icon

Ovulační test. S jakým máte dobré zkušenosti?

lenula02
18. kvě 2021

Ahoj holky,

U prvního jsem to vůbec neřešila ale ráda bych teď zjistila, kdy probíhá ovulka a netuším jaké ovu testy jsou v tomhle směru ty lepší?

Děkuji za tipy 🙂 L.

nikishkaaaa
18. kvě 2021

@lenula02 za mě určitě rozhodně Livsane z Benu! Výborná cena, jsou široké, takže dobře viditelné a hlavně mají hodně barviva. Vyzkoušela jsem spoustu, některé mi ovulaci ani neukázaly, ale tyto jsou TOP! Potom ještě digitální ovulační testy Clearblue, ale to už je cenově jinde. Hodně štěstí 🤗

vanda098
18. kvě 2021

Pre mna tieto https://www.megamix.sk/ovulacne-testy-50ks-a-te...
Bola som voči ním najprv skeptická ale potom som si prečítala diskusie a odporúčali ich.. a sú menej citlivé takze ukazujú spoľahlivo cca deň pred.. nemám týždeň podobnú čiarku že musím skúmať.
A potom používam aj aplikáciu premom na vyhodnotenie 🙂

inah91
18. kvě 2021

Já používala Dr.Max a appku FertíityFriend, doporucuju 👍 ale já měřila i BT 👍

lucbednar
18. kvě 2021

Já měla nejraději Dr. MAX a ani Pepino ovu testy nejsou špatné... Nejhorší ovulační Mamatesty... Jak mám ráda tehu Mamatest, tak ovu hrůza, mně tedy vůbec nesedely...

kvetuska145
18. kvě 2021

Požívala jsem prvně tyhle, ale lepší za mě byly z dr maxe 🙂

martina250703
18. kvě 2021

Nejlíp reagoval u mě Dr. Max

lenula02
autor
18. kvě 2021

Děkuji Vsem holky, koupila jsem nakonec v Benu Livsane. Mají na ně akci 2+1 tak sem si vzala na celý měsíc dá se říct ať to nepropasnu a vím případně, kdy co a jak ❤️

marketanovakova14
13. čer 2021

Ahoj, s testy testy teprve začínám, ale ve spoustě příspěvků jsem viděla, že některé holky u klasických proužkových nikdy neměly testovací čárku tak silnou jako kontrolní a stejně otěhotněli. Já se proto rozhodla zainvestovat i do těch digitálních clearblue, cena vysoká (cca 700,- za 10 testů), ala jsem ráda. Přikládám foto ze dneška, testováno ze stejného vzorku. Na proužkových nevypadá pozitivní (Dr. Max, citlivost 20), ale na digitálním ano, i přesto, že má nižší citlivost (40) a hormonu tak v moči potřebuje více. Tak třeba to někomu pomůže při rozhodování 🙂