Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@martinasip no zatím ne....dle doktora je vše vpořádku, tak nevím.....a Vy??
@vrobelinka ahoj zatim taky nic taky u Dr. vsecko v poradku 🙄
@martinasip no tak uvidíme,ovulace podle testu byla....třeba se zadařilo....
@vrobelinka ovu byla makali sme a dnes dosli zas kamosky :(
@martinasip ach jo....já teď zkouším drmek a nějaký gel...taky jsme se snažili, tak uvidím ...dostat to mám o víkendu
no my sme taky pouzili gel ... ale nepodarilo sa...drzim palce...asi moc na to myslim...alebo co ... ja nevim...:/
@martinasip Já věřím, že se Vám to podaří....máš teprve 37. Mně je o dva víc, tak nevím.....navíc jsem brala 18 let antikoncepci...
@vrobelinka moc drzim palce. a uz mas deti?
holky, po dlouhé době se ozývám..po neúspěšném snažení přišel čas na Clostil, Ovitrelle a Utrogestan, vše tento měsíc poprvé. Máte s Utrogestanem zkušenosti? doktor říkal od 16. dne 2 nebo 3 zavést..moc si tím nejsem jistá, jestli ty 3 rozdělit na celý den (1-1-1) nebo na noc třeba 2..Díky za rady🙂
@coreprincess Gratuluju
@martinasip dekujuuuu 😽
@coreprincess gratuluji....pomohlo vam neco?
@martulaz78 gynex a kyselina listová a pust a sex až v den ovulace 😹👏
@martulaz78
Možná i to,ze sem to už spis skoro vzdala jelikož více než rok nic tak sem se na to přestala tolik soustředit
@coreprincess jak dluho pust?
@martinasip hele takhle v rijnu jsem s manzelem mela sex 2x kolem ovulace ale celou sem ji pocitala divne..no a pak sem mela sex az dalsi mesic a to jen jednou v den ovulace a stacil teda jeden sex za mesic primo v den ovu
Holky menší dotaz :O když máte cyklus 30DC kdy cca míváte ovulaci? :O děkuji 🙂
myslela jsem si,že jsem ovulku měla cca ve středu,protože jsem měla táhlý hlen no tak jsme sexík neměli :O no a ejhle 17DC tj v pátek mě pobolíval podbříšek a měli jsme nehodu :O tak by mě zajímalo jak dlouho cca po táhlým hlenu je ovulace :O ještě jedno miminko chceme,ale až za pár let :O no kdyby se to omylem po tom pátku povedlo tak si určitě miminko necháme :O jen se chci uklidnit,že ovu je v době když je ten táhlý hlen a ne 2 dny po :O děkuji
@coreprincess ty jo tak dluho vydrzat?😳
@martinasip co mi zbývá 😂manzel na to moc není jak je znaven z prace
@coreprincess tak u nas je to teda jak fitko 😂
@juliemichal Myslím, že v plodném hlenu spermie vydrží i 6 dní 😀 No, tedy.... ale pokud si vás miminko najde už teď, tak nechtělo čekat 😀 držím palce, at to dopadne jak chceš 😀
@vapka děkuji kočko plodný hlen jsem měla právě 2 dny před nehodou haha :D :D
miminko chci fakt až za těch cca 5 let :O :O teď si ho nedokážu představit takže mé přání je aby se to nepovedlo,ale jak si zase vezmu na druhou stranu tak nejstarší syn je taky z první nehody :O :O
@juliemichal je mi to jasné, fičak je slabé slovo 😉 takže chápu, že to další může počkat. Nevoj bude to jak chceš👍
@juliemichal Ahoj, určitě Tě nechci odsuzovat, vím,jak jste si třetí miminko dlouho přáli. Ale je trošku smutné číst zrovna tady větu "takže mé přání je, aby se to nepovedlo". Je tady spousta holek,které na ty vysněné // čekají i několik let. Jsi dost stará na to,abys věděla,jak přichází děti na svět 😂. Ano,postřehla jsem i to,že kdyby jsi náhodou otěhotněla,tak že si miminko necháte. Ale já jsem opravdu smutná z toho,když tady čtu o nehodách a ještě víc se mě to dotýká,když znám něčí příběh. Ať to tedy dopadne podle plánu.Ale asi byste to měli do budoucna řešit.
@martinasip to závidím 😆👌

Ahoj holky, omlouvám se za dotaz, ale zkouším testy teprve první měsíc, a chtěla bych znát další názor.. Dnes jsem 16. den cyklu, ten nejvýraznější test (4.) je včerejší - a ten poslední dnešní. Chápu správně, že ten včerejší test je pravděpodobně pozitivní - tudíž dnes ovulace? Děkuji🙂