Ovulační test v den menstruace: Jaké jsou výsledky?
Má někdo focení ovulační test v den ms, zda měl nějakou čárku nebo bílo....? Někde jsem slysela že před ms sílí i když těhotná nejste mám dnes den ms tak mě to zajímá
Fotku nemám, ale byl v případě těh. plně pozitivní.
Když jsem nebyla těhotná, tak bílo. Ale je plno žen, které tam mají celý cyklus duchy na ovu testu.
@peti21
@hanulebrabec zítra to bude 7 DC
@hanulebrabec po ovulaci
@laxesis no kamarádka třeba na popud dělala ovu test a furt jen duch, tak byla nešťastná přitom byla už dlouho tehule ale proto že ji nevyšel ovulační test tak TT ani nedělala .....až po 2 týdnech kdy ji začlo být blbě
@lencaa11
@hanulebrabec holky poraďte mi u doktorky bylo všechno v pořádku měla jsem po ovulaci normálně jsem ji měla ale kdybych bych čekala třetí mimčo tak bych šla hned na neschopenku protože mám nízko děložní hrdlo jak jsem dvakrát rodila císařem takže by mě víc hlídala jen se bojím aby se něco nestalo..
@peti21 já budu asi mít jiný názor poslouchala bych své tělo a důvěřovala mu...lékaři za mě moc straší a udělají katastrofu ze všeho
Konzultovala bych to s PA, a nebo více lidmi
@hanulebrabec no právě a já jsem si našla novou gynen. Vypadá fain ale nemusí mě zbytečně strašit
@hanulebrabec a jak si dopadla ty

@peti21 dneska nebo zítra