Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@luciestancova tak ted uz neni o cem pochybovat krasne sili 😉
@luciestancova krásné, potichounku gratuluji 😉
@luciestancova nádhera!!!závidím..snad se taky dočkám..
@luciestancova no to je kráááása, ja chci také :D
@luciestancova No, krásný😊
@gambrinkax
@vapka
@keny123
@jasmina09
@renmilka
Všem moc děkuju, snad to dopadne dobře, 4.11. jsem objednaná na první ultrazvuk a kontrolu 🙂 už se těším až mi to potvrdí i lékař 🙂
@luciestancova tesim se za tebe a tesim se na fotecku fazolky
Lehká citlivost prsou jako znak začátku předovulacniho období začíná nastupovat😊 Takže dnes pokračuji raději s testováním dál, jsem zvědavá, kdy se objeví traktorové rýhy 😀
Holky jakou značku ovu testu používáte? A s jakou citlivosti? Já zkoušela Dr.Max a druhá čárka pořad stejná a nesili ☹ Tak jsem koupila jiný Life Light a čárka je trochu silnější.. Citlivost obou testu 20
@nikytka1988 já dr max a taky max spokojenost... jestli nesilí není ovulace...
@nikytka1988 to, že čárka nesílí nevadí, ona se může změnit ze dne na den na pořádnou dálnici 🙂 takže testuj dál!! 😉 většina holek tady má myslim Dr.Max
@keny123 asi se s tim budu muset smířit. ☹
@jasmina09 děkuji, ale budu se asi muset smířit s tím, že ovu není ☹
@nikytka1988 jak mas dlouhe cykly? třeba já mám ovulačni test pozitivni až po 25.dni
@nikytka1988 ale prdlajz, jak píše keny123 jak dlouhé máš cykly? já třeba taky mám ovulaci kolem 20 DC, tak testuj testuj a občasný anovulák mají i zdravé ženy 🙂
@nikytka1988 Ale, třeba je fakt ještě brzy !!! Držím palce, ať dorazí😊
@jasmina09 cykly mám dlouhé 30 dni. Dnes jsem 19 DC
@nikytka1988 a od kterého DC si začala testovat? třeba se ti tento cyklus prodlouží a // budou co nevidět!
@nikytka1988 ono by se neměli dělat z ranní moče jako HCG testy, spíš po obědě a někdo radil, že i ve stejnou hodinu, třeba v 16:00 každý den 🙂
@jasmina09 je to moje první testování. Dřív jsem netestovala. A testuji raději od 10DC

@keny123 já tenkrát po vysazená ha jsem měla starosti s cystou, pak mi prostě nechodila ms, ale u Tebe to vypadá spíše na těhu, tak ráno dej vědět, jestli se tam něco rýsuje 😉