Ovulační testy, poraďte
Dobrý den dámy 🙂 Prosím Váš názor 🙂 toto jsem mněla na ovulačním testu 3.11.(první fotka ) PM byla 21-25.10. a další fotografie je z dnešního ovulačního testu - tj.17.11. Nevím,co si o tom mám myslet ☹ Dělala jsem si ho dnes proto,že mně pobolívá podbřišek už pár dní ☹ Ale myslela bych,že se na něm nic neobjeví ..

Holky prosím Vás snažím se dohledat, kdy jeteda lepší dělat Ovu test ?? Ráno, odpo nebo večer? V lékarně chlapovi řekli, že mám je dělat ráno
ovulační ráno právě ne, nejlepší odpoledne - někdy jsem dělala kolem 13.hodiny, někdy kolem 17. Jak jsem zrovna přišla z práce a pokud už u tebe probíhá ovulace, tak se čárka ukáže 😉 a žádný malý duchy ale pěkná čárka ;)
@ivetkavysocina mám 12 |DC a snažíms e právě zjistit kdy mám OVU, takže testuji poprvé..... Prozatím mám jen slabé duchy , testovala jsem 7,10 DC a dnes teda....Další přemýšlím zda mám dělat zítra a nebo až ve středu
@kristyyn já radši zkoušela testy každý den od 7DC, abych poznala jestli už mi ovu vůbec probíhá🙂 byli furt slabý duchové až 16 DC silnější a 17 DC výrazně nejsilnější. ale měla jsem prodloužený cyklus cca na 30 - 31 dnů.

@svlocka já myslím, že tohle pozitivní není, jak to vypadalo dál?