Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@jullli ahaaaa, ja si rikala, ze zelene nemuzu najit 😀
Ahoj holky, jsem tady nová a chtěla bych poradit, co říkáte na moje ovulacni testy? Snažíme se sice teprve chvíli....ovulaci na sobě poznám podle hlenu a okolo 16.DC docela silnou bolesti. Testovala jsem od 14 do 17DC vždy odpoledne přibližně ve stejnou dobu. Nikdy mi ale testovací čárka nevyšla stejne silná nebo dokonce silnější než kontrolní...pojistili jsme to 2x, prave 15 a 16DC. To čekání od ovulace do menstruace je pro mě nejhorší 🙁 Děkuji za rady 🙂 A všem snažilkam preju hodně štěstí 🙂
@monikafrystakova ahojky posilam foto mych testu. Prvni dva maxove ty dva spodni wondfo. Nikdy silnejsi test nebyl a zrovna z teto fotky jsem v 16tt🙂 Klidne se uz snazte🙂 Drzim palecky 😊
@monikafrystakova byva jeste silnejsi ale klidne bych udelala test jste kolem pate dneska... Dnes nebo zitra bude pozitivni ;)
@martinie88 ahoj, gratuluju a nemas jeste fotky jak jsi mela silne testy pred otěhotnění m, taky totiž nemuzu zjistit podle testu kdy by mohla byt ovu jsou furt hodne slabé, tak bych chtela porovnat s někým kdo je take nikdy nemel vyssi
@monikafrystakova Já bych řekla,že bude ještě malinko silnější. Tyto testy opravdu SKVĚLE ukazují 🙂
@jullli dobre, tak zkusim pak jeste udelat jeden 🙂
@toryt ahojky, mam tu z kvetna;) max je strasne slabej. Ty nize jsou wondfo a ty vypadaji silneji nez ty pri kterych jsem otehotnela 😂 Ja jsem testy nikdy silne nemela a kor maxe tam to byla slabota🙂 Preji hodne stesti 😊😉
🙂
@vrobelinka a na co se ptáš? Pravdepodobne ovulace teprv bude, ten jeden silnejsi test mohl byt jen vic koncentrovaná moc
@toryt
aha...tak já budu čekat 🙂 jestli přijde
Udělej jeste dalsi treba tri dny pokud to bude slábnout je bran za pozítří nejsilnější v radě. Ne každá ho mame uplne pozitivni pri ovulaci. 🙂 teplotu meris?
Neměřím, k tomu jsem ještě nedospěla...dvě děti už máme, rádi bychom třetí, ale brala jsem dlouhodobě antikoncepci, tak to bude asi jedině zázrak..ani nevím, jestli ovulace probíhá....
@vrobelinka nekdy chvili trva nez se telo srovna, nekdy je to hned. Zkus zitra zas test kdyz bude silnejsi zkoušek dal kdyz uz bude slábnout brala bych 16dc jako pozitivni. Ja sama nikdy silnejsi jak ty tu mas na fotce nemela.
No už je to skoro půl roku, co jsem vysadila, tak nevím....nemám ani žádný hlen, menstruaci mám docela krátkou, ale pravidelnou...doktor říkal, že jsem v pořádku, ale vlastně mě jen prohlédl, tak nevím, co vše pozná
@vrobelinka hlen muzes mit jen min tak si treba nevšimne s, dr kontroluje jen základní treba aby byli průchozí vejcovody a nebyli cysty a kdyz se i tak nedaří zkus nejaky podpůrný prostředky, drmek kontryhel atd

@monikafrystakova oni maji na krabicce ruzove :D ale jsou zelene