icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
actiimelka
22. lis 2015

@renmilka a řekla bych to na plnou hubu... aspoň se přestanou tak blbě ptát... prostě až to přijde, tak to přijde... můžeš si vypočítat plodné dny, můžeš do sebe tlačit vitamíny,ale záruku prostě nemáš...
Jinak my už jsme spolu 10,5 roku 🙂

renmilka
22. lis 2015

@actiimelka Jo, je to tak, jakmile někdo otěhotní, neznamená, že se to zachvili podaří i nám, ale na jednu stranu, lidi kteří neznají problémy s otěhotněním to asi nenapadne😐 Jo, hezky dlouhá doba👍, tak ať to jde tak dál, hodně štěstí do dalších společných let...ono není sranda najít partnera pro život, na kterého je spoleh, kort v dnešní době. Já jsem taky šťastná a zachvili to bude můj nejdelší vztah...teď by bylo hezký kdyby jsme jak u nás, tak i u vás přibyli😉🚹🚺🚼

actiimelka
22. lis 2015

@renmilka to by bylo skvélě, kdyby jsme se rozrostli 🙂 my jsme svoji,máme dům, máme psa 😀 už jen to mimi 🙂

vapka
23. lis 2015

@jasmina09 Ahojky, no to bud ráda, mě je stále zle, ráno je to v pohodě a pak se to stupnuje a večer je to děsný. Jinak v pohodě, je až neuvěřitelné, jak začíná poposkakovet břicho, u druhého je to fakt fičák 😉 zatím 2 kila dole, ale mám zásobu, takže klidně můžu s váhou dolů dál....

nikytka1988
24. lis 2015

Ahoj holky, tak jsem si už myslela, že by se zadarilo a radši jsem hned udelala ještě jeden test a vypadá to, že ten prvni je falešný :-\

valeri10
24. lis 2015

@renmilka tak já už se přestala i vídat s pár lidma kvůli druhé otázce 😀 . Nemám na to nervy to pořád poslouchat

cherry_cola5
24. lis 2015

@nikytka1988 abych pravdu řekla tak u ani jednoho nic moc nevidím 😕 ale neztrácej naději ...zkus to za dva dny 🙂)

mike2015
24. lis 2015

Holky muže byt pozitivni ovu jeden měsíc kolem 16dc a druhy měsíc už kolem 11dc?včera jsem začala testovat a už tam byly krásne dvě čárky a dnes jsou i silnější. Překvapilo me to. Cykly jsou kolem 29-31

vapka
24. lis 2015

@mike2015 Jj může to tak být, držím palce ať to klapne 😀

jasmina09
24. lis 2015

@vapka no zatím tfuj tfuj jen ta únava..1.12 jdu na první ultrazvuk tak jsem už teď nedočkavá jak blázen 😕 u tebe doufám všechno v pořádku 😉

jasmina09
24. lis 2015

@mike2015 jo je to určitě možný 😉

mami29
24. lis 2015

Holky myslíte, že píchání v podbříšku a jednorázové růžové špinění může být příznak ovu? Bylo to den po konci MS takže hlen netuším.

tarja1987
24. lis 2015

@jasmina09 ahoooj, tak mám za sebou první ultrazvuk 🙂 vše je v pořádku, srdíčko bilo, takže jsem si oddychla... jinak jsem dostala neschopenku, léčím se srdcem, tak radši ať jsem v klídku 😎 na další kontrolu jdu 9.12. včetně krve, moči a měla bych dostat průkazku...je to krásný pocit, vidět tam tu bublinku a vědět, že je vše tak, já má být. a co ty? jak ti je? mně bylo divně akorát o víkendu...

jasmina09
24. lis 2015

@tarja1987 no tak to je paráda 😉 já jdu na první UZ až 1.12, to už budu začínat 7 tt, ale myslím, že to vůbec neva 🙂 kromě děsný únavy mě nic netrápí zatím, nevolnosti nemám vůbec 😀

vapka
24. lis 2015

@jasmina09 Neboj to uteče a pak uvidíš mimi.... No u mě je zatím snad vše o.k. mám za sebou odběry na screening, tak jdu 11.12. tak snad to bude v pořádku, jinak buď šťastná, že jsi jen unavená, na to já s prckem nemám čas, no a to blití mě už dostává, hlavně když to už chci rozchodit, tak je mi večer fakt zle... No a nic nezabírá

nada1985
25. lis 2015

@jasmina09 tak ti to blahopreju a co jsi vsechno vzala ty vitamyny? a ty kapky prosinci jsi koupim vsechno listovku dzus annanas grep kapky femigard a hlavne ty testy ovulecny ..................

