icon

Podařilo se vám hned po první hlídané ovulaci otěhotnět?

pajaa51
8. říj 2020

Ahoj holky, chtěla jsem se jen tak pro zajímavost zeptat,jestli se Vám hned po první hlídané ovulaci podařilo otěhotnět?

Strana
z8
pajaa51
autor
8. říj 2020

@nattt děkuju snad jo 🙂

pajaa51
autor
8. říj 2020

@emmanessa děkuju 🙂 právě,ale tak tímhle se stresovat je nejspíš zbytečný... Ted hlavně,aby to vyšlo.. Je mi divně,boli v podbřišku už jenom při námaze mě to bolí jak kdybych si natahla sval, takový nezvyk 😃

emmanessa
8. říj 2020

@pajaa51 mne to taky boli pri namaze,jedna z veci podle ktere mi doslo,ze jsem tehotna,mela jsem to tak i u prvni dcery,plus dalsi priznaky samozrejme.Snad bude vse v poradku,bude to dlouhy tyden do prvni navstevy doktorky teda

loylii
8. říj 2020

@pajaa51 já měla sex 5 dni před ovu jen tak z radosti, na stojáka u parapetu🤩A v den ovu jsem měla plánovaného Dr, řekl mi, ze dnes/zítra praskne folikul. Ale chlap mi odjel pracovně, tak nebylo nic a za 14 dnů tehu test pozitivní!😅 takže ty mršky vydrzi 5 dnu🤩

pajaa51
autor
8. říj 2020

@emmanessa a to tě bolelo v podbřišku kdy,ze si zjistila těhotenství? Nějak jsem se v tom zamotala 😅

emmanessa
8. říj 2020

@pajaa51 pri prvni dceri i ted🙂jsem v 6.tt

pajaa51
autor
8. říj 2020

@emmanessa jakože od ovulace pořád tě bolí v podbřišku? Takhle si to zjistila, že si tehu?

zuzita15
8. říj 2020

@pajaa51 pri druhem diteti ano, ovulaci poznam, tak jsme si ji jeden mesic hlidala a ted jsem 33tt. U prvniho mi hlidal ovulaci i gynekolog a nic, po 4 letech marneho snazeni jsem naplanovala dovolenou, kde jsem mela ovulaci uprostred a klaplo to

priefi
8. říj 2020

@pajaa51 já taky takto poznala těhu, že po ovulace bolelo podbřiško, ale nemá to tak každá, jen my citlivky 😅

amemmait
8. říj 2020

@pajaa51 u me to tak bylo, zacali jsme se snazit, merila jsem bazalni teplotu poprve v zivote a hned se zadarilo ☺️

emmanessa
8. říj 2020

@pajaa51 od ovulace asi ne,mozna me parkrat pichlo na vajecniku,ale vylozene pak po oplozeni,vetsinou rano,takove pnuti,pres den je to lepsi a taky mivam trocbu zacpu,tak se mi ta bolest propoji se strevni bolesti a je to celkem neprijemny tlak,ale jinak mi neni spatne vubec,obcas se vic zadychavam,kdyz uklizim treba

pajaa51
autor
9. říj 2020

@priefi aha to jsem nevěděla 😃 jsem myslela,ze to ještě z ovulace 😃,tak uvidíme jak se to bude vyvíjet 🙂

pajaa51
autor
9. říj 2020

@emmanessa mě právě taky při uklízení nebo když jsem se chtěla ohnout ke stolu a najest se,tak to fakt nešlo pěkně mě bolel podbřišek

pajaa51
autor
9. říj 2020

@amemmait tak to je super gratuluji a kdy jste zjistili ze jste tehu dvě čárky?

chasing_rabbits
9. říj 2020

Mě napoprvé ano, 2 dny před ovulací(dle aplikace) jsme měli nechráněný sex... Nedostala jsem poté menstruaci a testy byly pozitivní 🙂 držím všem palce❤️

amemmait
9. říj 2020

@pajaa51 v den ocekavane ms jsem mela rano dusika, kteryho jsem nevidela moc ani ja a vecer uz byla krasne videt na jine znacce testu a i digital vysel

beyun
9. říj 2020

Ano, u dvou dětí 🙂

inkheart
9. říj 2020

Ano, ale byla to první ovulace po ZT. To ZT vyšlo na druhou ovulaci..

pajaa51
autor
9. říj 2020

@chasing_rabbits tak to jsou moc hezké zprávičky 🙂 děkuju snad to vyjde konečně i mě

pajaa51
autor
9. říj 2020

@amemmait ahaa, takže den vynechane ms mám testovat?

bervidova
9. říj 2020

Ano, u druhého těhotenství jsem si koupila test, dva měsíce na zkoušku, zda se mi ovu ukáže a pak už "načisto" a vyšlo to hned, přeci jen nám nebyloí úplně málo, abychom ztráceli čas

priefi
9. říj 2020

@pajaa51 tak ano, ovulka jde cítit a někdo cítí i tu cestu oplodněného vajíčka, každopádně to se musí ještě zakousnout

mona91
9. říj 2020

@pajaa51 ja ted se taky pridam. U prvního jsme docházelo 2,5 roku do CARu s tím že jsem neplodna. Dva měsíce před plánovaným IVF po změně CARu jsem zjistila že jsem těhotná. O druhé jsme se začali snažit od února, v květnu jsem koupila ovu testy spis ze zvědavosti zda vůbec ovuluju, cely měsíc negativní,v den kdy mela přijít MS ovulační bolest pozitivní ovu test a za dva týdny poté pozitivní těhotenský test a ted jsem ve 22tt ☺

amemmait
9. říj 2020

@pajaa51 no ja testovala driv, asi dva nebo tri dny pred ms, ale prvni naznak na testu u me byl az v den ms, driv ani tuk ☺️

svija
9. říj 2020

U mě na první hlídanou ovulaci ne, ale na druhou už ano 🙂. Měřila jsem BT.

pajaa51
autor
11. říj 2020

@priefi noo to jsem právě cítila,jak se to pohybovalo od vaječníků pomalu dolů bylo to fakt divný 😃 takže je to normální? Asi je to brzy,ale po ranu mi moc není dobře lehce na zvracení,ale zachvilku to prestane,az se trochu víc probudím... Asi jsem zrovna ta nejcitlivější, že? Když cítím tu cestu? Ale sex teda byl pro mě dva dny bolestivej vaječník pravej strašně,ale dalo se to překousnout...

priefi
11. říj 2020

@pajaa51 uvidíš, až otestujes, ale nejdříve v den ms, dřív určo ne. Držím pěsti.

ferda90
11. říj 2020

Ahojky, nám ano. Doktorka mi řekla který den mám ovulaci jak jsem byla na kontrole a pak jsme to zkusili, bylo to v dubnu a v květnu už MS nepřišla. Nyní jsme ve 25 týdnu a čekáme chlapečka ❤️Je to naše první miminko, strasne se těšíme😍

pajaa51
autor
11. říj 2020

@priefi dobře,dekuju,snad to vyšlo 🙂

pajaa51
autor
11. říj 2020

@ferda90 tak to gratuluji 🙂

Strana
z8