Podařilo se vám hned po první hlídané ovulaci otěhotnět?
Ahoj holky, chtěla jsem se jen tak pro zajímavost zeptat,jestli se Vám hned po první hlídané ovulaci podařilo otěhotnět?
@pajaa51 od ovulace asi ne,mozna me parkrat pichlo na vajecniku,ale vylozene pak po oplozeni,vetsinou rano,takove pnuti,pres den je to lepsi a taky mivam trocbu zacpu,tak se mi ta bolest propoji se strevni bolesti a je to celkem neprijemny tlak,ale jinak mi neni spatne vubec,obcas se vic zadychavam,kdyz uklizim treba
Mě napoprvé ano, 2 dny před ovulací(dle aplikace) jsme měli nechráněný sex... Nedostala jsem poté menstruaci a testy byly pozitivní 🙂 držím všem palce❤️
Ano, u dvou dětí 🙂
Ano, ale byla to první ovulace po ZT. To ZT vyšlo na druhou ovulaci..
@chasing_rabbits tak to jsou moc hezké zprávičky 🙂 děkuju snad to vyjde konečně i mě
Ano, u druhého těhotenství jsem si koupila test, dva měsíce na zkoušku, zda se mi ovu ukáže a pak už "načisto" a vyšlo to hned, přeci jen nám nebyloí úplně málo, abychom ztráceli čas
@pajaa51 ja ted se taky pridam. U prvního jsme docházelo 2,5 roku do CARu s tím že jsem neplodna. Dva měsíce před plánovaným IVF po změně CARu jsem zjistila že jsem těhotná. O druhé jsme se začali snažit od února, v květnu jsem koupila ovu testy spis ze zvědavosti zda vůbec ovuluju, cely měsíc negativní,v den kdy mela přijít MS ovulační bolest pozitivní ovu test a za dva týdny poté pozitivní těhotenský test a ted jsem ve 22tt ☺
U mě na první hlídanou ovulaci ne, ale na druhou už ano 🙂. Měřila jsem BT.
@priefi noo to jsem právě cítila,jak se to pohybovalo od vaječníků pomalu dolů bylo to fakt divný 😃 takže je to normální? Asi je to brzy,ale po ranu mi moc není dobře lehce na zvracení,ale zachvilku to prestane,az se trochu víc probudím... Asi jsem zrovna ta nejcitlivější, že? Když cítím tu cestu? Ale sex teda byl pro mě dva dny bolestivej vaječník pravej strašně,ale dalo se to překousnout...
Ahojky, nám ano. Doktorka mi řekla který den mám ovulaci jak jsem byla na kontrole a pak jsme to zkusili, bylo to v dubnu a v květnu už MS nepřišla. Nyní jsme ve 25 týdnu a čekáme chlapečka ❤️Je to naše první miminko, strasne se těšíme😍

@nattt děkuju snad jo 🙂