Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@kacasa me bolivalo taky a Furt nic ted se snazim se na to nesoustredit
@deli_lah zajimave
Ahoj holky prosím chodite některá na gyndu aby vám doktorka hlidala ovulaci?Od kdy se to má počítat,řekla my ze mám přijít do 13 dc,tak jsem to pochopula,ze to mám počítat od prvniho dne ms,nebo až po ms děkuji
@nikynikol25 od prvniho dne ms
@martinasip dobře moc děkuji
@nikynikol25 neni zac
@kacasa tak sem nevydrzela udelala test ale 2 carky tam nejsu😢
@martinasip ach jo....třeba je ještě brzy....to čekání bývá nekonečné....já zase čekám na ovulaci, bolí mě vaječníky jako hrom a uvidíme..prostě se musíme snažit...
@vrobelinka no Jo.. ale my uz se snazime dluho... asi bych mela vypnut..
@martinasip tak jeste vydrz.. mas desitkovy test?
@kacasa takovy. Mam este 6 dni do kamosek ale teda brucho poboliva tak uvidíme kaslu na to
@martinasip tak to je jasny.. je 25kovy a na nej je brzy! Kdyztak kup v lekarne s citlivosti 10 a uvidis
@martinasip k tomu brichu.. ja uz si myslim 4 dny ze to dostanu a furt nic. Dnes jsem byla na krvi a hcg uz je 55 dnes, takze dobry
Holky,mela jste některá ovulaci po pozitivním testu déle jak za ty dva dny ?
@martinasip jo sory uz to vidim.. to je sada ovu plus tt
Tak zkus udelat ovu jestli ti zbyl
Ahojky, stalo se některé z vás to co mě? Byla jsem u Dr na preventivce a při ultrazvuku mi řekl že příští tyden budu mít ovulaci na pravém vajecniku ale v úterý mám dostat menzes, tak je to nemožné ne? Jinak podle testu už ovulace byla, tak to nechápu. On mi řekl že uvidíme teda, tak by mě zajímala vaše zkušenost. Díky 🙂
@janavincalkova zajimave.. a kdy ovu byla dle testu? Ale napr kamaradka mela ovu tesne po ms.. nikoliv v pulce
@kacasa podle testu 12dc , sedělo by to i podle bt... Mám cykly po 26 dnech přesne..
@kacasa Jo zbyl ovu test... moc vam gratuluju!!!

@martinasip delala 😉