Ovulační test. S jakým máte dobré zkušenosti?
Ahoj holky,
U prvního jsem to vůbec neřešila ale ráda bych teď zjistila, kdy probíhá ovulka a netuším jaké ovu testy jsou v tomhle směru ty lepší?
Děkuji za tipy 🙂 L.
Pre mna tieto https://www.megamix.sk/ovulacne-testy-50ks-a-te...
Bola som voči ním najprv skeptická ale potom som si prečítala diskusie a odporúčali ich.. a sú menej citlivé takze ukazujú spoľahlivo cca deň pred.. nemám týždeň podobnú čiarku že musím skúmať.
A potom používam aj aplikáciu premom na vyhodnotenie 🙂
Já používala Dr.Max a appku FertíityFriend, doporucuju 👍 ale já měřila i BT 👍
Já měla nejraději Dr. MAX a ani Pepino ovu testy nejsou špatné... Nejhorší ovulační Mamatesty... Jak mám ráda tehu Mamatest, tak ovu hrůza, mně tedy vůbec nesedely...
Požívala jsem prvně tyhle, ale lepší za mě byly z dr maxe 🙂
Nejlíp reagoval u mě Dr. Max
Děkuji Vsem holky, koupila jsem nakonec v Benu Livsane. Mají na ně akci 2+1 tak sem si vzala na celý měsíc dá se říct ať to nepropasnu a vím případně, kdy co a jak ❤️
Ahoj, s testy testy teprve začínám, ale ve spoustě příspěvků jsem viděla, že některé holky u klasických proužkových nikdy neměly testovací čárku tak silnou jako kontrolní a stejně otěhotněli. Já se proto rozhodla zainvestovat i do těch digitálních clearblue, cena vysoká (cca 700,- za 10 testů), ala jsem ráda. Přikládám foto ze dneška, testováno ze stejného vzorku. Na proužkových nevypadá pozitivní (Dr. Max, citlivost 20), ale na digitálním ano, i přesto, že má nižší citlivost (40) a hormonu tak v moči potřebuje více. Tak třeba to někomu pomůže při rozhodování 🙂

@lenula02 za mě určitě rozhodně Livsane z Benu! Výborná cena, jsou široké, takže dobře viditelné a hlavně mají hodně barviva. Vyzkoušela jsem spoustu, některé mi ovulaci ani neukázaly, ale tyto jsou TOP! Potom ještě digitální ovulační testy Clearblue, ale to už je cenově jinde. Hodně štěstí 🤗