Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@vrobelinka tak na otehotneni je rok bez pomoci lekare... zalezi i jak dlouhe mas cykly. Az cca po tom roce vetsinou doktor dela hormonální profil.... u nas prvni trvalo 11 mesicu, ale zamlklo... a druhé 7 mesicu od revize a jsem nyni na konci 25tt.
Na zlepšení ovulace je dobry inositol 😉
@monikafrystakova moni kolik jsi den cyklu? Jinak ja za sebe rikam ze jeste neprobehla
@monikafrystakova mela jsem podobne testy a az byla ovu tak pak opravdu silny..
@jullli ms jsem měla 18.9.
@monikafrystakova takze 18.9 zacla to jsi dnes 10DC ( den cyklu) to mas jeste cas takze testuj dal ;) Jak mas dlouhy cyklus obvykle?
@jullli Luci, ted posledni dobou to mam nejakou rozhasene :-/ porad byl nejaky stres a tak, takze to nebylo nikdy presne.... ted byl po 28 dnech.... jinak kolem 29.-30.-31. den
@monikafrystakova i tak to mas pekne kolem takze ja bych rekla ze do 4dnu ovu prijde 🙂
@monikafrystakova ale muze i pozdeji ja mela treba ovu rozmezi 16-19 DC i podle toho z ktereho vajecniku. Takze testuj dal
@jullli ok, tak budu dal testovat a uvidime, co testy ukazou :D
@jullli prosím poradis my,byla ovu nebo nebyla,děkuju
@nikynikol25 vypada ze ano 27. Byla nejnizsi teplota i testy odpovidaji
@jullli uvidíme nu,me normálně bolel levej vajecnik asi tak už skoro 5 den,to je někdy hrozná bolest
@jullli vždycky si my dobře poradila,tak budu čekat co bude bazalka i ovu testy dělat
@nikynikol25 myslim si ze muzes byt klidna ovu byla ted uz jen cekej
@jullli teď jsem vyfotila ti ovu vsechny do dnešního večera
@jullli tak si měla asi pravdu,koukni jak se to drží vysoko
@nikynikol25 parada drzim palce
@jullli moc děkuji i za rady
@pajule88 vypadá že sílí, cca 2 dny😉držím palce
@karolinaba Další už byl skoro bílý, tak nevím. Nicméně od té doby ani ťuk :( Ale moc děkuju 🙂 Mám PCOS a doufala jsem, že by třeba taky jednou mohla být ovulka...tak třeba příště 🙂
@pajule88 Tady u těch testíků je čárka vždycky hodně výrazná, výraznější než testovací..u ostatních ovu testů jsem nikdy tak výraznou neměla, ale tyhle testy mají zřejmě hodně barviva, takže jsem s nimi byla vždycky spokojená..tak to ovu asi neproběhla☹každopádně pokud jsi teprve 10DC, určitě bych testovala dál..můžeš mít akorát posunuto...Doporučuji bylinkové kapičky Gynex, mě po potratu a následném zákroku krásně srovnali ovulaci, tak moc držím palce.
@karolinaba Nechci nikoho odrazovat,ale mě Gynex vůbec nevyhovoval.
@dasa.77 ono je to asi jak u koho..já četla převážně pozitivní recenze,jsou to bylinky, takže proč to nevyzkoušet...
@dasa.77
@karolinaba já užívám fertipronu a řekla bych, že v pohodě. Ovulaci mám zatím (ťuk ťuk) každý měsíc kolem 17DC a cyklus kolem 28 DC - 29DC. O gynexu jsem taky slyšela, ale to jsem nikdy neměla, takže nevím.

zkusím...zatím jsem ráda, že vůbec mám menstruaci, když jsem přečetla jiné zkušenosti...ale je mi už 39, tak to bude asi i věkem ☹