icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
renmilka
30. říj 2015

@juliemichal no možná trochu únava, ale to mi občas dělá i PMS, ale myslis že by eventuálně mohlo být zavrtany už, když jsem měla ovu sobotu-nedeli ?

juliemichal
30. říj 2015

@renmilka ale podle mě asi brzo je 8 dnů je ještě dlouhá doba 🙂 tak snad ms nedojde a fakt se moc těším na tvůj pozitivní testík 🙂 snad nám to klapne všem 🙂 no a taky s inofolicem zkušenost nemám,beru ho teprve 12 dnů ☹

renmilka
30. říj 2015

@juliemichal no moc díky za velkou podporu, doufám, že ty se tu také testikem pochlubis😉 No, ortel bude brzy znát😊

dzogobela
30. říj 2015

Holky,muj ovu test vypada takhle. Rekla bych,ze to vypada docela nadejne, jsem 15 DC. Snad to jeste chvili vydrzi,aby angina uz byla v poho. No ale spis me zajima jina vec... Opravdu hodne slabounce spinim,spis je na toaletaku,ani an intimku to neni. Vzhledem k fazi cyklu,by to mohlo byt ovulacni spineni... Jak to s tim,krvaceni je pred,behem nebo po ovulaci? Abych vedela,jestli jsem to uz propasla,ale to mi prijde divne,minule jsem mela cyklus 40 dni.

juliemichal
30. říj 2015

@renmilka děkuji i já za tvou podporu,bylo by to moc krásné kdyby jsme se obě dvě pochlubily pozitivním testíkem 🙂 budu držet vše co se dá.a jak píšeš za chvíli budeme znát ortel.ty do 8 dnů a mi ms má dojít do 10 dnů když jsem 5DPO LF mám 15 dnů.

renmilka
30. říj 2015

@juliemichal To už uteče...😊 Akorát já ještě TT nemám doma, jako minulý měsíc, ale ani nebyly potřeba pak, MS byla rychlejší😈

juliemichal
30. říj 2015

@renmilka já je doma mám a to je ten problém,takže fakt budu zkoušet v neděli 7DPO 😀 kdybych je doma neměla tak by to bylo v pohodě a aspoň by jsem neměla nutkání si testík udělat 😀 a teď si určitě budeš kupovat testík a najdeš krásné // čárky 🙂

renmilka
30. říj 2015

@juliemichal Jo, to musí lákat, jak blázen, ale já neznám z testu nic jiného, než sněhobilo😠 Ale to se hezký čte, skoro jako, kdyby jsi byla nějaká vedma, kéž by😉 Díky😉

juliemichal
30. říj 2015

@renmilka není za co 🙂 škoda,že nejsem vědma a nemůžu to předpovědět 🙂 bylo by to potom lehčí a aspoň by jsme věděly jak na tom jsme 🙂 a přesně tak to máš pravdu láká mě to strašně moc 😀 a fakt bych déle než do neděle nevydržela 😀 ale neboj já taky znám jen to sněhobílo.no nebo potom,že mi testy sílily a potom slábly a bylo s toho biochemické těhu ☹

jasmina09
30. říj 2015

@juliemichal ahoj kočko mám Ovular a Pregnant 10, ale posílala mi to mamka, je lékárnice tak měla slevu nato, takže nemám žádny link pro tebe 😒 ale Dr. Max má fajn levné testíky 😉 Jinak všechno při starým, čekám na ovulaci 😀

juliemichal
30. říj 2015

@jasmina09 zlatíčko tak to asi budou spolehlivé testíky,snad ti přinesou štěstí 🙂 moc bych ti to přála 🙂 hlavně teď ať co nejdřív dojde ovulka a krásně si to pojistíte a potom hlavně krásné // čárky na těhu testíku 🙂 Dr.Max jsem si dnes koupila 2+1zdarma 🙂 jinak mám doma one stepy testy,ale těm nevěřím ☹ sice ovu testíky spolehlivé,ale těhu testům nevěřím mno ☹

jasmina09
31. říj 2015

@dzogobela to ovulační krvácení je před ovulaci myslím 🙂 tak držím palce, já jsem jen tak zkusila jeden ovulační test, je negativní samozřejmě, začnu od 2.11 i když i to je brzo..ale radši dříve než později 😀

dzogobela
31. říj 2015

@jasmina09 no mně se tak jako rovná cyklus teprve... takže vlastně nevím, kdy ovulaci čekat, jestli vůbec 🙂 a teď by se mi zrovna hodilo, kdyby to bylo až třeba kolem toho 20. dne... Není mi úplně nejlíp a manželovi se do ničeho moc nechce, nechce být taky nemocný :-P což chápu no. Taky držím palce 🙂

jasmina09
31. říj 2015

@dzogobela no jo nemá to cenu lámat přes koleno, až budeš zdravá tak se do toho pustíte 😉 jsem zvědavá na naše ovulační testíky 😀

