Pomohl vám Clostilbegyt k miminku a kolikátý cyklus?
Chtěla jsem se zeptat, jestli Vám Clostík pomohl k mimču a kolikátý cyklus....jestli jste měli při užívání nějaký vedlejší příznaky a případně jestli jste u toho měly i nějaký další gynek. problém, třeba PCO atd....? Jen mě to zajímá, protože jsem ho začala tenhle cyklus poprvé brát (2tablety denně), tak bych si ráda dodala optimismu 😉
Holky držte mi prosím palce 🙏 2 cyklus Clostil. Dneska kontrola UTZ a velký folikul, paní doktorka nadšená! Máme se snažit každý den 😀 🙂 jedeme zítra na dovolenou tak snad to už to vyjde konečně 🙏. Ptala jsem se i na Duphaston a říkala mi že ovu neovlivňuje takže co doktor to názor 🙄
@gabrielka_h paráda, gratulace k takovým super výsledkům... 😉 tak tfuj tfuj, ať to vyjde... 😉 na dovči se uvolníte a dovezete si dáreček v bříšku❤ 🍀
@beruska1889 doufám 🙏🍀 bylo by to úžasné 🙂 dám pak vědět jak jsem dopadla. Jak se daří tobě?
@gabrielka_h to věřím, že by to bylo nádherné... 😉 a snad fakt bude... Moc Ti to přeju... 🙂 určitě dej vědět, budu čekat na dobré zprávy 🙂 u nás stále nic... ☹ tento cyklus mám od Clostylbegytu pauzu, byla jsem na kontrole v CARu, naštěstí byl tentokrát zase folík na té zdravé straně, takže super... Ale moje doktorka byla na dovolené, tak jsem byla u jiného doktora chlapa a odcházela jsem fakt zklamaná ☹ byl takový trochu protivný, měl pořád se vším problém, nezdál se mu postup té jeho kolegyně takže doufám že teď se to povede a už tam nebudu muset, protože k němu už nikdy nejdu... Vážně mě dorazil...
@beruska1889 někteří ti doktoři si neuvědomují jak nám strašně pomáhá ten jejich pozitivní přístup a jak moc ho potřebujeme ☹ to mě moc mrzí a určitě se nevzdávej hodně jsem četla že se to povedlo právě v té pauzičce-budu ti moc držet palce 🍀 uvidíš že to dobře dopadne 😘
@gabrielka_h přesně tak, navíc je tohle tak citlivé, osobní téma, že by se tak k tomu mělo přistupovat a když se neumí chovat k pacientkám, tak by měl asi změnit obor... ☹ děkuju moc, snad máš pravdu a brzy to vyjde... než mi z toho všeho hrábne ☹ ❤
@beruska1889 fakt? já jdu teď do CAR poprvé na ultrazvuk, tak už div nemůžu dospat, a co když ten folikul tam uvidí, a nebude to jako na tu ovulaci, tak to píchnou ten Pregnyl jo? Holky já u své doktorky zažívala toto pokaždé kontrole, proto jsem šla do CAR už...je to na hrábnutí fakt souhlasím, kór když už pomalu není kolem žádná netěhotná nebo bezdětná kamarádka 😉
@errrrricka ono to bude lepší přijít trošku dřív, ať se ta ovulace nepropásne 😉 doktor podle UZ spočítá kdy by měla proběhnout a na to přesné naplánování se píchá ten Pregnyl - u nás teda Ovitrelle, protože Pregnyl už se sem nedováží... no s tím hrábnutím souhlasím, poslední dobou už je toho na mě fakt moc... a s těma kamarádkama to mám taky tak.... ať kontrola dobře dopadne 😉 pak dej vědět 😉
@beruska1889 jo děkuji 🙂 určitě dám vědět, jdu poprvé, objednala mě na 12DC, tak sem už teď nervozní, co mi řekne, doufám že to bude něco pozitivního, už to fakt potřebuji 😉
@errrrricka neboj, určitě to bude dobrý 😉
@beruska1889 a ty injekce si pícháš sama, nebo pokaždé se musí jet do CAR prosím tě ?
