Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@jasmina09 Co jsem Ti říkala, já to věděla😉 Poněvadž zatím všichni v mém okolí to tak mají a kort když jste se snažili dle ovutestu, to byla jasná páka. A též jsem věděla už na začátku, když jsme tady jako trio začínaly, že já zbydu, říkala jsem, že vy dvě porodite, než se u mě něco hne. Nechranit se dva roky bez výsledku? JoJo, já se docela i tesim, až budu vědět výsledky spermiogramu, najednou budem asi vědět na čem jsme. Konečně se Ti postestilo, to mě to právě vždy dá takovou naději, když to někomu vyjde😊
@jasmina09 Chápu, teď to bude trošku nejistota. Ale naštěstí hCG stoupá dost každé dva dny, takže jakmile za dva dny opět bude víc vidět, jakože bude, tak si na dálku pripijeme😉 Ty už asi rychlými spunty, ale neva😀 Já když vidím moje ovutesty, tak nejsou o nic horší, než testy holek, co bez problémů otěhotněly...Jo na spermio stopro půjdeme, ale tedka opravdu ještě dva měsíce urco ne😊 Zatím ještě dvě šance s krátkou vitaminovou kůrou a po prosinci už to zacnem vyřizovat, přemýšlím, že se už předem telefonicky nebo mailem s doktorem spojim, domluvím, že by jsme potřebovali vyšetření a pak už to pojede rychleji, jenže co ta léčba spermia? Znáš něco jiného, než jen vitamíny?
@jasmina09 tak dobre, že jsme začali, seken, zinek, ecko, cecko má... To je hlavní...Už cca 20 dni bere😊 No a asi, až budu ty dva dny v ČR, tak ještě třeba něco vymyslím, dokoupim, např. Macu😀 No a na pomalé spermie, na ty sazim nejvíce zatím, tak tam by mohlo pomoci třeba jen IUI, což není žádná věda, žádný extra zásah😊
@jasmina09 nádhera moc moc gratuluji a přeji ať sílí 🙂
holky byla jsem na krev, proste jsem to nevydrzela a HCG je 12,5 takze j to tam 🙂 snad bude ve ok a MS nepride

@mike2015 fakt krásně vidět volním okem, no ale ještě se nebudu radovat do MS 5 ještě 5 dnů..