Podařilo se vám hned po první hlídané ovulaci otěhotnět?
Ahoj holky, chtěla jsem se jen tak pro zajímavost zeptat,jestli se Vám hned po první hlídané ovulaci podařilo otěhotnět?
@susanne77 jak dlouho bereš gynex? Je možný,ze ovulaci si měla odpoledne,ale je divný,ze tak rychle cítila si nějakou bolest, plodný hlen? Je možné,ze teprve ovulaci přijde. Ono když ten test uschne,tak je míň vidět už,je možný, že než uschl byl pozitivní. Takhle jsem to měla já a všechny jsou ovu testy
Děkuji za odpověď, tak snad tam něco proběhlo :D
Pojistím, díky moc 🙏
@pajaa51 ne, nejsou to špatné vitamíny, jsou ok. Ale otázka je, zda Tvoje tělo umí, nebo neumí z nich zpracovat tu listovku. Pokud by neumělo, tak je třeba používat něco, co jí má naštěpenou. Já aktuálně taky nepoužívám superfolin, na ten přejdu, až doberu vitamíny, co mám aktuálně, ale už si budu kupovat 2
Ano🙂
@priefi aha dobře ,děkuji,tak ja bych potom teda zkusila asi ten femibion pokud se nepovede. Jinak jsem se ještě chtěla zeptat měli jste vždy bolestivou ovulku? Ja jsem právě teď poprvi měla bolestivou skrz gynex nejspíš a abych to nepromeskala zatím jsem ještě netestovala,tak snad nebyla dneska cítím se jen víc mokrá až teď večer,ale to asi nic není... ms skončila včera.
@priefi děkuju,budu na to myslet. Tak dneska ráno jsem vypozorovala trochu natahovaciho hlenu a večer taky trochu a dopoledne mě pichalo trošku v levém vaječníku, ale ovu test negativní a v úterý mě skončila ms, takže fakt nevím vo by to mohlo být.. nemyslím si že by to byla ovulka minule jsem ji měla hodně bolestivou a dva dny pozitivní ovu test. Myslíte, že by se to tak rychle z krve do moči nedostalo?
děkuju,budu na to myslet. Tak dneska ráno jsem vypozorovala trochu natahovaciho hlenu a večer taky trochu a dopoledne mě pichalo trošku v levém vaječníku, ale ovu test negativní a v úterý mě skončila ms, takže fakt nevím vo by to mohlo být.. nemyslím si že by to byla ovulka minule jsem ji měla hodně bolestivou a dva dny pozitivní ovu test. Myslíte, že by se to tak rychle z krve do moči nedostalo?
Omlouvám se za pravopis nějak mi to samo najednou skáče a opravit me to nechce, nechápu proč, když to opravím tak se me to nějak samo rozhaze,snad to pochopíte.
To v budoucnu tam nemá byt naskocilo to samo.
V úterý mě skončila ms.
Ale co mi přijde divný, proč mi ten test neukázal pozitivní ovu, když jsem měla trochu toho hlenu jinak vůbec ani bolestivá nebyla jak minule... Myslite,ze by mě to neukázalo tak brzo po ms? Když mě to minule krásně ukázalo. Jinak nic mě nepáli,nesvedi, nesmrdí.... Spíš si myslím,ze nějaký zbytek z ms nebo fakt nevím
@pajaa51 žádnou ovulaci jsem nehlidala, ale u obou dětí se mi podařilo otěhotnět hned první měsíc, kdy jsme se přestali chránit
@pajaa51 https://www.beautifulcervix.com/cervix-photo-ga...
Ach ta skleróza 😅 hlavně že píšu, že to tam dávám 😅
Ahoj všem, poslední dva cykly jsem začala používat ovulační testy, tento cyklus jsem k tomu začala měřit i bazální teplotu a rozdíl v ovulaci byl mezi těmito dvěma cykly 5 dní. Tak uvidíme, jsem z toho nějaká zmatená celkově:D

@susanne77 ahoj, taky mi to jeden měsíc hned ze začátku, když jsem začala testovat měla. Zjus testovat celý měsíc až do ms,takhle to dělám já a nejspíš mě k ovulaci pomohl gynex,tak ho zkus užívat. Po gynexu jsem měla pěkně bolestivou ovulaci a cítila jsem tu cestu vajíčka.