@errrrricka píchám si je sama, je to malá, ostrá jehla, píchá se to do břicha a ani to není cítit.... CAR máme docela daleko tak bych to bylo brutální tam jezdit jen kvůli jedné injekci znovu za 2 dny po kontrole... 😉
@beruska1889 no šak právě, my ho taky nemáme nejblíže, tak to by bylo super, kdyby se to dalo i doma.
@errrrricka jasně, určitě to půjde 😉 já vždycky dostanu recept, jdu si ji vyzvednout do lékárny vedle CARu, protože tam je mají skladem, aby mi je u nás nemuseli shánět a třeba abych to neprošvihla a píchnu si to pak dle plánu v klidu doma 😉
@beruska1889 děkuji za radu moc, já jsem v tomto úplně neznalá jako fakt, ještě že je tady ten blog, protože od mé doktorky bych nevěděla asi nic...
@beruska1889 a držím palečky, aby se aj vám zadařilo ty jo! kolikátý měsíc si už pícháš injekce ? Vím že se to kombinuje i s IUI, nevím či nevyužít užívání Clostíku, i k tomu to, když je jen na 6 měsíců max.
@errrrricka nemáš vůbec za co, když vím, ráda poradím 😉 taky jsem za koně ráda, mockrát jsem tu našla co jsem potřebovala... 🙂 děkuju moc, už hodně dlouho si nepřeju nic jiného než aby to vyšlo... A já se konečně stala mámou zdravého miminka... Já už ty injekce ani nepočítám 😀 ale měla jsem je už tak 8x určitě... Jo IUI máme taky v plánu... Časem... Oni dávají pak na stimulaci určitě i jiné léky co se můžou víckrát než Clostylbegyt 🙂
@beruska1889 fakt jo,ty brdo, uz tolikrat jo?sem si myslela,ze to je ucinejsi, no tolik hormonu co je,ani nevime poradne co, jako to jsi trpeliva,ja uz bych sla asi na IUI,ja mam ted obdobi,ze zase vubec mi byt trpeliva nejde,ted ma nej kamoska mi rekla,ze je tehu, za 3 mesice snahy, tak se zitra k te doktorce fakt tesim
@errrrricka no jo, i s tím mimoděložním loni je jich tolik, on ten čas hrozně letí ☹ to IUI docela zvažuju a když ani to nevyjde, dám si asi pauzu, nějak je toho na mě už moc.... já už těhule v okolí moc neřeším, to bych se fakt musela zbláznit, protože se to teď docela hodně rozjelo a některé už čekají 2.dítko... moje nej kámoška už má 3 měsíční holčičku a to jsme si vždycky říkaly, že první dítě budu mít já... no člověk míní.... ☹ tak hlavně ať kontrola dobře dopadne 😉 😘
@beruska1889 no, my jsme to furt odkládali, a když jsme se rozmysleli, jsem si mysleli naivně, že to bude hned, teď se tomu aj směji opravdu, taky držím palečky, já bych to IUI zkusila, jde to myslím 3-4x a ta cena je cca 1500kč ( to už za vitamíny jsme dali asi 5x tolik 🙂 je to šílené, ale vy už jste dál, myslím že je to jen otázka času a zadaří se,uvidíš! mě se zdá, že my jsme stále na začátku, po roce čekání na přirozené 🙂 no to máš dobré, že je už neřešíš, já když je přestanu řešit a už si myslím, že jsem v pohodě, tak přibude další a vždy mě to seber ☹ pak pisnu jak to dopadlo :-*
@errrrricka no u nás to bylo podobně, manžel sice chtěl mimčo už dávno, ale já to dlouho odkládala, že jsem na to ještě mladá 😀 a po vysazení HAK jsem si myslela že do půl roku jsem v tom, že jsme mladí, zdraví tak pohoda... a vidíš to, už čekáme 3.rok ☹ je fakt že peníze za různé vitamíny a doplňky stravy za ty roky už raději nepočítám, protože to jsou už desítky tisíc... děkuju, snad máš pravdu a už to nebude dlouho trvat 😉 věřím že i vám se brzy povede, každá se dočkáme, jen to někomu prostě déle trvá... ☹ což je otrava, ale nic s tím nenaděláme, tohle prostě neovlivníme a neurychlíme... ☹ no spíš se snažím je neřešit, ne vždy to jde, občas mě to taky trošku rozhodí, ale to záleží na tom v jaké fázi cyklu zrovna jsem 😀 OK budu se těšit na dobré zprávy 😉
tak dnes mi ultrazvuk zjistil 3 velké folikule, až 18mm, a pak menší, takže na Clostík reaguji dobře, snížil mi dávku dokonce na 1 x denně, a injekci že mi na prasknutí nepíchne, že hrozili by trojčata, že další měsíc uvidíme, tak jsem z toho jelen, tak bude nic a nebo zase až moc? ale jsem ráda, že reaguji ty jo 🙂 tak injekce sem se nedočkala ty jo...
