icon

Ovulační testy, poraďte

vlnka09
17. lis 2014

Dobrý den dámy 🙂 Prosím Váš názor 🙂 toto jsem mněla na ovulačním testu 3.11.(první fotka ) PM byla 21-25.10. a další fotografie je z dnešního ovulačního testu - tj.17.11. Nevím,co si o tom mám myslet ☹ Dělala jsem si ho dnes proto,že mně pobolívá podbřišek už pár dní ☹ Ale myslela bych,že se na něm nic neobjeví ..

Ovulační testy, poraďteOvulační testy, poraďte
Strana
z3
vlnka09
autor
18. lis 2014

@alubif tak doufám,že i můj "duch" bude takový ♥

irisie
18. lis 2014

@vlnka09 vypada to dost nadejne!!! Drzim pesti!

beditha
18. lis 2014

@vlnka09 tt vypadá dobře. Držím pěsti.

vlnka09
autor
18. lis 2014

@irisie moc děkuji !!! 🙂 určitě dám zítra vědět 😉

vlnka09
autor
18. lis 2014

@beditha moc děkujiiiii 🙂 zítra písnu sem jak to ráno dopadlo 😉 snad ani nedospím 😀

vlnka09
autor
19. lis 2014

Ahojky holky 🙂 Tak dnes ráno na těhu testu to vypadalo takhle,co myslíte?? 😉 (Dala jsem víc fotek,foceno s bleskem i bez 🙂 )

svobodpetika
19. lis 2014

@vlnka09 to není duch 🙂

vlnka09
autor
19. lis 2014

@svobodpetika děkujuuuuuuuu 🙂)) to jsem potřebovala slyšet !! 🙂 už mám koupený nový test,tak zítra zase testnu a hodím sem 😉 děkuju moc moc moc 🙂 Jste skvělý holky !!

irisie
19. lis 2014

To je jasne.... je to tam!

vlnka09
autor
19. lis 2014

@irisie děkuju !!!!! 😵

alubif
19. lis 2014

Raní duch se pěkně vybarvil 😀 ať sílí!!! Dej si pauzu tak dva dny, aby byl vidět větší rozdíl!!!

beditha
19. lis 2014

@vlnka09 je to jasný!

vlnka09
autor
19. lis 2014

@beditha děkujuuuuuu 🙂 😵

vlnka09
autor
19. lis 2014

@alubif jj 🙂

vlnka09
autor
20. lis 2014

Ahojky holky 🙂 tak jsem dnes byla na gyndě a udělaly mi odběry krve a je to tam !!!! 😵 😵 😵 sice hladina Hcg ještě nízká ale odpovídající těhu - cca 2-3 týdny 🙂 Za dva týdny jdu na UTZ a dostanu průkazku 🙂 Chci všem MOC MOC MOC poděkovat za podporu...jste skvělý holky !!! :-* a všem,co teprve na čárečky čekají holky tfuj tfuj tfuj !!! ono to příjde 🙂
(PS: ke gynekologovi jsem běžela tak rychle proto,že mám Leidenskou mutaci a musím si píchat každý den injekce,takže proto jsem to řešila tak rychle 🙂 - a jsem ráda,že jsem tam šla...alespoň už nemám pochybnosti a nebojím se "nefungujících nebo duchujících " testíků 🙂 Ještě jednou velké DÍKY za vaši podporu ♥

vlnka09
autor
20. lis 2014

teď už se budu jen devět měsíců bát aby bylo vše o.k. a potom už jen pozbytek života o naše první i druhé štěstíčko ♥♥ ... takže celkem pohodička 😀 😉

petty789
9. led 2015

Ahoj chtela sem se zeptat, ze zvedavosti sem si koupila ovulacni test posledni MS byla 25.12.2014 ,nyni jsem 16 DC,na testu je carka je spise svetlejsi a slabsi, znamena to, ze ovulace bude nebo sem ji mela?Bt dnes merila a byla 36,6 a hlen byl bily hrudkovity a lepkavy,moc se vtom nevyznam, 😒 dekuji za odpovedi 🙂

verunka_korunka
9. led 2015

@petty789 jedno měření nestačí... takže z toho se nedá zjistit nic. To že je čárka slabá, znamená že ovulace není. Nemůžeš podle toho poznat jestli byla, nebo jestli bude. Takže doporučím se teď měřit dál.. každý den ve stejnou dobu (nejlíp hned po probuzení a musíš ještě ležet a nikam neběhat... organisnus to pozná a teplota se pak zvedne). Podle toho se dá zpětně říct kdy ovulace byla nebylo, nebo poznat, že jsi testování prošvihla a už je po ní... Pře ovulací je teplota nízko, řekněme 36,2-36,5, po ovulaci se zvedna nad 36,7. Nejlépe až k 37, ale záleží na každé ženské jakou má teplotu... A navíc, někdo se měřit nemůže, respektive je to pro ni zbytečné, protože kolísá neustále teplota a nic nenaměří. Takže asi tak k teplotě.
Co se týká ovulačních testů, je u nich návod, podle délky tvojí menstruace se dopočítáš ke dni od kterého máš začít testovat ovulační testy a pak testovat každý den dokud nebude test pozitvní (testovací čárka silnější nebo stejně silná jako kontrolní).

