icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
renmilka
13. lis 2015

@jasmina09 Official GRATULATIOOOOON😉😊🌹 No, to je nádhera, určitě to bude OK. Já tedy o hodnotách hCG v krvi nemám mimochodem vůbec páru😀

keny123
14. lis 2015

ahoj holky.včera tuleníčko a dneska ovulák hlásí tohle 🙂 držte palečky

vapka
14. lis 2015

@keny123 tak to ovulace bude brzo, no přes víken bych jistila 😀

renmilka
14. lis 2015

@keny123 Jo jo, hezký, ale přesně.... JISTIT!!!😊

renmilka
14. lis 2015

@vapka Tak já jsem zkoušela Jonášovu metodu...musíme už teď v úterý😀😀😀 Jinak klasický dle testu příští víkend😜

vapka
14. lis 2015

@renmilka Tak Jonášova metoda asi sedí, mi to teď ukázalo že toto 29.9. jsem měla plodný den, No hustý, jinak měl by to být kluk, no uvidíme, kartářka mi tenkrát vyložila holčičku 😀 v červnu se to dozvíme 😀

renmilka
14. lis 2015

@vapka Jo?? No, bylo by to zajímavý. My každý měsíc přidáváme něco nového😀 Prca, kdyby Jonáš vyšel😮 Ale ovutestiky taky nezanedbame😉. No, budu se taky těšit na tvůj výsledek pohlaví😊 Ta holčička by byla krásná, vid...

jasmina09
14. lis 2015

Holky dik vsem za gratulaci! Nejsem doma tam vzdy.jen na chvilku nakuknu do diskuze.zitra vam hodim.testik:-)

renmilka
14. lis 2015

@jasmina09 👪✌ To už bude silný proužek😉

vapka
14. lis 2015

@renmilka Jj, holčičku bych si přála, ale po průseru z minulého těhu budu šťastná, že dopadne vše tak jak má 😀

renmilka
14. lis 2015

@vapka To je jasný, v první řadě, ať je vše v pořádku !😊😇 A možná i ta holčička vyjde.😊

jasmina09
14. lis 2015

Holky jsem nachcipana,kasel,ryma..bomba :-\

renmilka
14. lis 2015

@jasmina09 To může být i k tehu...

renmilka
14. lis 2015

@jasmina09 Někdy můžou být chripkovite příznaky i s teplotou😉 Neboj...jinak, kdyby nám to teď klaplo, tak by šlo naše trio alespoň pěkně o měsíc, jak po schůdkách😀

jasmina09
14. lis 2015

@renmilka to by se mi.libilo teda 🙂 no neni to tak strasny ted,trosku kasel a furt me boli vajecnik i v noci

renmilka
14. lis 2015

@jasmina09 To bude dobrý !😉 Hlavně, že je červík v perince😊 Já už se opět tesim na ovutesty... No řekni ...nebude se Ti po nich trochu stýskat 😀?

jasmina09
14. lis 2015

@renmilka no bavilo me to 😀 sledovat jak carka sili a slabne 😀 ted budu sledovat jinou carku 😀

keny123
14. lis 2015

@vapka
@renmilka no joo jistit ale když není chut.... se mi nechce nutit no uvidíme říká se obden .... bylo včera tak zase třeba zítra no uvidíme jak se večer vyvine 🙂

vapka
14. lis 2015

@jasmina09 to nastydnutí je normální, to k tomu patří.... papkej hodně ovoce a zeleniny, no a hlavně těhu vitamíny, já za sebe doporučuji Femibion, má i správný obsah jódu 😀

jasmina09
14. lis 2015

@vapka zitra si ho koupim 🙂 jo uz mi je i lepe. Ted bude kriticke obdobi kolem MS,tak doufam,ze nemini dorazit :-/

vapka
14. lis 2015

@jasmina09 nedorazí 😀

renmilka
14. lis 2015

@keny123 Tak jestli jsou spermie kvalitní a rychlé, tak by obden mělo stačit😉

jasmina09
15. lis 2015

Holky, tak dnešní ranní testík 🙂 na foto to možná není vidět ale docela to poskočilo teda 😀

pavlinpaj
15. lis 2015

Holky potrebuju se zeptat... Dva dny zpet byl ovu test uplne cisty. Vcera malinkej dusik. A pred chvilkou zase cisty. Nevite co to znamena? Mam to zkusit treba jeste pozdeji? Dekuji 🙂

jasmina09
15. lis 2015

@pavlinpaj kočko to neznamená nic, já mám dušíky i silnější celý cyklus, ta čárka musí byt stejně silná jako kontrolní aby byl pozitivní, já jsem třeba neměla tu druhou čárku stejně silnou jako kontrolní a přesto byl ovulační test pozitivní, někdy se to prostě jen nezachytí, držím palce! spíš testuj každý den a sleduj tu dynamiku a pak nám to sem hoď seřazené a budeme radit 🙂

jasmina09
15. lis 2015

@vapka no já taky věřím,že ne 😅 holky já jsem tak šťastná 😀

vapka
15. lis 2015

@jasmina09 No krása, to sílí jak blázen,,, bude to dobrééé 😀

juliemichal
15. lis 2015

@jasmina09 krása,to fakt poskočilo jak blázen,moc moc moc gratuluji a přeji ti to ♥

renmilka
15. lis 2015

@jasmina09 Je to krásně vidět ! A na 11.DC dooost dobrý😉 Někdo má sotva něco vidět, ty budeš mít hCG notnou dávku. A příznaky se nenech znejistit, ona i ta teplota například a nachlazení podobné symptomy budou patřit k tomu😊 Aspoň víš, že hormony pracují a to je jedině dobře😊

tarja1987
15. lis 2015

holky, tak dneska jsem 38.dnů od poslední tety, MS stále nikde, ovu byla před 6 dny..žádný příznaky ničeho nepociťuji, akorát mám rýmu jak trám a nervy z bydlení (díky tchýni).... 😒 tak jsem nějaká v klidu 😀

Strana