Ahoj holky,nemate nektera zkusenost s branim Clostilbegytu současně s atb Ospen-Penicillinim? Bohuzel jsrm s anginou uz dal nemohla. Bojovat sama 😣
@lorakv ahojky, to nemám, ale myslím, že by na to vliv mít nemělo, zeptej se doktorky ta ti určitě poradí, kolikátý cyklus ho bereš?
@errrrricka ja se na to ptala praktila, kdyz mi ty atb psal a pry to nevadi, ale zase co o tom praktik vi....ani se moc neptal co beru. No ted uz beru oboji a doufam, ze to nebude jako s antikoncepci u ktere atb snizuji ucinek.
Prave ze je to muj prvni cyklus. Celkove nevim co od toho cekat. Navic nejdu ani na utz konzrolu. 15.dc zacnu brat Utrogestan. Ten uz jsem zkousela min. mesic bez Clostiku.
Jak jsi na tom ty?
@lorakv já ted pojedu třetí cyklus s Clostíkem a taky mám Utrogestan-Duphaston mám 16 DC-26 DC nyní a začala jsem chodit do CAR bo má gynekoložka mě taky nezvala na UTZ což se má, a tam mi druhý cyklus naměřili až 3 dominantní folikule, tak že mi ani Pregnyl na prasknutí nepíchl, že by hrozili trojčata 😀 a snížil mi dávkování na 1 clostík denně, a posunul ho na 3-7 dne cyklu, tak uvidím co se bude dít teď, to je rok bez ovulace a pak zase až moc folikulí, to je furt něco 😀 je to na nervi...
@errrrricka Ten Utrogestan mám až 17.-25.den. 2x1tbl. Jak ho bereš ty? Bereš ho per os nebo vag.? Mě dr.říkal, že je to na mě, jak budu užívat, tak nevím. Je to na pytel, jak člověk vlastně neví co se v něm děje, co ☹ proč to prostě nemůže jít normálně? Muj dr. to chce zkusit a potom mě poslat do car. Tak s tím už tak nějak počítám.
@lorakv ja mam Duphaston,to je na stejne bazi,2x denne normalme ustne, my do CAR jeli sami pi 2 mesici uzivani Clostiku,a ten my tam snizili ze 2 na 1 denne 3-7 dc, neboj vetsinou Clostik pomaha,ale ci to bude stacit to uvidime,jsem.na tom stejne, je to o nervi,drzim palecky 🙂
@errrrricka Po tom Clostiku mam trosku tlak v brise, jak kdyz to mam dostat. Znas to taky? Ikdyz za posledni dobu mi pripada, ze tenhle pocit mam casto a nemuzu rict, ze by to melo nejaky opakovsbi jako treba pred nebo po ovu ... proste jentak. Drzim palce, at vam to brzy vyjde!

@8karolina4 už jsem si vybrali, tak doufám, že pomůžou, děkuji za radu, mě by to ani nenapadlo, že mi má gynekoložka neřekne vše, že se to má hlídat a tak...a řekli nám, že se může brát max 6 měsíců ten Clostík