jasmina09
1. lis 2015

Holky moje ovulační testy 🙂 jsem teprv 13 DC a už začína trochu tmavnout, na to že mám cykly 35 dní docela brzo 😕

anonym88
1. lis 2015

Holky, dnes asi ovu. Sex včera....co myslíte. Staci to? Nechci toho svyho chlapa takhle týrat. Snad si tam počkají 😀

juliemichal
1. lis 2015

@anonym88 já bych to pojistili ještě dnes,zítra a pozítří 😀 klidně bych mého chlapa utýrala 😀

dzogobela
1. lis 2015

@jasmina09 Můžu mít takovej blbje dotaz? Řešíš nějaké omezení pití nebo tak něco, před tím, než děláš test? Ty testy pak totiž vypadaj dost jinak, když jsem před tím třeba 2 hodiny nepila a někde pobíhala a nebo pila tak nějak normálně a seděla doma... Ptám se kvůli sobě, jestli nedělám něco špatně ☹

@anonym88 Chtěla bych někdy mít takovýhle test 😀 a myslím, že by si tam měly počkat. 🙂 ale jistota je jistota, víš jak 🙂

anonym88
1. lis 2015

@juliemichal Jinak myslíš že by to stačilo? Četla jsem ze spermie přezdívají 2 nebo 3 dny 🙂

juliemichal
1. lis 2015

@anonym88 ano mohlo by to stačit,ale pro jistotu bych to ještě pojistila 🙂 ovu od pozitivního ovu testíku je v rozmezí 12-72 hodin jestli si to dobře pamatuji 🙂

jasmina09
1. lis 2015

@dzogobela no právě to moc neřeším ale dneska jsem shodou okolností málo pila ale ten první test byl naprosoto bílý takže něco se už chystá ale uplně zírám, že takhle brzo, minulý měsíc byla kolem 20 DC, přikládám ještě jednu foto po zaschnutí..dnes a zítra se zrovna neuvidíme s mojí druhou polovičkou tak doufám,že nic nepropásnem 😕

dzogobela
1. lis 2015

@jasmina09 Hele já pokud byla ovulace minulý cyklus, tak byla až kolem 27 DC (nebyl 100% pozitivní test, ale i podle následné MS to tak vycházelo)... a teď si myslím, že proběhla už někdy kolem 15 DC (ale taky nebyl pozitivní test). Ale je pravda, že mě se rovná cyklus ještě po vysazení HA, tak bůh ví, jak to mám 😀 tenhle už mi přijde dost pozitivní 🙂 ale snad to ještě zítra vydrží 🙂

renmilka
1. lis 2015

@jasmina09 No je tam už docela vidět, že se něco chystá, ale pozitivní bych řekla tak do čtyř dnů ? Ale ty dva, to snad ještě ne. A i kdyby, tak ovu ještě chvíli trvá, než se zpusti po tom pozitivním a vejce pak taky nějakou hodku počká😉 To stihnete akorát😊

renmilka
1. lis 2015

@anonym88 Já bych také jistila, spíš bude ovu až po tomto testu do dne, dvou. Sice je to individuální, ale já začala s testy minulý měsíc, měli jsme styk jen v den pozitivního testu a nic😐Takze tentokrát až po pár hodinách od pozitivního a ještě dva dny jištění, za týden se dozvim, jak to dopadlo. Je pravda, že spermie jsou nějakou dobu schopné přežít, ale je to zrádné, člověk neví jakou životnost mají spermie zrovna jeho partnera a nějaké ženy mají v pochvě prostředí, kde spermie dlouho nepřežiji, takže určitě je větší jistota to pojistit, kort když to snažení bylo ještě den před pozitivním.

anonym88
1. lis 2015

Už máme pojištěno..14 se uvidí 😉

jasmina09
1. lis 2015

@renmilka jj asi máš pravdu, nebudu plašit 😀

renmilka
1. lis 2015

@jasmina09 Neplas, hlavně neplas !!!😀

dzogobela
1. lis 2015

@jasmina09
@renmilka
@anonym88
Holky já Vám taaaak závidim, že můžete vůbec něco pojišťovat 😀 já jsem z toho svýho tělo zmatená čím dál tím víc... no snad se dá nějak do kupy. A Vám přeju všem hodně úspěchů 🙂

renmilka
1. lis 2015

@dzogobela Díky, ale také to není stoprocentní záruka a tobě se také zadari, chce to testovat, když ne tento měsíc, tak začít včas příští. 😊

renmilka
1. lis 2015

Tak na jiným kalendáři, když jsem zadala pozitivní test 23.10., tak mi to vypočetlo, že bych mohla začít testovat už v sobotu. No, to jsem napla, jak ksandy 😀

Strana