icon

Ovulační testy, poraďte

vlnka09
17. lis 2014

Dobrý den dámy 🙂 Prosím Váš názor 🙂 toto jsem mněla na ovulačním testu 3.11.(první fotka ) PM byla 21-25.10. a další fotografie je z dnešního ovulačního testu - tj.17.11. Nevím,co si o tom mám myslet ☹ Dělala jsem si ho dnes proto,že mně pobolívá podbřišek už pár dní ☹ Ale myslela bych,že se na něm nic neobjeví ..

Ovulační testy, poraďteOvulační testy, poraďte
Strana
z3
amanda2014
2. únor 2015

@svlocka já myslím, že tohle pozitivní není, jak to vypadalo dál?

kristyyn
10. srp 2015

Holky prosím Vás snažím se dohledat, kdy jeteda lepší dělat Ovu test ?? Ráno, odpo nebo večer? V lékarně chlapovi řekli, že mám je dělat ráno

ivetkavysocina
10. srp 2015

ovulační ráno právě ne, nejlepší odpoledne - někdy jsem dělala kolem 13.hodiny, někdy kolem 17. Jak jsem zrovna přišla z práce a pokud už u tebe probíhá ovulace, tak se čárka ukáže 😉 a žádný malý duchy ale pěkná čárka ;)

kristyyn
10. srp 2015

@ivetkavysocina mám 12 |DC a snažíms e právě zjistit kdy mám OVU, takže testuji poprvé..... Prozatím mám jen slabé duchy , testovala jsem 7,10 DC a dnes teda....Další přemýšlím zda mám dělat zítra a nebo až ve středu

ivetkavysocina
10. srp 2015

@kristyyn já radši zkoušela testy každý den od 7DC, abych poznala jestli už mi ovu vůbec probíhá🙂 byli furt slabý duchové až 16 DC silnější a 17 DC výrazně nejsilnější. ale měla jsem prodloužený cyklus cca na 30 - 31 dnů.

Strana
z3