vypadalo by to třeba na cystu nebo tak....

Měla jsem to u mimodelozniho podobne. Začala jsem špinit někde před pulkou cyklu, jenom malilinko spis jen na toaletak nebo úplně minimálně na kalhotky, i přes to jsme se dalších 10 dnů snažili, protože ovu testy byly pořad pozitivní, nakonec jsem začala krvacet s kusy sliznice, ale asi 10dnu před terminem MS...takže jsem udělala test, který byl slabé pozitivní a ještě ten den jsem nastoupila do nemocnice. Nechci strašit, pravděpodobně to mimodelozni nebude, když krvácení ustalo, ale myslím, ze každé krvácení a hlavně křeče mimo termín MS nejsou v pořádku a měl by té zkontrolovat dr.

llenka_li
14. srp 2017

@toryt do nemocnice, ne porodnice 🙈

toryt
14. srp 2017

@llenka_li diky, zkusim jen se nejdriv musim zvednout, nemuzu se ani pohnout od vcera me boli pod zebry. To me mezi cim jsi prosla, ja se bojim co to bude protoze tohle se mi jeste nestalo. Takovehle krece hodne krve a 14 dni jsem jeste nemela. Akorad nevim teda jak se dostat do nemocnice. Uvidim nejdriv zkusim test a pak budu resit dopravu. Moc dekuju za radu.

dasa.77
14. srp 2017

@toryt souhlasím s @llenka_li , potrat to nebude, na ten je to brzy. Já se přikláním k cystě. Může se stát,že praskne a udělá takovou neplechu. Každopádně ani to není sranda,bolest pod žebry může znamenat krvácení do dutiny břišní. Takže na nic nečekej a jeď. Hlavně ať jsi v pořádku

llenka_li
14. srp 2017

@toryt kdyby byl pozitivní, můžeš si klidně zavolat rychlou..protože jako těhotná s krecema a krvácením na ni mas jistě nárok. Drzim palce, ať to nic není a jsi brzy v pořádku. Ale i když bude test negativní, tak se doprav dnes na gyndu....

toryt
14. srp 2017

@dasa.77
@llenka_li test je negativni, takze to urco nemuze byt mimodelozni? Mela jsem co delat se dostat na zachod asi se sama na gynekologii nedostanu tak zkusim lezet a kdyztak budu muset zavolat priteli az zdrhne z prace. Dekuju a kdyby to bylo krvaceni do dutiny brisni to bych ale mela teplotu nebo neco? Mam 37.2

llenka_li
14. srp 2017

@toryt hele, jestli mas bolesti, ze nedojdes k dr, tak volej příteli určitě, ať té tam odveze, to přece vůbec není sranda...vždyť můžeš opravdu krvacet do břicha nebo něco. Takhle bych to určitě nepodcenovala...mimodelozni to asi sice není, ale velké bolesti jsou i při praskle cyste....nebo si zavolej taxi...

toryt
14. srp 2017

@llenka_li jo diky taxi nebi spatnej napad pritele asi nechci plasit dost ze ja jsem z toho spatna. Jemu jsem to ani nerekla kdyz jsem se svijela svedla jsem to na zacpu. Nechci aby byl sklamanej, ja mam dve deti on jeste zadne a uz je mu dost. Diky holky

dasa.77
14. srp 2017

@toryt Příznaky krom bolesti jsou : zimnice,náhlé pocení(studený pot,mdlo)... Jestli přímo teplota,netuším. Ale prasklá cysta může způsobit zánět pobřišnice. A pokud je zánět,teplota je běžná. Nejsem doktor,ale být tebou tak moc dlouho nečekám,pokud se opravdu necítíš už několik dní dobře.

toryt
14. srp 2017

@llenka_li
@dasa.77 pred tremi mesici jsem byla na gynekologii ze jsem dostala menzes po 16ti dnech a to mi prave rekla ze ted uz nezjisti co to bylo. Pak dva mesice normal pak zas po 16ti dnech a ted mi to zacalo uz 14dc a prestalo dnes po 14dnech ted bych mela teprve dostat menstruaci. Nemuzu se hnout, bolesti mam ale oproti silenym trem dnum pred tim je mi lip. Zjisti tedy vubec neco

dasa.77
14. srp 2017

@toryt na UTZ určitě,ale bylo by dobré popsat celkový průběh, nějak si nejsem jistá,zda tohle byla menstruace.... držím palce
tady Tě neuzdravíme

toryt
14. srp 2017

@dasa.77 mas pravdu, zajedu si za ni. Vezmu si taxi.

llenka_li
14. srp 2017

@toryt Jj, jed a dej pak vědět...drzim palce, ať jsi v pořádku.

toryt
14. srp 2017

@llenka_li nic mi nerekla nic neni videt a vypada to normalne, pokud bCh mela teplotu nebo zas krece mam jed hned na pohotovost a dala mi prasky abych uz neprkvacela, jeste trocha krve byla, tak nevim nic a chodit nemuzu furt. Pry bolest pod zebry muze byt namozene z tech kreci co jsem mela

slayc
14. srp 2017

@keksikova1 ahoj, k těm ovulačním testům, já maxe použila a měla sem echt pozitivní, ale testovala sem jen v jeden cas a to vecer. Jeden den bilo, druhy den carka jak pra*e, další den v 7 rano jeste silnejsi carka - silnejsi nez kontrolni, ovsem odpoledne duch jenom. Takze testovat třeba každý den ve 2 odpoledne, tak ji taky nemam z testu potvrzenou, protoze by proste pozitivni nebyl, tak jak ma, bylo to asi o nahode a stesti, takze ono muzes akorat prosvihnout tu spravnou dobu, ale ovulace probehnout mohla 🙂

keksikova1
14. srp 2017

@slayc dík, ja myslím že proběhla, i podle smyptotermalni metody to tak vypadá.. Je fakt že casove jsem to neměla ideální, navíc kojím, takže vynechávat nějak moc pití nemůžu..uvidíme, jde mi hlavně asi o tu korelaci se symptotermalkou. No uvidíme 😉 Každopádně díky! 🙂

biedronca
14. srp 2017

@simi1510 dnes takto 😁

simi1510
14. srp 2017

@keksikova1 tak to je jasne, jde jen predevsim o to, aby bylo zdrave a v poradku.... dopadli jsme tak, ze nevime, zkrizilo to opet nozicky 😂

simi1510
14. srp 2017

@biedronca v kolik si ho delala? Co tak koukám, tak uz je zaschly, tak tezko rict jak vypadal cerstvy

dasa.77
14. srp 2017

@biedronca Podle mě je ve finále jedno,že je zaschlý,když to jsou všechny na fotce. Buď bychom tu musely mít všechny před zaschnutím a nebo všechny až po. I tak pouhým okem vidím,že poslední je zatím nejsilnější 😉

dasa.77
14. srp 2017

@simi1510 .... takhle stydlivá může být jedině holčička 😀

Strana