icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
juliemichal
28. říj 2015

@vapka dnešní ovulák a je negativní,takže v sobotu byl pozitivní 😀 tak nechápu ten hlen ach jo ☹

juliemichal
28. říj 2015

a tyto jsou ty sobotní.

vapka
28. říj 2015

@mike2015 no, to se ale musí snažit 😉

vapka
28. říj 2015

@juliemichal to je divný, no ale zkus jistit, kdyby prostě náhodou, ale testy už nemáš? Já jsem měla třeba pozitivní test dva dny po sobě a pak ta čárka byla skoro neviditelná, zkus ještě zítra.... je to zvláštní s tím hlenem...

juliemichal
28. říj 2015

@vapka že?taky si právě říkám,že to je hodně divné s tím hlenem právě ☹ já zase 2 dny po sobě pozitivní ovu testy neměla.no zkusím si ještě koupit,ale nevím kde koupit tyto které jsem měla ☹ našla jsem to jen tady na koníku ☹ s dr max právě vůbec nejsem spokojená ☹ jinak bych je koupila 🙂

renmilka
28. říj 2015

Já jsem se snažila na ten hlen myslet a přijde mi, že opravdu táhlý se u mě nevyskytuje.....

renmilka
28. říj 2015

@vapka Já mám spíš v době po ovulaci pocit jen víc vodnatého. Ale zkoušela jsem sledovat i čípek.

juliemichal
28. říj 2015

@renmilka ani před ovulací a ani po ovulaci? 😀 no já ho mám právě prvně za tu dobu co se snažíme 😀 jinak jsem to měla v těhu u kluků,ale bohužel nevím kdy mi začal jak dlouho po ovulce 😀

renmilka
28. říj 2015

@juliemichal No do dne ovulace určitě ne a den dva dny po, tedy myslím že musela do neděle dle testů být, spíš jen jakoby vic, ale vodnatý.....

juliemichal
28. říj 2015

@renmilka no já jsem si teda taky zkoušela čípek a mám ho bílý hustý a teď se ani netáhne ☹ jéva já jsem fakt asi nějaká divná ☹ jinak kdybych jsem se předtím neutřela papírem tak bych jsem si toho hlenu ani nevšimla ☹ a potom jsem ho právě zkoušela a byl táhlý,ale úplně tmavě bílý a jinak nic.jen mám vlhko na kalhotkách a když zkusím čípek tak bílý hustý výtok ☹

renmilka
28. říj 2015

@juliemichal tak ten plodný hlen je průzračny, vypadá jako bilek... Toto bude možná ten hlen co se vyskytuje nejvíce i do MS.

juliemichal
28. říj 2015

@renmilka děkuji tak průzračný nebyl 😀 on spíše byl bílý,ale táhl se 😀 no možná to bude ten hlen co se vyskytuje do MS 🙂 akorát ms mám mít za 12 dnů když jsem dnes 3DPO 😀 tak není na ten hlen brzo? 🙂

renmilka
28. říj 2015

@juliemichal no správně by měl být ten ovulacni a pak do MS ten bílý, spíše kremovity, ale je možný že se táhne, brzy asi ne, já zatím nemám, ale ten plodný jsem teda nezpozorovala... Doufám, že to není problém při snažení.

juliemichal
28. říj 2015

@renmilka neboj já taky plodný vůbec nepozoruji a ani ho nemám.až dnes něco táhlého asi ten co má být do ms,ale fakt jsem ho nikdy neměla.jen při obou těhu 😀 a jinak to problém fakt není.jak jsem před 2 cykly byla v caru a bavila jsem se s laborantkou,že žádný hlen ovulační ani po ovulační nemám a ani nepozoruji a ona mi říkala,že všechny ženy nejsou stejné,že fakt být nemusí,že je třebas jen vevnitř,protože v tu dobu jsem nesledovala čípek,ale,že když je ta ovulace a nepozoruješ na sobě žádný hlen,že to nevadí a nebrání k otěhotnění 🙂 tak třebas to fakt problém není a tak i tak otěhotníš,moc bych ti to přála 🙂

renmilka
28. říj 2015

@juliemichal Jo, tak to je potesujici😊 No, uvidíme, tentokrát jsme jistili i po pozitivním testu dva dny...když do konce roku nic, tak jdem řešit přítele na spermiogram... U mě vypadá vše v pořádku... A moc díky, taky ti přeji, ať se dostaví úspěch co nejdříve, nejlépe už tento cyklus😊

