icon

Podstoupili jste lázně při neplodnosti?

veruru
21. říj 2008

Ahoj holky,
byla jste některá v lázních ?
které byste doporučily, napište prosím nějaké zkušenosti, na co si dát pozor, zda si radši vzít 1lůžkový pokoj, něco o procedurách..
Díky moc za všechny informace,
ahoj, Veru

dpmo
30. bře 2017

Odvalilova25-Jj diky🙂

dpmo
30. bře 2017

Katkatomaskova-Ahoj Kato:slight mě se ještě nestalo ,abych sama od sebe nechytla menses až teď před lázněmi to bude asi stres že všeho....takže mě ani vyvolávacka nenapadla předem,myslela jsem si,že mi to vyjde než pojedu...nakonec jsem to vyřešila oddalujicimi prášky Norethisteron od lékaře..moc Ti děkuji za radu si hodna😎..už si s balená?už se nám to krátí 😉

katkatomaskova
30. bře 2017

@dpmo U mě to teda tak je, že pokud se hormonálně nechystám, nebo si nedojdu na vyvolávačku, tak MS nedostanu. Tak jsem to řešila pro jistotu i teď 🙂 A i když tak koukám do kalendáře, "hrozí" mi pět dní před koncem lázní 😀 Pokud by teda přišly. Tak přemýšlím, jestli zítra skočit na gyndu, a posichrovat se taky oddalujícími, nebo už to nechat koňovi, jak tady psal někdo před chvilkou, že se kdyžtak nedělá irigace. Uvidím ráno, jak se mi bude chtít 🙂 Mám to na gyndu bohužel 20km dojezd, a manžel bude mít zítra auto v práci, tak bych musela na motu, uvidím 🙂

Néé, vůbec 😅 Zatím pacifikuju domácnost a dělám ze sebe postupně člověka 🙂 Zítra mě čeká vůbec velké pečení (manžel bude mít o víkendu narozky, takže se sjede celá rodinka a budu péct dort 😇) a úklid, a balení buď zítra večer, nebo bych to klidně viděla i na sobotní dopoledne 🙂 Takže pohoda, žádný stres 😎 A co ty, už máš sbaleno a cestovní horečku?? 🙂

dpmo
30. bře 2017

Katkatomaskova-Vidim,že to taky řešis na poslední chvíli jak ja😉Aby Ti to nepřišlo ještě dřív než těch 5dni před koncem..však uvidis ráno jak se Ti bude chtít...no a jinak to balení asi na etapy mám něco nachystané na stole už a zbytek snad zítra nebo v sobotu😎vůbec nevím co vše sebou si mám vzít na tak dlouhou dobu 😠

dpmo
30. bře 2017

Ještě,že nemusíme tahat ručníky a župan apod😉

katkatomaskova
30. bře 2017

@dpmo No já to tady nikde roztahovat nemůžu, protože tu v sobotu bude 15 lidí, tak by o to všichni zakopávali 😅 v klídku si to nachystám a na pohodu sbalím 🙂 Z takových těch stresů, řešit všechno týdny dopředu, už jsem vyrostla 😅 Vezmi si hlavně trochu pracího prášku, a máš vyřešeno 😇 Nemusíš tahat X-kusů oblečení, prostě co budeš mít, přemáchneš v umyvadle, nebo si to dáš vyprat, a je to 🙂

Budu spíš asi spoléhat na to, že mi to nepřijde vůbec, jako vždy - i když známe zákon schválosti 😂 Uvidím, jak se mi bude chtít ráno 🙂

katkatomaskova
30. bře 2017

@dpmo Joo, to s těmi ručníky je super 🙂

hanka___
30. bře 2017

Já jedu z Prahy, ale chtěla bych vyjet až odpoledne tak uvidím, jak dojedu. Oběd asi oželím, ale paní recepční mi říkala, že v den nástupu by měl být až do půl třetí.
Ještě nemám zabaleno nic a tak doufám, že v sobotu to snad klapne.;) Zatím dělám jenom na tom, aby to beze mne v práci celou tu dobu zvládli. 😕
S mens. se tam potkám téměř určitě, ale nechám to tak, raději přijdu o nějakou proceduru, než teď tělo zas nějak mást léky.
Holky berete si jednodílné plavky? Zjistila jsem, že žádné jednodílné nemám, ale někde jsem četla, že se to doporučuje, tak jestli mám ještě nějaké splašit. 😌 Díky.
Pevně doufám, že mají kdyžtak nějaké obchody i tam. 🙂
Už se těším.

misutka30
30. bře 2017

Ahoj holky! Koukám, diskuze v živém proudu🙂 já nějak nic nestíhám, ani koukat sem na koníka, natož se balit🙂 včera jsem ještě sháněla nový botky s sebou a byl učiněn pokus obnovit lehce šatník🙂) Hanko, to jsi mě překvapila s těmi plavkami, proč jednodílné?? To já taky nemám... a k vaší debatě o menses - taky mě to tam potká, ale ani mě netrklo si zajít k doktorovi pro léky na posunutí. Nicméně jak píše Hanka, taky si to radši odbudu tam, než mást tělo dalšími prášky.
Holky, tak se držte a těšte! 🙂

katkatomaskova
30. bře 2017

Já jdu odepsat vám oběma bez označení 😀
Hanka___: Jednodílné plavky si neberu, protože je prostě a jednoduše nemám 😇 A kupovat si je ani nebudu 😈 Ano, doporučují to, ale to neznamená, že je musíme mít 🙂 Kdyžtak si uděláme výlet do Chebu, a navštívíme nějaké OC 😀

