Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@nikynikol25 jsi 11dpo klidne bxch testla ne kazda nidaci zaznamena ;)
nadační pokles 👏
@jullli já to zkusila a hněho bílo,spíš si myslím že to opět nevyšlo
@dasa.77 píše my špatně mobil,seká se my to,měl to být nidační pokles
@nikynikol25 jo,já to vidím 😂
@dasa.77 proč se směješ
@dasa.77 napsala jsem ted něco špatně
@nikynikol25 to ten mobil,v pohodě .... taky se mi to občas seká
@dasa.77 ja když chci hlavně napsat soukromou zpravu,tak úplně my to nejde psát😒
@dasa.77 koukám ze si čerstvá maminka,přeju hodně štěstíčka a zdravíčka,koukám ze si měla skoro stejně dlouhé cykly jak ja,nevíš v kolikatim přibližně Dc si otehotnela,ja už to řeším 5 měsíc intenzivně,předtím jsem to nějak neresila,bud a nebo,ale skoro pres 3 roky nic,až teď 5 měsíců si tak trošku tomu chci dopomoci
@jullli ani žádné spineni jsem neměla tak nevím,mám ca.5-6dnů do ms tak počkám co se bude dít,budu měřit dál,ale teplota jen na 37stupňů,víc nejde
@nikynikol25 Tak já ty cykly měla v průměru 35 dní a to jsem mohla mluvit o pravidelné MS. Ale bylo období,kdy byly i kolem 50ti dní, bohužel.Takže jsem mívala ovulaci 20DC a později. LF většinou 16 dní
Vím přesně,kdy jsem otěhotněla,ale v tom Ti nepomůžu,protože ten cyklus byl úplně jiný, MS vyvolaná po Agolutinu a ovulace pár dní na to a k početí došlo 9DC. 😉
Takže vše jinak, prostě to byla náhoda
Holky, po nekolika letech pridavam prispevek ke svemu zalozenemu foru 🙂 jake prosim pouzivate ovulacni testy, co jsou nejspolejhlivejsi? Uz si to nepamatuji, jake jsem mela 😀 diky za rady ;)
@monikafrystakova moni, zelene ovu testy comfort
@jullli Luci diky, mrknu na to ;)
@jullli Luci a to jsou ty zelene,cos poslala nebo ruzove :D? nebo na krabicce musi byt nakreslene zelene? 😀

@dasa.77 jo promin jasny ja napsala leci 😁 Jo diky kouknu jeste na odkazy. Tohle jsem precetla. Homeopatikum mevim jestli verit, pry je to vlastne placebo. No hlavne jsou jen nekterw bez receptu. No kouknu na ty stranky a ja si ted dm do kontroly v rijnu od vseho pokoj, kdybych mela zs nake problemy mam prijit hned