icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
deli_lah
29. lis 2017

@martinasip delala 😉

martinasip
29. lis 2017

@kacasa me bolivalo taky a Furt nic ted se snazim se na to nesoustredit

martinasip
29. lis 2017

@deli_lah zajimave

nikynikol25
30. lis 2017

Ahoj holky prosím chodite některá na gyndu aby vám doktorka hlidala ovulaci?Od kdy se to má počítat,řekla my ze mám přijít do 13 dc,tak jsem to pochopula,ze to mám počítat od prvniho dne ms,nebo až po ms děkuji

martinasip
30. lis 2017

@nikynikol25 od prvniho dne ms

nikynikol25
30. lis 2017

@martinasip dobře moc děkuji

martinasip
30. lis 2017

@nikynikol25 neni zac

martinasip
30. lis 2017

@kacasa tak sem nevydrzela udelala test ale 2 carky tam nejsu😢

vrobelinka
30. lis 2017

@martinasip ach jo....třeba je ještě brzy....to čekání bývá nekonečné....já zase čekám na ovulaci, bolí mě vaječníky jako hrom a uvidíme..prostě se musíme snažit...

martinasip
30. lis 2017

@vrobelinka no Jo.. ale my uz se snazime dluho... asi bych mela vypnut..

kacasa
30. lis 2017

@martinasip tak jeste vydrz.. mas desitkovy test?

martinasip
30. lis 2017
martinasip
30. lis 2017

@kacasa takovy. Mam este 6 dni do kamosek ale teda brucho poboliva tak uvidíme kaslu na to

kacasa
30. lis 2017

@martinasip tak to je jasny.. je 25kovy a na nej je brzy! Kdyztak kup v lekarne s citlivosti 10 a uvidis

kacasa
30. lis 2017

@martinasip k tomu brichu.. ja uz si myslim 4 dny ze to dostanu a furt nic. Dnes jsem byla na krvi a hcg uz je 55 dnes, takze dobry

suzzikk
30. lis 2017

Holky,mela jste některá ovulaci po pozitivním testu déle jak za ty dva dny ?

kacasa
30. lis 2017

@martinasip jo sory uz to vidim.. to je sada ovu plus tt
Tak zkus udelat ovu jestli ti zbyl

dasa.77
30. lis 2017

@kacasa takže je to jasné 😉 Hlavně ať to všechno dobře dopadne,hodně se šetři. Děloha na tom ještě nemusí být nejlíp

kacasa
30. lis 2017

@suzzikk myslis carku na ovu testu?

suzzikk
30. lis 2017

@kacasa ano 🙂

kacasa
30. lis 2017

@suzzikk ovulacni test detekuje i tehotenstvi.. vetsinou ho potvrdi jeste drive.. ja to z ovu testu vedela uz od 9dpo

janavincalkova
30. lis 2017

Ahojky, stalo se některé z vás to co mě? Byla jsem u Dr na preventivce a při ultrazvuku mi řekl že příští tyden budu mít ovulaci na pravém vajecniku ale v úterý mám dostat menzes, tak je to nemožné ne? Jinak podle testu už ovulace byla, tak to nechápu. On mi řekl že uvidíme teda, tak by mě zajímala vaše zkušenost. Díky 🙂

suzzikk
30. lis 2017

@kacasa ale ne takhle to nemyslím 🙂 Když jsem měla pozitivní ovulační test v sobotu,tak jestli ovulace mohla být třeba včera nebo musí být do těch 48hod ? 🙂

suzzikk
30. lis 2017

25.11 dopoledne pozitivní ovulační test,kdy myslíte že byla ovulace ? Může být i déle jak těch 48hod ?

kacasa
30. lis 2017

@suzzikk to asi ne.. je to cca od 12-48
Pak uz smula

kacasa
30. lis 2017

@janavincalkova zajimave.. a kdy ovu byla dle testu? Ale napr kamaradka mela ovu tesne po ms.. nikoliv v pulce

suzzikk
30. lis 2017

@kacasa protože já dneska byla na utz a měla jsem tam ještě plno tekutiny z folikulu.. tak nevím kdyby ovu byla nejdéle v pondělí,jestli by ta tekutina ještě šla vidět 🤔🤔

janavincalkova
30. lis 2017

@kacasa podle testu 12dc , sedělo by to i podle bt... Mám cykly po 26 dnech přesne..

kacasa
30. lis 2017

@suzzikk to nevim.. to se mi zda dlouho🙀 Co na to doktor?

martinasip
30. lis 2017

@kacasa Jo zbyl ovu test... moc vam gratuluju!!!

Strana