pavlinpaj
25. lis 2015

Ahoj holky. Beru listovku,piji kontryhelovy caj,merim ovulaci. Muzete mi poradit nejake vitaminy pro manzela,prosim?

dzogobela
25. lis 2015

Holky, tak já dnes návštěva gynekoložky. Primárně kvůli vaginální mykóze, ale taky kvůli tomu, že jsem 41 DC a MS nikde. Minulý cyklus byl 40 dní... Jen už asi 3. den slabě špiním, což se mi nikdy nestalo, tak jsem se trochu bála, že to bude z té mykózy. Ale snad asi ne, jen jsem vyfásla clostilbegyt... Ale začnu ho až v lednu, říkala doktorka, ať se nenaháníme o Vánocích a navíc teď jsem dostala nějaký drijáky na ty kvasinky, tak by to asi nebylo dobré kombinovat. Takže u mě se snažení tak nějak odkládá na příští rok 🙂 i když i v prosinci asi budu zkoušet ovulační testy, kdyby se tělo probralo 🙂

iva27
25. lis 2015

Ahoj vsechny,prosim o radu🙂zacala jsem s tim testovanim ovu testama.Vcera 13DC test.carka byla videt,i kdyz ne silne jako kontolni a dnes neni zadna.Cyklus mam 28-30DC.Myslite,ze ovu prijde nebo se stava,ze takhle zmizi,i kdyz treba jeste nebyla?Mam v tom hokej budu testovat dal a diky za vas nazor

jasmina09
25. lis 2015

@pavlinpaj hodně chválí Fertility blend, ale jsou trošku dražší.. 😉

jasmina09
25. lis 2015

@dzogobela tak hlavně, že nemáš cysty, myomy a podobné nádhery, tělo ze potřebuje hormonálně srovnat a možná by to šlo i bez toho Clostýku 😉

jasmina09
25. lis 2015

@iva27 hoď foto 😉 a testuješ každý den? radila bych ti každý den ať vidíš tu dynamiku 😉

pavlinpaj
25. lis 2015

@jasmina09 Dekuji kuknu na ne 🙂

iva27
25. lis 2015

jasmina09 testovsla jsem 11DC negativni ani naznak,vcera jak jsem psala byl videt,ale ne jako ta kontrolni/ a dnes skoro neni videt.Hodim fotku az budu doma vecer jsem ted v praci🙂

jasmina09
25. lis 2015

@iva27 ok jsem zvědavá 😉

dzogobela
25. lis 2015

@jasmina09 mozna jo, ale treba taky za hodne dlouho. Rikala,ze mam trochu hormonalni nerovnovahu,takze ja jsem rada,ze mi ho predepsala 🙂

jasmina09
25. lis 2015

@dzogobela tak držím palce ať ti pomůže a třeba budou rovnou dvojky 😀 😀

iva27
25. lis 2015

jasmina09 neposilam foto ovu testu,dneska jsem je porovnala je to proste slabota☹oba dva,budu pokracovat v testovani,jestli zesili..

mike2015
26. lis 2015

Dobré ráno holky 🙂
Tak opravdu nejspíš pozitivní ovu test byl 11DC. Snažili jsme se jen 11DC a snad se to povede dnes....myslíte, že je možnost, že jsme se mohli trefit ten den ? Chlap včera vůbec nechtěl a já přijela pozdě práce, takže jsme byli oba mrtví.... Tak uvidíme ;)

valeri10
26. lis 2015

@mike2015 ahoj nevím jake máš testy ale u většiny je na krabicce uvedeno ze po pozitivním testu prijde ovulace do 24 - 48 hodin. Takže před testem (spermie mohou prezit v deloze 1-3dny) i po testu je šance největší🙂

Strana