Podařilo se vám hned po první hlídané ovulaci otěhotnět?
Ahoj holky, chtěla jsem se jen tak pro zajímavost zeptat,jestli se Vám hned po první hlídané ovulaci podařilo otěhotnět?
@priefi noo to bohužel asi jo,sice na sebe máme klid, protože rodiče jsou dole a nahoře bratři ve svych pokojich občas s holkama 😅,ale on když přichází večer domů je to složity, bohužel volno nedostaneme nebo spíš on, protože on ted si dává volno na stavbu a už tak je jeho tatka nastvanej,ze si dava často volno nebo odchází brzo z práce... Ráda bych si vzala dovču a byli jen my dva sami,ake ted taky skrz koronu nemůžeme nikam že? :( Takže nezbývá,jen doufat a to štěstíčko ať k nám brzy přijde.
@pajaa51 a Ty aktuálně bydlíš kde? A Vy asi ještě nejste svoji, že? A nepremysleli jste o tom, že byste teď to miminko neřešili vůbec, nechali jen volný průběh a jak to vyjde tak to vyjde a ne, že je ovu tak šup na to, a začali se skutečně snažit, až budete mít hotové bydlení? Myslím, že by to pomohlo Vám oběma, přece jen to je docela stresující situace a při takovém nervovém vypětí se to může stopovat, což bude mít za následek, že budete na nervy, že se nedaří a v době, kdy by se už mohlo zadařit, budete tak vyvředění, že budete mít blok a nepůjde to. Psychika je mocná čarodějka. Navíc, když to nebudete řešit, ale jen si užívat, může to přijít mnohém dříve. A ještě jeden postřeh, někdy je cesta spermií dlouhá a je třeba je dostat do těla ženy dřív, než v době ovu, aby vůbec stihly doplavat k vajíčku v době, kdy ho ještě lze oplodnit.
@pajaa51 už to, že Vám chybí soukromí, může narušovat početí. Já jsem třeba s manželem po svatbě bydlela chvíli u mojí mamky a muži Ti říci, že se nám zadařilo sice 2 měsíc snažení, ale taky v době, kdy byla na dovolené, protože svým způsobem jsem se nedokázala moc uvolnit, když byla kousek od nás.
@priefi to jsme si říkali ze začátku, ale ja chci za včas na to přijít,kdyby se nedařilo, teď právě tělo dávám do kupy mám nepravidelnou ms,tak v tom je právě ten největší problém... Jako stres je hlavně u mě než u něho,bydlet můžeme kdekoliv buď u babičky na půdě nebo v pokojíku u přítele je to všechno nachystaný kdyby něco rodiče by pomohli, protože jsou podnikatelé a jsou hlavně doma takže o tohle je všechno postaráno. Jako nechávám tomu volný průběh,ale chci do sebe dát nějaký vitamíny a upravit ms. Tak my se vídáme víceméně ob den,jak se zadaři takže si myslím, že na otěhotnět by se dalo,koupila jsem ten gel a necháme to už na přírodě prostě se budeme snažit,jak to vyjde hlavně budu pozorovat ovulku je to sice dost peněz za ty ovu testy,ale ja za to klidně ty peníze dám,minule se nám to skoro povedlo ovulace proběhla výborně jak má všechno jsem cítila jako nikdy,ale jen ten plodný hlen je málo. Jsem z Brna a pak z Tišnova
@priefi joo to chápu,my klid soukromí máme nikdo nás neotravuje, rodiče jeho mají dost práce... Ale má mamka občas me znervózňuje,cgce být strašně mic babička a ja pak ze stresu jsem mimo.... Ale ted je to už lepší z obou stran. Miminko prostě přijde až bude chtít, takže to chci nějak podpořit jen. Nesnažíme se sice ob den ale i tak si myslím,ze to stačí jdeme na to prostě v klidu. Ano svojí ještě nejsme, taky skrz koronu to nejde že? Navíc mám blbou praci, lítám po venku a ve vnitřních budovách kde je zima,tak proto bych byla ráda už v tom.
Ještě jsem chtěla dodat te po porodu už bych měla jinou práci přešla bych na živnost jako masérka, mám všechno už nachystany, vybavený,ale ted to nejde,bylo by to složitý skrz mateřskou...
@pajaa51 tak tím lubrikantem nic nezkazis. Hlavně jde o to, že Ty jsi ve stresu, to je kámen úrazu. Zkus gynex kapky. No a co takhle termín porodu kolem Vašeho výročí, to by bylo ještě hezčí, no ne? Já to nemyslela, že byste se přestali snažit, ale přestali řešit, čili žádné ovu testy, žádné stresy, kdy bude ovu atd. Dokud budeš ve stresu, je malá pravděpodobnost, že otěhotníš, protože příroda to zařídila tak, že když je žena ve stresu, dělá v pochvě kyselé prostředí a to zabíjí spermie. Pomoc od kyselého prostředí můžeš tím, že budeš jíst zásadité potraviny.
@priefi to by bylo taky super,ale asi to na to výročí skoro vyjde, když mám ms nepravidelnou,tady posílám graf jak jsem to měla před gynexem (před 86) a ted se to začíná zas snižovat není to taky nějaký extra zázrak,ale snižuje se to, takže možná bych mohla mít ted cyklus kolem 30 doufám
@pajaa51 právě proto jsem to psala, neměla bys brát i listovku. Pokud chceš nějak lépe využít listovku, tak si kup modifikovanou. Abych to upřesnila, brát kyselinu listovou je sice fajn, ale je určité a ne zrovna malé procento žen, které listovku vůbec neumí zpracovat, protože jim chybí nějaký hormon. Pro ty musí být naštěpená. Takže pokud chceš investovat do listovky, tak doporučuji superfolin chytré miminko 1. Ale mám pocit, že tam není železo (v 2 není určitě).

@priefi jo je moc šikovnej,tak on bydlí s rodiči oni mají stavební firmu a domeček stavíme na babiccinym pozemku, takže to máme blizko jak k jeho rodičům,tak babičce jeho,jen doufám,ze brzy dostane tu firmu,aby se moc už nesedrel... On jde z práce do práce dělá to stejný ma na to tu školu nějakou 🙂 oba pracujeme pod jeho tatkem, takže je složitý pracovat na miminku aby o tom nevěděli 😅 jeho tatka chce být strašně moc dědeček 😄