Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@evabeda mela jsem oba, za mne ale lepsi s aplikatorem, nejen ze jsi schopna to nanest cim bliz k hrdlu, tak i mnozstvi mas dane.
Nektere holky si tu stezovaly, ze kdyz se toho da vic, tak se to některým chlapům nelibi a misto sexu pak je utrum.... hlavne cim vic ho pak i das, tim vic to pak tece
@evabeda za nás pozor na množství, davala bych max 1/4 , je hodně vodovej, a několikrát jsme měli po tulení :-/ měli jsme bez aplikátoru a davala jsem fakt malinko, pak už jen raděj na pindu,abych věděla přesně kolik .Záleží jak moc jsi vlhká, já to neříct stejně by to poznal,protože jsem ho fakt vyplavovala.museli jsme davat fakt minimum
každopádně první cyklus s ním se zadařilo. Pak jsem ho dala kamarádce, ta kolegyni a všechny první cyklus snažení s ním // 🙂
@evabeda Ahojky , i nás se taky zadarilo po geliku Conceive a brala jsem Gynex..😉Aplikátor jsem nepoužívala, chlapovi jsem ani neřekla ze je to nějaký spesl gel, používali jsme jako klasický lubrikac.Moc držím palce🙏
Ahoj holky tak jsem z toho jelen a nevim zda jit k Dr či ne. V pondeli jsem byla 77 den cyklu najednou bolest na prave straně podbrisku a rozjela se červená . Jenze trvala cca 4 hodinky slabě a konec od te chvíle nic. Bolest na pravo se projevuje hlavne vecer pres den jsem Ok. Myslela jsem ze to resit nebudu kdyz to nedostanu i kdyz ten cyklus je uz dlouhý ale tohle me rozhodilo . Šli by jste k Dr nebo vyčkali co bude a zda to jeste nepřijde ?

@simi1510 domácí test? to slyším prvně🙂