Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@iva27 No u ovu testu mas navod,kdy zacit prvne testovat,jestli se nepletu,tak tam uvadi,ze mas zacit testovat 13 DC. Ja mam cyklus obvykle 28 dni a zkusila jsem ovu test uz 11 DC a byl pozitivni,pritom podle menstruacniho kalendare mi ovulace vychazela az o tri dny pozdeji,takze jsem rada,ze jsem testovala drive;)
elenik,diky podle tabulek mam zacit cca 11DC,ale spis jsem myslela,kdyz mam ms i 7-8dni,jestli to neni brzy z vasi zkusenosti.Tenhle mesic budu testovat poprve a jsem na to fakt zvedava,vlastne nevim kdy mam ovu,zadne priznaky nic a to jsem byla uz 4krat tehotna(mam ale "jen" 1dite)
@bejbinecka1 my sme jistili v den pozitvního testu a ještě dva dny potom každý den a povedlo se 🙂 držíím palce!!
Ok,zkusim od toho 11DC.dekuji a jasmina09 vidim,ze vam se pekne podarilo,tak gratulace a at je vse v poradku.Jeste se jasmina09 zeptam,jak dlouho jsi testovala ovu testama nez se povedlo?
@iva27 No v podstatě jen dva cykly, pří čem ten první cyklus jsem pokazila sama, pže ta testovací čárka prostě nebyla stejně nebo alespoň podobně silná jak ta kontrolní, přestala jsem testovat a ovulaci jsme minuly o pár dnů 😀 děkují za gratulaci, brzo budu určitě gratulovat taky 😉
Holky,kdyz jsem ovu testy zkousela cca pred 2let,tak jsem nemela zadny pozitivni,vzdy byla ta druha carka slabsi,takze jsem to odpiskala s tim,ze je to blbost.Jenze jsem testovala jednou denne dopo a pak uz ne.No,otehotnela jsem.Kolikrat denne testujete?🙂
Taky to vypadá na pozitivní TT, přitom ovulační jsem pozitivní dle návodu neměla nikdy. Jedinkrát, co se trochu blížil stejně široké testovací čárce, to byla pěkná blbost, protože ovulace byla dle bazální teploty úplně jindy. Podle mě je důležité vidět, že čárka sílí nebo zase slábne, ale někdo ji prostě nebude mít nikdy dost silnou, takže bych se tím zbytečně nestresovala.
@renmilka no tak dneska nic, ovu testbje slabsi nez vcera..tak takhle me to znaci asi nejsilnejsi:(
@bejbinecka1 Jo, tak byl pozitivní, vem si, že kdybys testla třeba po šesti hodinách, tak by byl tmavší, no a ted už to kleslo...tzn. že asi dnes ovu, možná zítra....takže JISTIT!!!😉
Holky sledujete některá děložní hlen? Nebo víte odkaz na diskuzi .... ?

@renmilka Tak o Jonasove metode slysim prvne a hned jsem si to vygooglila:D Zjistila jsem,ze jsme podle ni jeli posledni tri mesice,ale stejne nic,takze u me to urcite nefunguje :D