misutka: No já koukám, že nějak nestíháš 😀 S těmi prášky nevím, jak to bude. Teoreticky MS nebude vůbec po celou dobu mého pobytu, a nebude vůbec, pokud si nenechám něco ďobnout 😵 Taaakže se na to asi spolehnu a bude 🙂 "Výhoda" PCOS a nedostatku ženských hormonů.. 😅

misutka30
30. bře 2017

@katkatomaskova Já vím a stydím se, že nestíhám🙂 ale aspoň krátce jsem ti napsala🙂 s plavkami to máme stejně, také nebudu teď řešit, uvidíme na místě, v nejhorším máme důvod si nové plavečky zajet koupit😉 a máš pravdu, možná to PCOS aspoň pro jednou využiješ ve svůj prospěch! Já mám cykly kratší, takže mně nehrozí, že by menses nedošla:-/

hanka___
30. bře 2017

To jste mne uklidnily🙂
Díky.
Už jsem to našla, tady jsem to četla: http://www.krasobrana.cz/poradime-vam-co-si-vzi... . Asi už čtu všechno možné. Kdyžtak řekneme, že máme jiný vkus.
Já také absolutně nestíhám, ale říkám si, že to nevadí, že tam budeme mít času ažaž.

dpmo
30. bře 2017

Katkatomaskova-Ahoj práci prášek už je nachystan to musí stačit,při nejhorším v hotelu prý perou a zehli😉

dpmo
30. bře 2017

Jednodílný plavky jen doporučují...každá máme jiný vkus a každému vyhovuje něco jineho v klidu holky😉

dpmo
30. bře 2017

Hanka-misutka30...ahojky😎Kdybych vedela,ze mi to samo neprijde (jako,ze se mi to nikdy nestalo) tak si jdu dat vyvolavaci injekci 14 dni predem..jenze jsem to nevedela tak aspon ty oddalujici prasky,taky sem je moc nechtěla... (jednou se pry nic nestane-berou si to zensky kdyz jedou treba k mori tak,aby to nedostaly)..Mě řekl doktor,že přijdu o ty hlavní procedury,které potřebuji nejvíc,že by to byla škoda celý týden je vynechat..😉

dpmo
30. bře 2017

A ,že by to nemuselo taky pomoct v mém pripade☹ další možnost je prodloužení v laznich o týden a to se mi nechce. 🙂

dpmo
30. bře 2017

Katkatomaskova-misutka30-Hana-Tesim se na Vas až se sejdeme mějte se holky😎

katkatomaskova
31. bře 2017

@dpmo No právě... A zákon schválnosti v tomhle funguje dobře, takže je to asi jasný.. 😀

lennus
31. bře 2017

Pokud mi přidělí lázně, jak se prosím dále postupuje, obvolám si jednotlivé hotely, jaké mají volné termíny? Na kdy myslíte, že je reálné, že by teď mohli mít volno? Prý je tam v létě dost plno. Dnes posílám žádost do pojišťovny, tak snad se mi z ní během dvou týdnů ozvou.
A je vhodné po lázních hned zkoušet otěhotnět nebo se doporučuje chvíli počkat?
Díky.

katkatomaskova
31. bře 2017

@lennus Pokud ti z pojišťovny schválí lázně, zároveň tam pošlou potvrzení, na základě kterého ti přijde z lázní dopis = výzva k nastoupení. Napíšou ti tam rovnou termín, kdy, a konkrétní hotel. Asi to z pojišťovny dostanou i dřív, než ty, proto pokud tě bude tlačit termín, co nejdřív zavolej do lázní, a zjisti si, jaké jsou možnosti ubytování 🙂 Protože jinak tě šoupnou na dvoulůžkový pokoj bez vlastního soc. zařízení a je to děs a běs a hrůza 😠 To s tím těhotněním ti řekne líp lékař, než my tady, ale v podstatě účinky lázní dobíhají 9 až 12 měsíců po nich 😉

janap777
31. bře 2017

@lennus určité zavolej do lázní dopředu a zamluv si termín . Jinak po lázních je tělo krásně připravené na těhotenství

1miska
31. bře 2017

@katkatomaskova ty pokoje zalezi, 2 holciny co jsem je potkala pred laznemi pres konika a pak jsme se tam sesli, meli jen uplny standart pres pojistovnu, kazda jiny hotel adler a goethe a oba pokoje fajn a se socialkou wc i koupelna.

katkatomaskova
31. bře 2017

@1miska Tak to teda slyším poprvé... Třeba měly fakt štěstí 🙂 Třeba nebyly volné pokoje od pojišťoven, a lázně musí přijmout. Tak třeba dostaly nadstandard grátis 🙂

katkatomaskova
1. dub 2017

@janap777 Ahoj, takže i když patřím na Luisu, tak hlásit se budu na Pawliku? 🙂 Vůbec nevím, kam zítra jít 😅

janap777
1. dub 2017

Luisa ma prý svoji recepci. Takže tam. Máš to blíž 🙂

katkatomaskova
1. dub 2017

@janap777 Dobře, díky 🙂

misutka30
1. dub 2017

Tak děvčata, která vyrážíte zítra směr Františkovy lázně! Budu se těšit, ať si to užijem a hlavně ať nám to pomůže!!

katkatomaskova
2. dub 2017

Holkyyyy, jedeeeem !!! 😂

dpmo
2. dub 2017

Katkatomaskova-jj už se blížím k Vám do Pardubic....

katkatomaskova
2. dub 2017

@dpmo Tak Kdepak jsi? 😊 Já ted cekam na příjmu u sester

Strana