icon

Podařilo se vám hned po první hlídané ovulaci otěhotnět?

pajaa51
8. říj 2020

Ahoj holky, chtěla jsem se jen tak pro zajímavost zeptat,jestli se Vám hned po první hlídané ovulaci podařilo otěhotnět?

Strana
z8
priefi
11. říj 2020

@pajaa51 držím pěsti. Já budu testovat 23., ale mám obavy, že to nevyšlo. U každého těhu jsem měla prvotní zvláštní pocit, jako bych cítila to spojení a pak teda tu testu vajíčka. Ale teď prozatím nic. Ale nejsem si jistá, zda už byla ovulka, podbřiško pobolívalo, ale tak nějak málo. Nevím, co si mám o tom myslet... Každopádně pocit prozatím žádný. Normálně bych asi čekala déle než do 23, ale ten den bych asi měla jít na rtg, takže bych to musela odložit

pajaa51
autor
12. říj 2020

@priefi aha to je zvláštní... Ale třeba podařilo, naděje umírá poslední 🙂 děkuju tobě držím taky pěsti 🙂. Ja právě asi den po ovulaci na pravé straně jsem cítila asi to vajíčko,jak putuje dolu do podbřišku takový divný,jak kdyby se tam něco posouvalo co to mohlo teda být? V tomhle jsem nějak zmatená... A v den ovulace hrozná bolest pravého vaječníku...

priefi
12. říj 2020

@pajaa51 a kdy budeš testovat?

pajaa51
autor
12. říj 2020

@priefi noo to ještě nevím nejsem si jistá,kdy by mohla být ovulace, protože dva dny pozitivní ovu test minulý úterý a středa, takže asi jsem dneska 5 nebo 6 dpo

priefi
12. říj 2020

@pajaa51 a kdy máš mít MS?

pajaa51
autor
12. říj 2020

@priefi mám nepravidelnou, takže asi kolem 20.10.

priefi
12. říj 2020

@pajaa51 tak to budeme testovat podobně 😉 ale už 3.den mě pobolívá podbřiško, ale je to jiné, než u těhu. Mám pocit, že mi začíná řádně hrabat 🙈

pajaa51
autor
13. říj 2020

@priefi siper nebudu v tom sama 😄 noo mě v podbřišku už bolí nějaký ten den právě a dneska v noci mě začali bolet záda bedra a v podbřišku me ted bolí jak kdyby to na mě šlo, ale už se těch příznaků bojím, ze to tehu není, už jsem z tech tehu testů zklamaná tak se bojím testovat noo zkusím bud v pátek nebo v sobotu

priefi
13. říj 2020

@pajaa51 a já dneska ticho po pěšině, nic. Takže to asi byla nějaká opožděná ovulka, která ne a ne se rozjet

pajaa51
autor
13. říj 2020

@priefi vážně? :( Zkus ovu testy ty by ti měli pomoct upřesnit ovulku,bez starostí 🙂 mě dneska bolí na pravo dole a když se narovnam/protahnu,tak cítím v podbřišku a trošku ještě vic dole ,takovej tlak,jako kdybych to měla natáhly.... A pěkně bedra mě bolí.... myslíš,ze by to mohlo znamenat tehu? A ještě prsa bradavky a kolem citlivý, když na ně sáhnu,takhle to mívám, když mi dlouho nepřišla ms, takže fakt nevím 😅

lentilkah
13. říj 2020

@priefi
@pajaa51
Holky ja taky ms necekam 20.10. muzu se pridat? 🙂

priefi
13. říj 2020

@pajaa51 obvykle se orientují hlenem, ale teď to bylo takové všelijaké. Mám obavy, že paseku udělala psychika. Měla jsem trochu náročnější období, na základě kterého jsme se rozhodli, že dáme šanci mimču, ale máme na to jen 2 cykly, takže mám obavy, že moje psychika to asi stopne. Navíc pořád přemýšlím, že bych chtěla holčičku 🙈 pokud to nevyjde, tak příští měsíc bych se snažila nějak vypnout, nemyslet na to.

Tak u mě se to takto, jako u Tebe projevovalo, takže to vypadá nadějně. Ale taky vím, že když člověk moc chce těhu, tak si umí i vsugerovat příznaky

priefi
13. říj 2020

@lentilkah držím pěsti 😊 a máš nějaký pocit, že jo? Já mám pocit, že ne 😏

pajaa51
autor
13. říj 2020

@lentilkah určitě, vím víc nás bude tím líp,aspon trochu naději nám to nahodí 🙂

pajaa51
autor
13. říj 2020

@priefi přesne,ja jsem si už vsugerovala příznaky předtím, protože jsme se snažili,ovulku testovala taky,ale ms pořád nikde a pak z těch bolestí přišla ovulace, takže aspoň něco :D a ještě naladu jsem od pátku měla hroznou brečela jsem celý vikend každý den adi třikrát trochu, což se me nějak extra nestává jako :D ale od pátku jsme s přítelem jeli pro koťátko a nějak me to přišlo strašně dojemný,jsk se k ní chová,jak kdyby to bylo naše mimi, jakože kdybych plakala jednou,tak ok,ale třikrát za den? A i v neděli? V pondělí se to uklidnilo, ale mám takovy deprese nevím,jestli počasím... Ale záda jako fakt bolí a zatím se nechci hodit marod,dokud to nebudou // čárky...