nada1985
28. říj 2015

@vapka ahoj jak se ti vede .. Chtěla jsem vědět když máme sex a ubehne 4 hodin a potom to vytékáva odeme ven i když mám nohy vzhůru nahoru

vapka
28. říj 2015

@juliemichal jak píše renmilka, ten hlen je jako bílek od vajíčka, je čirý a táhlý, to jsi špatně popsala, tak bílý hlen je v pohodě, to je po ovulaci do ms, nebo může být jako trošku výtok, ale nesmrdí, to je normál, no a může to být i na začátku těhu, v tom se jen tak orientovat pořádně nejde 😀

jasmina09
28. říj 2015

@renmilka já čekám ovu testy až v pátek, ale udělala bych už zítra ty jo, mám nafouklé břicho přesně jak minulý cyklus kolem ovu a docela mokro v kalhotkách 😀 jo a čírý tažný hlen 😀

vapka
28. říj 2015

@nada1985 Ahoj, vede se mi dobře, děkuji, ale myslíš, jestli to není špatně? no po 4 hodinách ty spermie musí už cestu najít i kdyby nechtěly. No já jsem se po sexu třeba šla hned umýt a otěhotněla jsem i tak, když se spermie dostanou do pochvy, tak neboj, že kdyby ses hned zvedla, že vyteče vše, pokaždé tam něco zůstane....

juliemichal
28. říj 2015

@renmilka děkuji moc 🙂 neboj se určitě na spermiogram přítel nebude muset jít a budeš těhulka 🙂 moc bych ti to přála a hlavně tento cyklus 🙂 bylo by krásné kdyby jsme tady všechny našly // tento cyklus 🙂 to by bylo miminek v červenci 😀

@vapka jj tak to máš pravdu to jsem špatně popsala jak bílek to nevypadalo 😀 ale bylo to táhlé tak vůbec netuším co to může být ☹ fakt jsem to za těch 41 měsíců neměla ani jednou ☹ ani při 4 biochemických těhu ☹ já jsem s toho fakt zmatená ☹

jasmina09
28. říj 2015

@renmilka no i když to jsem měla minulý cyklus tak týden před ovu..tak bude stačit až začnu testovat od 1.11, podle mě při cyklu 35 dní není možný, že by už byla za pár dnů

vapka
28. říj 2015

@jasmina09 tak to je super, slimáčí hlen je nejlepší pro pulečky 😀 začla bych s tulením 😀

jasmina09
28. říj 2015

@vapka no drahoušek šel do posilovny, když se vrátí tak ho asi znásilním 😀

renmilka
28. říj 2015

@jasmina09 to radši jo no, ať to neprosvihnes !!!

vapka
28. říj 2015

@jasmina09 bude napumpovaný, tak to půjde raz dva 😀

renmilka
28. říj 2015

@jasmina09 No, co když teď cyklus bude mít v plánu trvat kratší dobu, jako u mě? Já už taky měla 36 dni a ted 29. Nikdy nevíš, a to se pak zkrátí i ovulace. Ji, znásilni ho a testuj ať víš... 😀

renmilka
28. říj 2015

@juliemichal To by bylo pěkný... Docela se tu tehulky rozrůstají a to i ty, kterým to také trvalo delší dobu...Už mě hrabe, asi půjdu zkusit kyvadlo😀😀😀

nada1985
28. říj 2015

@vapka no i já mám hustý hlen podobně spermie 🙂 co to znamená

juliemichal
28. říj 2015

@renmilka jé na co kyvadlo? 😀 to je na co dobré? 😀 no a bylo by to nádherné kdyby nám to vyšlo 🙂 asi taky počkám s testíkem do ms a potom si ho udělám,dřív to asi nebude mít cenu 😀 ale neboj se mi už taky hrabe nějak tento cyklus 😀 a to nevím proč 😀

renmilka
28. říj 2015

@juliemichal No, já mám pech, že dřív dorazí mrcha, než mám v plánu test. A to nemám testy do zásoby koupeny... No kyvadlo, třeba prstýnek, můžeš se ptát na různý věci, i tady na konikovi je diskuse skrz pohlaví dítěte😀😀😀

Strana