Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ahojky holky jsem dnes 12DPO,a včera jsem zkoušela ovu test. Kdybych byla těhotná ukázal by se jako pozitivní ? :( nebo je nějaká šance, že je na to ještě brzo. MS by měla přijít v pátek....příznaky nic moc, takže to spíš zase nevyšlo. Ach jo-takže nabíháme na 7 měsíc snažení :(
@jasmina09 s těhu testem jsem chtěla počkat do víkendu jestli opravdu ms nedorazí, tak jsem chtěla zkusit aspon ten ovu, jako je tam laičký duch - ale ten se tam ukazuje prý pořád. Tak jsem z toho taková rozpačitá :/ první měsíc jsem testovala ovu a opravdu věřila, že se povedlo - před týdnem mě hodně bolely prsa, ty ted uz nic, jen me druhy den pobolívá v podbrisku (ale to muze byt prichod MS) včera mi bylo soufl, zaludek jak na vode - jak na zvraceni , ale to mohlo byt cokoliv:( ach joo fakt sem z toho nejak mimo
@mike2015 no to chápu člověk si přeje aby to vyšlo, já jsem taky včera blba, byla jsem 5 DPO a zkusila jsem ovu test a čárka pořád sílí a to ovu už proběhla i dle testu i dle bazální teplotu, tak jsem se lekla,že třeba se ještě nekonala 😀 dnes 6 DPO a příznaky žádné..i když je asi brzo zatím 🙂
Holky bolest v kříži 2dny po ovulce? Měla jsem jí i minulý měsíc, ale nevěděla jsem kdy byla ovu, takže jsem to nezkoumala...
Udělala jsem si dnes odpo asi z druhé moči TT a jakoby tam úplně neviditelný dusík byl najednou, první den MS bílo, dnes jsem 4.DC. Asi nějaký falesnak, nerozumím tomu😑

@tarja1987 to ještě stihnete, tak šup šup na to 🙂