pajaa51
autor
13. říj 2020

@priefi hlen jsem měla před tydnem taky trochu,ale až večer jsem si ho všimla natahovaci,ale jen na toaletaku,jinak vodovy vytok... Tak snad se tam ty spermie udrželi, když jsem neměla tolik toho bilkovyho hlenu nebo ha nevím,ale kolem čípku jsem nehmatala, takže nevím...

lentilkah
13. říj 2020

@priefi @pajaa51 Diky holky 😉
Me docela pobolivaji prsa, coz u me normalni neni, ale v predchozich dvou tehotenstvich me zase nebolela, tak tezko rict. To mi bylo spatne uz tyden po ovulaci, podle toho bych to poznala bezpecne 😝 Sem tam me jeste pichne v podbrisku, ale nechci se moc pozorovat.
Taky bych "potrebovala" otehotnet do prosince, malemu uz budou 3. Jsem se bohuzel rozhoupala na posledni chvili a bojim se, ze se jako naschval nebude darit. Obe predchozi tehotenstvi se zadarila hned na prvni pokus.

priefi
13. říj 2020

@pajaa51 no a já měla vodnatý, natahovací, sucho, vodnatý, natahovací, sucho, neplodný hlen.. čert, aby se v tom vyznal 🙈😂 hele, já vidím znělku u reklamy na malé lásky a regulérně řvu 😂😂😂😂
@lentilkah tak držím pěsti, aby do třetice vyšel první pokus. Takže taky třeťátko? Já mám do listopadu šanci ještě mít PPM, pak už ne 😏
Jinak u nás starší vyšel na druhý pokus po vysazení HA a mladší si dal čas rok

pajaa51
autor
14. říj 2020

@priefi noo přesně,taky tak nějak,sucho jsem teda neměla,ake jinak nějak všechno,jako divný no :D

pajaa51
autor
14. říj 2020

@lentilkah to chápu,taky se uz nechci moc pozorovat,ale nějaký ty příznaky tam jsou i bez vsugerace... To si měla štěstí,ge na první pokus 🙂 já doufám, že už to konečně vyjde snažíme se o první a poprvi cítila ovulku, takže by to mělo snad vyjít ne?😅😃 Nejradši bych testovala hned, ale na druhou stranu se bojím 😅

pajaa51
autor
14. říj 2020

Kolikátý dpo holky jste?

priefi
14. říj 2020

@pajaa51 to bych taky ráda věděla 🙈😅 tento měsíc si nejsem jistá, kdy byla

priefi
14. říj 2020

@pajaa51 2 cykly zpět jsme měli nehodu, která byla úspěšná. Den před ms bílo, den po dni ms už byla carecka. Bohužel ještě moje tělo to nedovolilo, asi málo živin a mimi se neuchytilo pořádně a tělo ho vypudilo. Každopádně mimčo prospívalo, jak mělo (viděla jsem ho). Tím chci jen říci, že dřívější testing je zbytečný

pajaa51
autor
14. říj 2020

@priefi to vím,ze je zbytečný může se to ještě vyvinout... Jako ráno se mi udělalo špatně z jednoho saponatu na wc nějaká levandule.... Zkoušela jsem poprvi ten čistič, takže těžko říct jestli to byla nějaká tehu reakce...

lentilkah
14. říj 2020

@priefi Mame jen jednoho zbojnika, prvni tehotenstvi bohuzel nedopadlo.
Jinak se nechranime uz treti cyklus, ale prvni dva jsme tomu nechavali asi az moc volny prubeh 😀
@pajaa51 Ja testovala vzdycky az po vynechani, ale je pravda, ze jsem si diky nevolnostem byla tehotenstvim jista. Jinak ty pachy mi vadily taky hrozne, to vypada nadejne.

lentilkah
14. říj 2020

@pajaa51 Ja jsem cca 7 dpo.

pajaa51
autor
14. říj 2020

@lentilkah tak to jsem stejně :D ja bud 7 nebo 8dpo měla jsem dva dny pozitivni ovu test...

pajaa51
autor
14. říj 2020

@lentilkah noo jako vypadá,ale těžko říct,nikdy jsem ten čistič neměla :D ale fskt jsem z toho nervózní bojím se,ze to nevyšlo 🥺. Zrovna dneska kámoška porodila,tak mám z toho ještě větší husinu 😅

lentilkah
14. říj 2020

@pajaa51 Ten stres ti neprida, naopak.

pajaa51
autor
14. říj 2020

@lentilkah noo já vím,ale to se těžko řekne, když vidíš testy negativní

Strana
z8