Platí se za vyvolávací injekci, a doporučily byste ji?
Ahoj, zajímá mě zda se platí za vyvolávačku a kolik?
Už jsem 26 dní bez ms (od vysazení).Těhu testy negativní.
V úterý jedu k dr., když mi nabídne vyvolávačku mám jí odmítnout, nebo je bezpečná?
A mám špatně stavěné kyčle,nebude ta injekce přítěží?
Děkuji 😘
@terezapetrova No cas me netlaci, jak se to vezme. Zatim jsem snad relativne mlada. Ted mi v dubnu bude 27 🙂 Jj mykozy a tyhle previti okolo to uz je pro me standart 🙂 nejsem snad mesic bez mykozy :( Ted vice teda jim a piju ten kontryhel a uzivam gynex kapky tak snad se mi telo brzo srovna 🙂 doufam
Jo mykozy jsou pěkný mrchy :( hlavně, aby se léčil i přítel, ať se pak pořád dokolečka nenakazujete...a netrap se tím, že je to tvůj problém....prostě HA to tělo rozhodí a až budeš v pořádku, tak se miminka určitě dočkáte 🙂 chlapi to v tomto mají jednodušší, ty si tělo "nehuntují" a můžou skoro furt
Sestra teď řeší léčení mykozy a poslala mi tento článek, tak kdyby si chtěla vyzkoušet 🙂 http://sugama.cz/vylecte-se-z-kvasinkovych-onem...
Tak není to úplně dieta, ale vyřazení některých potravin..i když je pravda, že při přibírání to není úplně ono...ale je to obecně o tom, co všechno můžou mykozy způsobit a jaké můžou být případné důvody 🙂 za přečtení nic nedáš 🙂
Ahoj já mám podobný problém, jsem už dva měsíce bez menstruace a lámu si s tím taky hlavu, kde vězí..HA jsem vysadila březnu 2016 a půl roku pravidelně a teď od listopadu už čekám, kdy dorazí....s manželem se od listopadu snažíme o miminko a necháváme tomu volnější průběh, ale testy jsou stále negativní...nejhorší, co mě trápí je, že nevím jak si spočítat plodné dny když jsem ji teď ty dva měsíce nedostala, lze to vypočítat z minulých cyklů??...kdybych pořád pravidelně menstr. tak aspoň vím na čem jsem, takhle je to naprd....piju kontryhelový čaj a k doktorce se mi moc nechce kvůli těm injekcím...jak píšete, není to taková doba abych to musela řešit hned injekcemi! :( díky za rady
Tak to mas dobrý ze se ti dostavila, já pořad marně čekám buď na pozitivní test a nebo na menses. 😕 Kontryh.caj piju taky a beru ještě kys.listovou a Pípal kovy olej v tabletach to mi poradili v lékárně tak snad něco zabere a nebo se už povedou dvě čárky na testu 😉

@klara015 a třeba to bude jen tou vahou🙂 me menzes neprichazela když jsem mela mensi rozdil mezi vahou a vyskou /182cm/63kg/