icon

Podařilo se vám hned po první hlídané ovulaci otěhotnět?

pajaa51
8. říj 2020

Ahoj holky, chtěla jsem se jen tak pro zajímavost zeptat,jestli se Vám hned po první hlídané ovulaci podařilo otěhotnět?

Strana
z8
lentilkah
14. říj 2020

@pajaa51 A jak dlouho se snazite? Nejak jsem to prehledla.

pajaa51
autor
14. říj 2020

@lentilkah už to budou tři měsíce je to sice krátká doba,ale i tak by se mohlo už zadaři.... Zvlášť když jsem teď poprvi cítila ovulku a testama potvrzeny...

lentilkah
14. říj 2020

@pajaa51 Neblazni, to je kratka doba, vlastne jako my. Snaz se myslet pozitivne, jinak si tim fakt jenom ublizis. Ono to prijde 😉

pajaa51
autor
14. říj 2020

@lentilkah jako je i není,ale chci to za včas řešit pokud se nepovede víš?

pajaa51
autor
14. říj 2020

Potřebovala bych už být těhotná, protože nemam zrovna dobrou práci v tomhle zimním období.... A vyšlo by to i jako dárek k Vánocům pro všechny jako oznámení 🙂

lentilkah
14. říj 2020

@pajaa51 Chapu, take bych mela otehotnet co nejdrive, protoze do puvodni prace se vracet nechci a hledat v tehle dobe neco noveho nevidim uplne nadejne.

priefi
14. říj 2020

@pajaa51 teď mě tak napadlo, počítaš s tím, že na md můžeš nastoupit o 8 až 6 týdnů po před TP? Kdybys na to zapomněla, tak to máš hned o 2 cykly víc času.

pajaa51
autor
15. říj 2020

@lentilkah noo jak vidím,tak asi otěhotnime,az to bude prostě tělo chtít...

pajaa51
autor
15. říj 2020

@priefi teď nějak nechápu a co je TP?

priefi
15. říj 2020

@pajaa51 termín porodu

pajaa51
autor
15. říj 2020

@priefi aha jo vím,ale tuhle práci nemohu dělat když bych byla těhotná... Se zamestnavatelem bych se domluvila úplně v pohodě... Tak proto bych byla ráda, kdyby to vyšlo

priefi
15. říj 2020

@pajaa51 a kdy syn bude mít 3?

pajaa51
autor
15. říj 2020

@priefi já nemám ještě dítě... Snažíme se o první :D

priefi
15. říj 2020

@pajaa51 aha, já asi popletla diskuze, nebo diskutující 😅🤦😂

lentilkah
15. říj 2020

@priefi
@pajaa51
Ja mam skoro trileteho prcka 😀 Se to tu nejak zamotalo.

priefi
15. říj 2020

@lentilkah já to zamotala 🙈

lentilkah
20. říj 2020

@priefi
@pajaa51
Tak jak jste holky na tom? U me ms zatim nedorazila, obcas mi je trochu spatne od zaludku, coz je asi dobre znameni, ale na druhou stranu, kdyz si vzpomenu na ty silene nevolnosti v predchozich tehotenstvich 😣

priefi
20. říj 2020

@lentilkah já ji očekávám v pátek. Zda se mi, že možná se mi zlepšil trochu čich, ale jistá si nejsem, mám ho dobrý i mimo těhu a před tím jsem měla rýmu, takže to může být i tím, ale jsem docela unavená

lentilkah
20. říj 2020

@priefi Tak ten cich je dobry, alespon vis, ze nemas koronavir 😀😉
Ja asi zkusim zitra test, jestli ms nedojde... porad me dloube v podbrisku 🙄

priefi
20. říj 2020

@lentilkah 😂😂😂 no to jo... Nebo že jsem ho měla, že byl tak omezený 😂😂😂

Dneska jsi vlastně měla termín ms, že? Tak zítra budu držet pěsti. Já musím testovat hned v pátek, mám prevenci u zubaře a asi by dělal rtg, takže musím vědět.

lentilkah
20. říj 2020

@priefi Je to tak, dneska mela ms dorazit. Dekuju, i ja budu v patek drzet palce.
Divny je, ze kdyby ms dorazila, tak me to bude asi trochu mrzet, ale zaroven se nejak zacinam tech // desit 😀

priefi
20. říj 2020

@lentilkah ten strach je normální, neboj 😅

marketanova
20. říj 2020

Já hlídám pořád a nic, bohužel mám PCO a pořád se nedaří. Myslím už na další návštěvu kliniky.

lentilkah
21. říj 2020

@priefi Tak je to tam 🙈 Pocity rozporuplne, ale to si snad sedne 😀

priefi
21. říj 2020

@lentilkah krása 😍 držím pěsti, ať je vše ok. U mě teda změna, dívala jsem se do mojí tabulky, že ms mi má přijít až v sobotu, díky tomu, že mi volali, že se mi ruší preventivka u zubaře, tak mi nehrozí rtg a budu teda testovat nejdříve o víkendu. Ještě nevím, zda v den ms, nebo až bude meškat (jestli bude meškat). Mám pocit, že tento měsíc byla posunutá ovu, takže je docela dost možné, že ms bude mít zpoždění a test bude negativní...

priefi
21. říj 2020

@pajaa51 a jak to vypadá u Tebe?

lentilkah
21. říj 2020

@priefi Dekuju, snad bude. Po zkusenostech z prvniho tehotenstvi mam obavy.
Ty pak dej vedet co test, budu drzet palce.

priefi
21. říj 2020

@lentilkah děkuji, dám. Bude to dobré, musí, držím pěsti!

priefi
24. říj 2020

Tak to vypadá, že to vyšlo na první pokus volného průběhu ❤️ v pondělí ověřím, zda sílí. Příznaky byly únava, podrážděnost, změna chování mladšího syna a že mamcin pejsek mě vítal víc než obvykle. A ještě ten čich. Teď aktuálně mě pobolívá podbřiško jako před ms, ale tohle je klasika

pajaa51
autor
24. říj 2020

@lentilkah tak mě ms přišla ve čtvrtek 🥺

Strana
z8