icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
jullli
18. zář 2017

@monikafrystakova oni maji na krabicce ruzove :D ale jsou zelene

monikafrystakova
autor
18. zář 2017

@jullli ahaaaa, ja si rikala, ze zelene nemuzu najit 😀

biedronca
19. zář 2017

@dasa.77 Tak bych rekla,že ty 2 poslední 17 a 18.9 jsou uplně stejné. Poradíš mi prosím?

dasa.77
19. zář 2017

@biedronca podle mě 17.9. byl malinko silnější a nejspíš začíná slábnout..... ovulace mohla proběhnout včera,nebo je dnes😉 Ještě bych udělala jeden test pro jistotu na porovnání

biedronca
19. zář 2017

@dasa.77 dnes uz o dost slabne.

dasa.77
19. zář 2017

@biedronca Tak super. 😉 Další ovu testy už jsou zbytečné. Počkej si na ty těhotenské

zuuuziiii
20. zář 2017

Ahoj holky, jsem tady nová a chtěla bych poradit, co říkáte na moje ovulacni testy? Snažíme se sice teprve chvíli....ovulaci na sobě poznám podle hlenu a okolo 16.DC docela silnou bolesti. Testovala jsem od 14 do 17DC vždy odpoledne přibližně ve stejnou dobu. Nikdy mi ale testovací čárka nevyšla stejne silná nebo dokonce silnější než kontrolní...pojistili jsme to 2x, prave 15 a 16DC. To čekání od ovulace do menstruace je pro mě nejhorší 🙁 Děkuji za rady 🙂 A všem snažilkam preju hodně štěstí 🙂

jullli
20. zář 2017

@zuuuziiii objednej testy comfort ovulacni aby jsi lepw poznala

toryt
21. zář 2017

@zuuuziiii zalezi jak silne ovu testy jsou, mozna potrebujes citlivější. Nekde jsem se docetla ze hladina lh v nejvyšší hladině pred ovu je 9-76ml/Ui. Jak u které 🙂Takze nekomu i nej citlivější testy neukazou uplne pozitivni protoze ty se dělají od citlivosti 20

zuuuziiii
21. zář 2017

@jullli @toryt děkuji za rady 🙂

jarmarca
23. zář 2017

@zuuuziiii mne tyhle ovu testy vychazi teda ze vsech nejlip, lip jak od maxe treba..🙂 takze podle me pozitivni neni,ale nevim no,treba jsi nechytla tu nejlepsi dobu na test🙂

monikafrystakova
autor
25. zář 2017

holky, myslite, ze, uz je ovu? Nebo bude carka jeste silit? tyhle testy mam poprve, tak nevim 😀 MS jsem mela 18.9. po 27 den......

martinie88
25. zář 2017

@monikafrystakova ahojky posilam foto mych testu. Prvni dva maxove ty dva spodni wondfo. Nikdy silnejsi test nebyl a zrovna z teto fotky jsem v 16tt🙂 Klidne se uz snazte🙂 Drzim palecky 😊

jullli
25. zář 2017

@monikafrystakova byva jeste silnejsi ale klidne bych udelala test jste kolem pate dneska... Dnes nebo zitra bude pozitivni ;)

toryt
25. zář 2017

@martinie88 ahoj, gratuluju a nemas jeste fotky jak jsi mela silne testy pred otěhotnění m, taky totiž nemuzu zjistit podle testu kdy by mohla byt ovu jsou furt hodne slabé, tak bych chtela porovnat s někým kdo je take nikdy nemel vyssi

dasa.77
25. zář 2017

@monikafrystakova Já bych řekla,že bude ještě malinko silnější. Tyto testy opravdu SKVĚLE ukazují 🙂

dasa.77
25. zář 2017

@jullli ahoj, ještě pořád Kinder vajíčko? Překvapilo mě to, myslela jsem si,že už máš termín každým dnem😉

monikafrystakova
autor
25. zář 2017

@jullli dobre, tak zkusim pak jeste udelat jeden 🙂

jullli
25. zář 2017

@dasa.77 ahojky 🙂 ano ano jeste vajicko :D jeste cca 4tt :D takze musim vydrzet

martinie88
25. zář 2017

@toryt ahojky, mam tu z kvetna;) max je strasne slabej. Ty nize jsou wondfo a ty vypadaji silneji nez ty pri kterych jsem otehotnela 😂 Ja jsem testy nikdy silne nemela a kor maxe tam to byla slabota🙂 Preji hodne stesti 😊😉

monikafrystakova
autor
26. zář 2017

takze prvni je dnes, druhy je vcera 😀

vrobelinka
26. zář 2017

🙂

vrobelinka
26. zář 2017

Ahojky,můžete mi poradit, co se se mnou děje? Moc tomu nerozumím....začala jsem testovat 11 den cyklu. Jeden den jsem si udělala dva testy. Tak teď jsem asi 16 den. moooc děkuji

toryt
26. zář 2017

@vrobelinka a na co se ptáš? Pravdepodobne ovulace teprv bude, ten jeden silnejsi test mohl byt jen vic koncentrovaná moc

vrobelinka
26. zář 2017

@toryt
aha...tak já budu čekat 🙂 jestli přijde

toryt
26. zář 2017

Udělej jeste dalsi treba tri dny pokud to bude slábnout je bran za pozítří nejsilnější v radě. Ne každá ho mame uplne pozitivni pri ovulaci. 🙂 teplotu meris?

vrobelinka
26. zář 2017

Neměřím, k tomu jsem ještě nedospěla...dvě děti už máme, rádi bychom třetí, ale brala jsem dlouhodobě antikoncepci, tak to bude asi jedině zázrak..ani nevím, jestli ovulace probíhá....

toryt
26. zář 2017

@vrobelinka nekdy chvili trva nez se telo srovna, nekdy je to hned. Zkus zitra zas test kdyz bude silnejsi zkoušek dal kdyz uz bude slábnout brala bych 16dc jako pozitivni. Ja sama nikdy silnejsi jak ty tu mas na fotce nemela.

vrobelinka
26. zář 2017

No už je to skoro půl roku, co jsem vysadila, tak nevím....nemám ani žádný hlen, menstruaci mám docela krátkou, ale pravidelnou...doktor říkal, že jsem v pořádku, ale vlastně mě jen prohlédl, tak nevím, co vše pozná

toryt
26. zář 2017

@vrobelinka hlen muzes mit jen min tak si treba nevšimne s, dr kontroluje jen základní treba aby byli průchozí vejcovody a nebyli cysty a kdyz se i tak nedaří zkus nejaky podpůrný prostředky, drmek kontryhel atd

Strana