Pomoc k těhotenství. Co vyzkoušet?
Zdravím
. Nemate neco ověřeného co pomuze k miminku? V loni v cervnu jsem prisla o dvojcatka v 8tt byla jsem na revizi a v září na genetické vysetreni a vše v pořádku. Ovulaci diky gynex mam merim bazalni teplotu a delam.testy, ale pořád nic. Poslední 4 ms procházeli o pár dní později a dnes to vypadá ze projde v termínu jelikoz mam naruzovely výrok.. poradíte co vyzkoušet???
Já vlastně otěhotněla až sme se vyprdli na nějaké počítání všeho, brala jsem jen listovku
@michsa15 Revize je vždy velký zásah , mě po revizi vubec trvalo než se dostavila jednak ms a jednak ta pravidelná ms. Pak nějaké spontanní potraty, minulej rok v dubnu zase, to před tím dubnem nám nešlo asi půl roku a po tom dubnu jsem otěhotněla zase hned v červnu, dítko už tedy máme, ale do druhého by mě nikdo nedonutil, byla jsem psychicky naprosto vyčerpaná.
Pomohla mi čínská medicína, do té doby prognóza jedině IVF.
Zkus kotvičník (čaj nebo kapky) i partner (jen do otěhotnění) a nepřistupovat k tomu, že se o něco snažíte, ale užívat si vzájemnou lásku. Mimochodem v jedné čínské literatuře jsem už dřív četla, že je větší šance otěhotnět, když se dosáhne orgasmu po chlapovi - tělo se zcela uvolní. Budu držet pěstičky..
Já měla revizi 7x z toho 3xdvojcatka..šestou jsem měla ve 24tt pak rok nic a holčička...a od té doby 3roky vůbec nic...tak umelko kde mi řekli že se mi netvoří hormony co produkuje mozek..asi už sem toho měla dost 🙈 vajíčka odebrána v lednu,teď v květnu jdem na zavádění tak snad... každopádně každé tělo reaguje jinak.. hlavně klídek a pozitivní myšlení ☘️🌞
Mám radši brat jen inofolin nebo muzu i s gynexem?
Ahoj já užívala necelý měsíc jeřáb ptačí je to skoro stejný jako ty kapky gynex (A je to o dost levnější) a k tomu jsem pila kontryhel čaj

@michsa15 Zkusit na to nemyslet, najít si nějakou aktivitu, zábavu 🐕 Ono je to sice těžký, když se člověk snaží o mimi, my také a proto se nějak snažím zaměstnat, zahrádka,pes a prostě na to nemyslet, neměřim ani teplotou ani ovulaci nehlídám, psychika je velká věc a věř mi,že ono to přijde právě v tu chvíli,kdy na to přestaneš myslet, držím palce ve snažení 🍀😍😘