icon

Podstoupili jste lázně při neplodnosti?

veruru
21. říj 2008

Ahoj holky,
byla jste některá v lázních ?
které byste doporučily, napište prosím nějaké zkušenosti, na co si dát pozor, zda si radši vzít 1lůžkový pokoj, něco o procedurách..
Díky moc za všechny informace,
ahoj, Veru

katkatomaskova
21. bře 2017

@misutka30 Píšou, že pokud si zaplatíš, tak můžeš mít WiFi i na pokoji (já např. data v telefonu nemám, budu závislá na tomhle). Jinak je připojení zdarma k dispozici ve společenských prostorách hotelů. Takže stačí napsat sem na koníka, domluvit konkrétní čas a místo, a sejít se 🙂

janap777
21. bře 2017

Jde na pokoj zapůjčit router

misaskul
21. bře 2017

@megi89 Ahojky, já byla v lázních v prosinci a čerpala si dovolenou, neschopenku jsem nechtěla. Záleží na každém.

@katkatomaskova Osušky, ručníky vyhoď ven. Pokud mohu napsat zkušenost - boty stačí jen vycházkové. Po hotelu jsem chodila v domácích pantoflách. To stejné do jídelny. Když jsem šla cvičit třeba do Belvederu, nebo do Aquafora, tak jsem přešla v těch vycházkových botech. Zažila jsem tam nádherný, nepropršený a neprosněžený prosinec. Veškerý volný čas jsem byla na výletech, prostě někde venku.
S sebou hlavně pantofle do Aquafora a osušek jsem na pokoji měla více, tak jsem si jednu brala s sebou do bazénu.
Župan jsem neměla a ani bych nevyužila. Mezi procedurami jsem chodila v teplákách a mikině na zip. Na cvičení doporučuji legíny, to stejné na ven na vycházky.

Byly to nejkrásnější tři týdny, velice jsem se srovnala psychicky. Bála jsem se odloučení, ale nakonec jsem si na domov "téměř nevzpomněla". Opravdu jednou za čas je velmi dobré na nějakou dobu vypnout. Nejraději bych tam teď byla s vámi, strašně ráda na to vzpomínám. 🙂

katkatomaskova
21. bře 2017

@misaskul Tak to bylo veliké štěstí s tím počasím, vzhledem k tomu, jaká byla krutá zima.. Za tyhle rady moc děkuju, dost mi to ulehčuje život, co se týče balení 🙂 Taky se na župan úplně necítím, doma ho nepoužívám, a nikdy mi nepřirostl k srdci, takže to vyřeším stejně jako ty - tepláky a mikina na zip 🙂 Taky se těším, že nebudu mít nic na starosti. Sice jsem na neschopence, ale stejně se člověk stará o to, aby bylo naklizeno, navařeno, napečeno... Takhle bude o člověka postaráno, může se věnovat jen sám sobě, svému zdraví, novým přátelům.. 🙂 Těším se 🙂

ewik84
21. bře 2017

Jo a ještě příbal nějaké léky. Na krk, na kašel, na rýmu a radši i na trávení 😉

misutka30
21. bře 2017

@katkatomaskova Jéé, ty jsi dobrá, já v mobilu net vůbec nemám🙂 je to předpotopní stroj! 🙂 ale tak si dáme vědět jinak!

misaskul
22. bře 2017

Ještě pár zajímavostí z toho, co jsem ne/využila:
flesh s filmy - občas jsem využila, jelikož hlavní večerní programy v TV nesleduji
společenský oděv - nevyužila jsem (vystačily legíny a delší svetr)
tenisky na cvičení - netřeba, cvičí se na boso i joga i mojžíšovka a přecházela jsem z pokoje v domácích pantoflách
vložky - nebylo třeba, vystačily mi slipovky a malý ručníček
rychlovarka - využila jsem hodně na čaje, byla jsem trochu nachlazená a nebavilo by mě pořád někam chodit na sesternu pro horkou vodu
prací prášek - bylo třeba (prádlo...)
župan - ne, naopak teplákovka (mikina, tepláky / legíny) pro mě lepší volba - přecházení v županu z teplé vany na pokoj po těch studených chodbách si nedokážu představit, ale byla jsem tam v prosinci...

