Pomoc k těhotenství. Co vyzkoušet?
Zdravím
. Nemate neco ověřeného co pomuze k miminku? V loni v cervnu jsem prisla o dvojcatka v 8tt byla jsem na revizi a v září na genetické vysetreni a vše v pořádku. Ovulaci diky gynex mam merim bazalni teplotu a delam.testy, ale pořád nic. Poslední 4 ms procházeli o pár dní později a dnes to vypadá ze projde v termínu jelikoz mam naruzovely výrok.. poradíte co vyzkoušet???
Já vlastně otěhotněla až sme se vyprdli na nějaké počítání všeho, brala jsem jen listovku
@michsa15 Revize je vždy velký zásah , mě po revizi vubec trvalo než se dostavila jednak ms a jednak ta pravidelná ms. Pak nějaké spontanní potraty, minulej rok v dubnu zase, to před tím dubnem nám nešlo asi půl roku a po tom dubnu jsem otěhotněla zase hned v červnu, dítko už tedy máme, ale do druhého by mě nikdo nedonutil, byla jsem psychicky naprosto vyčerpaná.
Zkus kotvičník (čaj nebo kapky) i partner (jen do otěhotnění) a nepřistupovat k tomu, že se o něco snažíte, ale užívat si vzájemnou lásku. Mimochodem v jedné čínské literatuře jsem už dřív četla, že je větší šance otěhotnět, když se dosáhne orgasmu po chlapovi - tělo se zcela uvolní. Budu držet pěstičky..
Já měla revizi 7x z toho 3xdvojcatka..šestou jsem měla ve 24tt pak rok nic a holčička...a od té doby 3roky vůbec nic...tak umelko kde mi řekli že se mi netvoří hormony co produkuje mozek..asi už sem toho měla dost 🙈 vajíčka odebrána v lednu,teď v květnu jdem na zavádění tak snad... každopádně každé tělo reaguje jinak.. hlavně klídek a pozitivní myšlení ☘️🌞
Ahoj já užívala necelý měsíc jeřáb ptačí je to skoro stejný jako ty kapky gynex (A je to o dost levnější) a k tomu jsem pila kontryhel čaj

@michsa15 Zkusit na to nemyslet, najít si nějakou aktivitu, zábavu 🐕 Ono je to sice těžký, když se člověk snaží o mimi, my také a proto se nějak snažím zaměstnat, zahrádka,pes a prostě na to nemyslet, neměřim ani teplotou ani ovulaci nehlídám, psychika je velká věc a věř mi,že ono to přijde právě v tu chvíli,kdy na to přestaneš myslet, držím palce ve snažení 🍀😍😘