icon

Podpora otěhotnění. Co se Vám osvědčilo?

mmhanka
18. črc 2020

Někdo pro úpravu cyklu? Měření bt? Ovulační testy....

jironymou1
18. črc 2020

neresit to a soulozit 😂 prvni dite po 12 letech brani anti - druhy mesic tehotna.Druhe dite: v listopadu 2019 vynechala anti a v prosinci na Vanoce uz jsem davala pozitivni tehotensky test.Proste si to uzivej.Psychika je k.... 😱

klokanka31
18. črc 2020

@mmhanka Já měla ms jednou za několik měsíců, dostala jsem na to hormony duphaston, ms jsem pak měla pravidelně, ale po vysazení zase nic. A jíst to x let nešlo. Nepomohly ani bylinky. A nakonec když jsem to přestala řešit a smířila se s tím že si najdu jiný smysl života(nechtěla jsem umělé oplodnění) , tak jsem v jednom roce otěhotněla 3x, po třetí to vyšlo a mám krásnou holčičku. A to jsem otěhotněla i když jsem neměla ms ☺

daasqua
18. črc 2020

U první jsem předtím opravdu hodně pila kontryhel a vyšlo to na první pokus. U druhého jsem napřed nic nedělala, 2 měsíce nic, pak jsem začala opět hodně pít kontryhel a hned jsem otěhotněla. Plus znát svůj cyklus přes bazální teplotu.

mmhanka
autor
18. črc 2020

@jironymou1 v klidu ja dve děti už mám 😂 jen sem vyměnila chlapa tak bychom rádi ještě jedno jeho 😉 nic mi nebrání antikoncepci neberu 8let

mmhanka
autor
18. črc 2020

@daasqua já plánuju s přítelem třetí, tedy jeho první a moje 3 ale kontryhel jsem četla že je super

jironymou1
18. črc 2020

@mmhanka ja jsem v klidu.Ptala jste se na radu.Tak jsem radu dala.Spousta budoucich maminek vse resi.A prijde mi, ze jim to spis nejde nez jde 🍃

laloogrey
18. črc 2020

Já zkoušela ovulační testy, abych se ujistila, že u mě vše funguje tak, jak má. A preventivně jsem zobala Nosifol a manžel Selzink.

daasqua
19. črc 2020

@mmhanka Ano, kontryhel u velké většiny dost pomůže, připraví tam prostředí pro uchycení. Jenom se nedoporučuje u dlouhých cyklu a u nepravidelných je otázka, někdy pomůže, jindy se to nehodí. Zapomněla jsem předtím dopsat (mládě se mi sápalo po tabletu 😀). Moji máme pomohl jód a teplé počasí, prý ji to nešlo, když měla i třeba jen malou rýmu.

mmhanka
autor
19. črc 2020

@daasqua cykly mám 28-34 jak kdy ale celkem pravidelné

daasqua
19. črc 2020

@mmhanka Tak to je myslím v pohodě cyklus 🙂

martiniquest
19. črc 2020

Zlepsit zivotni styl, prestat na to myslet a soulozit

mmhanka
autor
19. črc 2020

@martiniquest no je fakt že teď 14 dni v karanténě mě už ubíjí .....chybí mi kolo ....a i ten sex...chlap měl koronu tak byl úplně vyřízeny a mám dvě děti ,6 a 4 roky holky a teď musely být s náma doma takže po karanténě říci k babičce a vychází to na plodný týden

lucifux
19. črc 2020

U nás pomohlo vypadnout ze stereotypu. Jeli jsme na dovču, odpočali si a další měsíc jsme měli //.

veronikaanon
20. črc 2020

S tímto gelem jsme počali 😊