Podařilo se vám hned po první hlídané ovulaci otěhotnět?
Ahoj holky, chtěla jsem se jen tak pro zajímavost zeptat,jestli se Vám hned po první hlídané ovulaci podařilo otěhotnět?
@pajaa51 děkuji. To víš, že se Vám také zadaří. Když jsme se snažili o první miminko se povedlo 2.měsíc po vysazení HA, druhátko po roce volného průběhu a teď to vypadá na první dobrou 😊
@lentilkah já si byla tak jistá, že když jsem si dělala test a byl by negativní, tak bych si řekla,že jsem cvok. Já šla na jistotu, manžel byl mírně v šoku, že to není možné. Tento měsíc jsme to totiž pěkně flákali. Teď jsem pro změnu zvědavá, zda to bude holčička nebo chlapeček
@lentilkah tak já mám zkušenost takovou, že u mladšího byl před ovu a u staršího si nejsem jistá, jelikož jsem svoje tělo v tomhle neznala 🙈 9 let ha je 9 let ha. Teď buď 3 dny před nebo až 5 dní, nejsem si totiž jistá kdy byla, podbřiško jsem cítila totiž 3 dny. Takže tak trošku doufám v holčičku. Ale četla jsem hodně diskuzí na toto téma a nic neplatí, je to prostě náhoda. Četla jsem článek o tom, že není pravda, že jde o to, která spermie se dostane jako první, ale kterou pustí vajíčko, že prý si vybírá a dokonce volá jen ty spermie, které chce. Takže uvidíme, jak to bude 😅
@lentilkah v tom jsem měla štěstí, první ms po ha přišla po 28 dnech, druhá už nedorazila, ale ovu byla později než 14.den, takže syn byl cca o týden menší na utz a narodil se 40+3. Po obou porodech, jak se cykly ustálily, jsem měla cykly 29 dní. Když jsem čekala mladšího, tak v diskuzi, kterou máme založenou byly babské rady, jak poznat, co to je
1. po ukončeném 12tt nalít na sodu cca 1dcl první ranní moči, pokud vypění, je to chlapec, pokud nevypění, je to holka (vyšlo)
2.snubák na vlas a dát nad bříško, pokud se točí je to holka, pokud se jen kýve, je to kluk (vyšlo)
3. Výška bHCG, vysoká holka, nízká kluk (nevyšlo).
Jaký Ti vychází termín?
@pajaa51 v nějaké diskuzi jsem četla, že ovu přichází až 24h po pozitivním testu, ale v ovu testech se vůbec nevyznám, ještě jsem je nikdy nepoužívala. Největší gro je za mě hlen, protože od hlenu záleží, zda spermie v tobě přežijí. Mrkni na můj profil, je tam ukázka hlenu, jak vypadá v různých stádiích cyklu. Já právě sázela teď hlavně na ten hlen.
@priefi noo já jsem právě měla nejspíš málo toho plodnyho hlenu, všimla jsem si ho hned první den pozitivního testu večer a odpoledne jsem ho dělala a od té doby mě strašně začal bolet pravy vaječník a večer na toaletaku trochu hlenu jinak vůbec a sex byl bolestivej, ale pro mimi cokoliv. Takže začnu zase od začátku s ovu testama. Ja si myslím,ze těhotná nejsem je sice už slabší od včerejška,ale pořád je červená... Břicho mě bolí jinak než pri menstruaci, ale to si fakt mohu jen vymýšlet a včera večer strašná migréna až na zvracení a dneska ráno mi taky není zrovna nejlíp. A to migréna tu dlouho nebyla
@pajaa51 Jestli mas malo hlenu, tak muzes zkusit nejaky lubrikant na podporu poceti. Udela vhodne prostredi pro spermie.
Ja mam zkusenost s Concieve plus, hlenu mam sice pomerne dost, ale bez lubrikantu se pri sexu neobejdeme a ty klasicke mohou spermie brzdit nebo zabijet, tak jsme vzdycky pouzivali tenhle.
@priefi třetí měsíc skoro,on staví sám domeček a z práce jde rovnou na stavbu, takže jezdím za ním, proto je to složitější a miminko bychom chtěli,aby se narodilo už do nového domečku,pokud to půjde dobře,tak v létě by měl být už postavený. Domeček už je pod střechou a už jen okna a může se dělat vnitřek... Tak ted opravdu doufám te se už povede

@lentilkah tak to gratuluji 😘,snad se povede brzy i mě 🥺