petty789
9. led 2015

@verunka_korunka jeste takovy poddotaz,kdy se meri ovulacni testy rano ci odpoledne nebo vecer?dnes merila tak pulhodky pred polednem,muj menatr.cyklus je 28,27 nekdy 26 a dle tehotenske kalkulacky z netu jsem ovu mela 8.1.,plodne dny od 5.1.-9.1. ale nejak se mi to nezda i ta BT je nizka,
no a tyden pred menzes mam hlen i takovy ciry a vodnaty a vzdy mokro na spodnim pradle takze si myslim jestli to nejsou nejplodnejsi dny jak se tady docitavam,tak snad ovu prijde anebo byla,uvidime...😉

verunka_korunka
9. led 2015

@petty789 tak za 1) internetová kapkulačka je dělaná na optimum 😀 ale každá to můžeme mít jinak, už jsem tu viděla holky co mají ovulaci cca 2 dny po MS a jiné zase nakonci třeba 5 dni před MS (což je horší případ). Co se týká hlenu, v ovulaci by měl být čirý takový natahovací bez zápachu... vše ostatní jsou neplodné...
Abys zjistila plodné dny a ovulaci podle testů tak musí testovat přibližně od 10-12 dne cyklu a testovat dokud nebude pozitivní.
Měření teploty... chce to ráno jak jsem psala. Někdo měří pod jazykem, někdo v pochvě...

ojo
12. led 2015

tak holky poraďte, včera jsem si dělala ovulák a byl tam vážně pidi duch, dneska jsem byla u doktora na kontrole a ten viděl připravený folikul k ovulaci, že prý během pár hodin praskne, takže dneska nebo nejpozději zítra dojde k ovulaci 😅 dneska jsem si dělala opět ovulační test, jestli teda se objeví dvě dálnice a prd...testovaní nežně silnější než včera, ale pořád je to spíš duch, rozhodně neni pozitivní 😲 tak to mám s ovulákama asi smůlu 😝 testovala jsem odpoledne

be.rus.ka
12. led 2015

Ahoj holky, tak jdu taky pro radu, cca už dva týdny zkouším ovu testy a ještě se mi nepodařilo, aby obě čárky byly stejně silné. Měla jsem několik duchů, vždycky jsem si říkala že je to nástup, že druhý den ráno nebo večer bude silnější, ale stále nic ☹ menstruaci mám nepravidelnou, takže nějaké kalkulačky ovulace pro mě neplatí, ale takhle teda absolutně netuším co si o těch duchách myslet ☹
Poradíte někdo? nebo máte taky někdo takovou zkušenost?

veronika182
12. led 2015

Holky po tom,co tady čtu,ty ovutesty asi zahodim 😀 testuju teprve 3 dny a to bílo mě akorát deptá. Jak rychle jste měly ovulaci po vysazení HA? A prosím pouze pozitivní info 😵

bjoucik.15
12. led 2015

Ach holky nepotěším vás.. já měla ovu testy pozitivní až 22DC a nic z toho... ale byli to dálnice jak kráva, jen ten bílkový hlen nikde 😠 No a pak jsem jednoho dne, kdy měla dorazit +- MS měla bílkový hlen..takže ovu 2x za cyklus a i tulení bylo, ale neplánovaně a teď čekám na potvrzení dr. že se mimi vyvíjí jak má 🙂

sari_nka
14. led 2015

Holky je neco z toho pozitivní? Minuly měsíc byly čárky slabsi, ve skutečnosti jsou ted vidět víc...první 9.DC, poslední 14 DC, poslední tři dny jsou testy dopo i odpo

svlocka
15. led 2015

Ahoj chtela bych poradit 2 dny po msjsem zkusila test ovu. a druha carka neni az tak slaba a ovu mivam tak kolem 15dne.neni to brzy ta druha?

veronika182
15. led 2015

@svlocka tak tohle se bere jako negativní test, uvidíš dál, někdy to trvá, než zesílí

svlocka
16. led 2015

Nemelo by nic ukazat ne?nebo uplne slabe.

svlocka
22. led 2015

Co myslite uz se to blizi 🙂vzdy mam ovu bolestivou a poboliva podbrisek uz je vhodna doba zacit? 🙂

amanda2014
2. únor 2015

@veronika182 ahojky, já vysadila HA od leden 2014 a první píchání v podbřišku jsem zaznamenala až v červnu 2014, ale ovu testy jsem si dělala až na konci července a to už byly pozitivní, takže je to asi individuální 🙂

Strana
z3