icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
elenik_
18. lis 2015

@renmilka Tak o Jonasove metode slysim prvne a hned jsem si to vygooglila:D Zjistila jsem,ze jsme podle ni jeli posledni tri mesice,ale stejne nic,takze u me to urcite nefunguje :D

elenik_
18. lis 2015

@iva27 No u ovu testu mas navod,kdy zacit prvne testovat,jestli se nepletu,tak tam uvadi,ze mas zacit testovat 13 DC. Ja mam cyklus obvykle 28 dni a zkusila jsem ovu test uz 11 DC a byl pozitivni,pritom podle menstruacniho kalendare mi ovulace vychazela az o tri dny pozdeji,takze jsem rada,ze jsem testovala drive;)

iva27
18. lis 2015

elenik,diky podle tabulek mam zacit cca 11DC,ale spis jsem myslela,kdyz mam ms i 7-8dni,jestli to neni brzy z vasi zkusenosti.Tenhle mesic budu testovat poprve a jsem na to fakt zvedava,vlastne nevim kdy mam ovu,zadne priznaky nic a to jsem byla uz 4krat tehotna(mam ale "jen" 1dite)

jasmina09
18. lis 2015

@bejbinecka1 my sme jistili v den pozitvního testu a ještě dva dny potom každý den a povedlo se 🙂 držíím palce!!

jasmina09
18. lis 2015

@iva27 no začni ten 11 DC, já taky tak začala a pozitivní test jsem měla 15 DC 🙂

iva27
18. lis 2015

Ok,zkusim od toho 11DC.dekuji a jasmina09 vidim,ze vam se pekne podarilo,tak gratulace a at je vse v poradku.Jeste se jasmina09 zeptam,jak dlouho jsi testovala ovu testama nez se povedlo?

jasmina09
18. lis 2015

@iva27 No v podstatě jen dva cykly, pří čem ten první cyklus jsem pokazila sama, pže ta testovací čárka prostě nebyla stejně nebo alespoň podobně silná jak ta kontrolní, přestala jsem testovat a ovulaci jsme minuly o pár dnů 😀 děkují za gratulaci, brzo budu určitě gratulovat taky 😉

elenik_
18. lis 2015

@jasmina09 Tak to je krasny 🙂 Mne by se tomu ani nechtelo verit,ze by se to povedlo tak brzo,ale je to super,uzivej si to 🙂

nada1985
18. lis 2015

@jasmina09 ahoj jak jsi dopadla jsi tehotna?

jasmina09
18. lis 2015

@elenik_ no mě to ještě nějak nedochází, možná až uvidím ultrazvuk 😀 povede se i tobě uvidíš 😉

jasmina09
18. lis 2015

@nada1985 ano povedlo se konečně 😉

tarja1987
18. lis 2015

@jasmina09 tak příští úterý jdu na ultrazvuk, jsem zvědavá 😉 tak snad už něco uvidím a hlavně aby bylo těhu v pořádku..z toho mám fakt strach...

jasmina09
18. lis 2015

@tarja1987 ale neměj strach, bude všechno jak má, měla jsi takovou krásnou dálnici 😉 ja na UZ půjdu až začátkem prosince, to bohatě stačí 🙂

tarja1987
18. lis 2015

@jasmina09 joa vypadá to, žes měla pravdu a tiplas to dobře, že budu tak v 5.tt 😉

jasmina09
18. lis 2015

@tarja1987 já jsem dnes 4+1 takže taky 5 tt, ty jsi určitě déle těhotná jak já, tak možná pomalu i 6 tt 😀

tarja1987
18. lis 2015

@jasmina09 co sem koukala na nějaké těhu kalkulačce, tak bych měla být pozítří 6.tt 🙂

jasmina09
18. lis 2015

@tarja1987 no vidíš paráda 🙂 a máš nějaké příznaky? já jsem děsně unavená, prsa mě moc nebolí, spíš mám na nich slušné žíly, podbřišek sem tam píchne-vaječníky a toť vše 😀

tarja1987
18. lis 2015

@jasmina09 jj únava, dneska mě bolí i hlava, ale bojím se vzít nějaký prášek..ráno a večer mě bolí podbřišek, jako bych to měla každou chvíli dostat 😒 sestřička říkala, že je to normál..jinak už nic 😀

jasmina09
18. lis 2015

@tarja1987 tak to máme podobné, jinak tehulky smí jen paracetamol- Paralen atp. 😉 mě ten podbřišek bolí hlavně večer ale není to nějak mega hrozné 🙂

vapka
18. lis 2015

@jasmina09 bolest hlavy a to vše je holky normální, snažte se nebrat nic a pokud můžete, tak to zaspat a odpočívat.... 😀

jasmina09
18. lis 2015

@vapka mě palice naštěstí nebolí zatím, spíš ta únava a podbřišek 🙂

iva27
18. lis 2015

Holky,kdyz jsem ovu testy zkousela cca pred 2let,tak jsem nemela zadny pozitivni,vzdy byla ta druha carka slabsi,takze jsem to odpiskala s tim,ze je to blbost.Jenze jsem testovala jednou denne dopo a pak uz ne.No,otehotnela jsem.Kolikrat denne testujete?🙂

renmilka
18. lis 2015

@iva27 Já jednou, ale až odpoledne... Cca. 16.hodina...Tak je to asi lepší a před 10. dopoledne by se ani testovat nemělo😊

uhz
18. lis 2015

Taky to vypadá na pozitivní TT, přitom ovulační jsem pozitivní dle návodu neměla nikdy. Jedinkrát, co se trochu blížil stejně široké testovací čárce, to byla pěkná blbost, protože ovulace byla dle bazální teploty úplně jindy. Podle mě je důležité vidět, že čárka sílí nebo zase slábne, ale někdo ji prostě nebude mít nikdy dost silnou, takže bych se tím zbytečně nestresovala.

bejbinecka1
18. lis 2015

@renmilka no tak dneska nic, ovu testbje slabsi nez vcera..tak takhle me to znaci asi nejsilnejsi:(

renmilka
18. lis 2015

@bejbinecka1 Jo, tak byl pozitivní, vem si, že kdybys testla třeba po šesti hodinách, tak by byl tmavší, no a ted už to kleslo...tzn. že asi dnes ovu, možná zítra....takže JISTIT!!!😉

jasmina09
18. lis 2015

@renmilka souhlasím, nemusí být stejně silná, já jsem důkazem 😀

tarja1987
18. lis 2015

@jasmina09 já jsem si radši nic nevzala.dá se to přežít, akorát cesta vlakem, tam vždycky přežívám 😒 jezdím denně celkem 3h do práce a z práce. no, už to snad nebude trvat dlouho a dojezdím 🙂

mami29
18. lis 2015

Holky sledujete některá děložní hlen? Nebo víte odkaz na diskuzi .... ?

jasmina09
18. lis 2015

@tarja1987 přesně chtělo by to odpočívat víc 🙂 já jsem v červnu skončila výšku a přestěhovala se, zažádala o nostrifikaci diplomu a ještě stále čekám, tak si můžu dovolit ten luxus se válet doma,,jen pak to bude o to těžší po takové době nastoupit do práce uff 😒

Strana