@katkatomaskova Některé dny byla samozřejmě zima veliká, i mráz, ale z 80 % bylo slunečno a hlavně pršelo asi 2x za celé 3 týdny a to stejné i sníh (poprašek) padal asi taky 2x... Takže i když byla zima, bylo krásně a na výlety naprosto super počasí.

katkatomaskova
22. bře 2017

@ewik84 To jo, já mám i svoje léky, co beru pravidelně, bohužel.. 🙂 Tohle mám ošéfované dopředu 😅 A takové ty na trávení se dají splašit klidně i tam, jsou tam snad dvě nebo tři lékárny jsem našla. Hlavní jsou ty, co jsou na předpis, zbytek se dá nahradit 🙂

katkatomaskova
22. bře 2017

@misaskul Flash sice beru, ale moc nepočítám s tím, že využiji - spíš nouzovka. Oblíbené seriály a filmy mám natahané v tabletu, který beru taky sebou 🙂 Na telku taky nekoukám... Mě tam příšerně rozčilujou ty reklamy.. 😅 S tou rychlovarkou pořád váhám... Mamka má doma ještě z dob svých VŠ studií nějaké tělísko, co se strčí do hrnku s vodou a ohřeje to vodu stejně jako konvice... Tak uvidím, jak na tom budu s místem v kufru a podle toho se zařídím 🙂 Super je, že se může chodit pro vodu na sesternu, jak píšeš, já se bála, že si budu muset chodit na teplé nápoje někam do hotelového baru... Což by bylo peklo, páč já vypiju až 8 čajů denně... 😅 Prací prášek už čeká ve skleničce 🙂 A župan nevlastním 😅 No já viděla fotky někde z letošní zimy, a tam teda bylo sněhu hafo... Jen nevím, jestli to bylo až po novém roce, nebo ještě před koncem toku...

ewik84
22. bře 2017

@katkatomaskova jojo, lékáren tam je dost. 🙂

misaskul
22. bře 2017

@katkatomaskova My odjížděli v sobotu 17.12. a bylo sucho. Ještě v pátek jsme byli na výletě ve Skalné (hrad Vildštejn) a zpět jsme šli pěšky, bylo téměř jasno, slunečno, paráda. V sobotu ráno jsme odjížděli na Moravu, hlásili náledí a na D1 hned za Prahou byla velká havárka, tak jsme to museli objíždět, ale dobrý. V Brně jsme byli kolem 14h a domů dorazili kolem 15h, to už začal poletovat sníh. V 18h jsme odjížděli na narozeninovou oslavu a málem jsme ani neodjeli od domu, kolik za tu chvíli napadalo sněhu... Sna takových 10-15 čísel? Bylo to šílený, říkala jsem si 400 km přes celou republiku jedeme hezky i přes nepřízeň náledí a teď večer jedeme 5 km na oslavu a měla jsem strach, abysme to ve zdraví přežili. 🙂 Tím jsem jen chtěla říct, že urrčitě tam sníh byl a hodně, naštěstí ale až po mém odjezdu. 🙂 I když já bych si to užila i ve sněhu, ale asi by to nebylo ono a skrz ty výlety by mě to asi trochu omezovalo.

katkatomaskova
23. bře 2017

@misaskul Jé vezl tě partner? 🙂 To je super 🙂 To si pak můžeš nabalit bagáže, kolik chceš, viď 😀 Taky to mám prakticky přes celou ČR... Ale řekla jsem, že pojedu vlakem, abysme ušetřili. 4x 300km cesta, to by byl masakr autem... 😵 No zima byla krutá... To jsem byla ráda, že jsem doma, a nejezdím ráno do práce, protože nemáme garáž, takže auto věčně obalené sněhem, ledem, to samé silnice... Na ježdění na půl 6 do služby nic moc... 😀 Takže jsi měla na počasí veliké štěstí, to je dobře 🙂 Taky doufám, že bude hezky, a bude se dát vejletovat 🙂

hanka___
26. bře 2017

Ahoj, také se ráda přidám už jako čtvrtá ke trojici s nástupem 2.4. Snad se tam s vámi také potkám. ;) U mne bylo zařízení lázní až překvapivě velmi rychlé, až mám z toho rychlého odjezdu do lázní a pobytu trošku obavy, ale také se těším a věřím, že nám pobyt pomůže. Moc děkuji za přínosné rady, které tady získávám.

