icon

Pomoc k těhotenství. Co vyzkoušet?

michsa15
2. kvě 2020

Zdravím
. Nemate neco ověřeného co pomuze k miminku? V loni v cervnu jsem prisla o dvojcatka v 8tt byla jsem na revizi a v září na genetické vysetreni a vše v pořádku. Ovulaci diky gynex mam merim bazalni teplotu a delam.testy, ale pořád nic. Poslední 4 ms procházeli o pár dní později a dnes to vypadá ze projde v termínu jelikoz mam naruzovely výrok.. poradíte co vyzkoušet???

roxanalit
2. kvě 2020

@michsa15 Zkusit na to nemyslet, najít si nějakou aktivitu, zábavu 🐕 Ono je to sice těžký, když se člověk snaží o mimi, my také a proto se nějak snažím zaměstnat, zahrádka,pes a prostě na to nemyslet, neměřim ani teplotou ani ovulaci nehlídám, psychika je velká věc a věř mi,že ono to přijde právě v tu chvíli,kdy na to přestaneš myslet, držím palce ve snažení 🍀😍😘

michsa15
autor
2. kvě 2020

@roxanalit my máme uz holcicku co je dost akcni tak jde blbejs" planovat"snažení.. snažím se na to nemyslet, ale ne vždy to jde nu..

jjasmina
2. kvě 2020

Já vlastně otěhotněla až sme se vyprdli na nějaké počítání všeho, brala jsem jen listovku

michsa15
autor
2. kvě 2020

@jjasmina me se to prave v loni povedlo hned na poprvé jen s kyselinou.. proto nechapu ze porad nic..

jjasmina
2. kvě 2020

@michsa15 Revize je vždy velký zásah , mě po revizi vubec trvalo než se dostavila jednak ms a jednak ta pravidelná ms. Pak nějaké spontanní potraty, minulej rok v dubnu zase, to před tím dubnem nám nešlo asi půl roku a po tom dubnu jsem otěhotněla zase hned v červnu, dítko už tedy máme, ale do druhého by mě nikdo nedonutil, byla jsem psychicky naprosto vyčerpaná.

aselluska
2. kvě 2020

Pomohla mi čínská medicína, do té doby prognóza jedině IVF.

nazka
3. kvě 2020

@michsa15 mně 2x pomohl inofolic a v druhém případě jsem udělala i ovu test a vyšlo to. Takže já na to myslela a přesto tu mám už tříměsíční holčičku.

michsa15
autor
3. kvě 2020

@jjasmina ja po revizi byla v pohode hned jen sem mela min železa tak ho doplňují. Až pak najednou od prosince zacala ms chodit později, ale dle mudr.i ovu probihala

lennus
3. kvě 2020

@michsa15 Lázně, TČM, psychosomatika

jjasmina
3. kvě 2020

@michsa15 jj Však každá to máme určitě jinak 🙂

michsa15
autor
3. kvě 2020

@nazka uz sem ho objednala tak snad pomuze..

marti89
3. kvě 2020

Zkus kotvičník (čaj nebo kapky) i partner (jen do otěhotnění) a nepřistupovat k tomu, že se o něco snažíte, ale užívat si vzájemnou lásku. Mimochodem v jedné čínské literatuře jsem už dřív četla, že je větší šance otěhotnět, když se dosáhne orgasmu po chlapovi - tělo se zcela uvolní. Budu držet pěstičky..

nazka
3. kvě 2020

@michsa15 mně pomohl hned 2x..tak pro mě je to zázrak 😁

akinom91
3. kvě 2020

Já měla revizi 7x z toho 3xdvojcatka..šestou jsem měla ve 24tt pak rok nic a holčička...a od té doby 3roky vůbec nic...tak umelko kde mi řekli že se mi netvoří hormony co produkuje mozek..asi už sem toho měla dost 🙈 vajíčka odebrána v lednu,teď v květnu jdem na zavádění tak snad... každopádně každé tělo reaguje jinak.. hlavně klídek a pozitivní myšlení ☘️🌞

petulecka
3. kvě 2020

@nazka Mohu se zeptat na přesný význam inofolicu? Hodně o něm teď čtu, děti mám dvě, zvažujeme třetí, dřív mám zkušenost jen s Femibionem a vitamíny Chytré miminko

nazka
3. kvě 2020

@petulecka podporuje ovulaci a obsahuje listovku.femibion jsem brala taky v těhotenství. Chytré miminko neznám 🙂

michsa15
autor
3. kvě 2020

Mám radši brat jen inofolin nebo muzu i s gynexem?

michsa15
autor
3. kvě 2020

@marti89 určitě vyzkouším.dekuji😊

anullesisa
13. kvě 2020

Ahoj já užívala necelý měsíc jeřáb ptačí je to skoro stejný jako ty kapky gynex (A je to o dost levnější) a k tomu jsem pila kontryhel čaj