dpmo
26. bře 2017

Hanka-Ahoj Hani přesne už budem čtyři supeer...Vjakém hotelu si ubytována?

dpmo
26. bře 2017

katkatomaskova-misutka30-Ahoj holky uz se nam to krátí a brzy se uvidíme🙂.

dpmo
26. bře 2017

katkatomaskova-Ahojky když jsi psala,ze jedes vlakem nejedes v nedeli nahodou pendolinem ,který jede z Olomouce cca v 8.15?jsem z Olomouce a ty?

dpmo
26. bře 2017

misutka30-Ahoj ty jedes jak taky vlakem?😎

dpmo
26. bře 2017

hanka-Ahoj Jani ty se tam dostanes jak taky vlakem nebo jedes autem?

dpmo
26. bře 2017

hanka-Ahoj Hani sorry sem se preklepla😉

katkatomaskova
26. bře 2017

Vlakem kupředu!! 😎 Koníkářky obsadí Pendolino.. 😂

katkatomaskova
26. bře 2017

@dpmo Jasně že jedu Pendolinem 🙂 Pojedu z Pardubic před půl 10 😇

katkatomaskova
26. bře 2017

@dpmo Musíme se sejít !!! 🙂 To není náhoda, že jsme se tu sešly ve čtyřech na stejný termín!! 🙂

katkatomaskova
26. bře 2017

@hanka___ Já tvrdím, že HURÁ akce jsou ty nejlepší!! 😇😂 Aspoň jsi neměla čas rozmýšlet a měnit, takhle to bude supeeeer, uvidíš! 🙂

hanka___
27. bře 2017

Ahoj holky, já pojedu autem a do Pawliku. Ono už moc na výběr nebylo🙂, to budeme mít přehled skoro o všech hotelích, když budeme tak rozházené po městě😊. Jak říkáš, Katko, pro mne je to nakonec dobře, že je to tak na rychlo, já mít čas na rozhodování, tak nevyrazím vůbec. 😌Ještě nemám nic zabaleno, ale snad je čas🙂. Zatím mi nepřišel zvací dopis, ale je prý na cestě, můžete mi, prosím, napsat do kolika hodin tam nejpozději máme být, tedy jestli je nějaký stanovený termín příjezdu. Děkuji a těším se na setkání.

katkatomaskova
27. bře 2017

@hanka___ A odkud jedeš? 🙂 To jo, můžeme pak porovnávat, a radit dalším budoucím cestovatelkám 🙂 Máš čas na balení 🙂 Píše se, že pokoje jsou připravené od 13h., od dalších vím, že se s obědem čeká na pendolino (takže cca do půl 2). Víc informací nemám.. 😀

misutka30
27. bře 2017

@dpmo Ahoj, já také jedu Pendolinem z Pardubic, jako Káťa🙂 asi se všechny sejdem v jednom vlaku, na vlakáči ve FL to asi bude vtipné🙂) jinak zatím nebalím, chci začít zítra, snad se mi to zadaří🙂

katkatomaskova
28. bře 2017

@misutka30 To si piš, a to se tam nesejdeme jen gynekologické.. 😀 To tam bude hromada dalších lidí přes jiné problémy 🙂

katkatomaskova
28. bře 2017

Můžeme udělat transparenty... 😂😂 -gynekologie- k sobě, a ostatní ať si jdou po svých 😂

dpmo
28. bře 2017

Katkatomaskova-misutka30-Ahoj holky máte 1tridu nebo 2 v pendolinu?

dpmo
28. bře 2017

Katkatomaskova-misutka30-Hanka...Těším se též na setkani😊.Aspon nás bude vic😇

Strana