Pomohl vám Clostilbegyt k miminku a kolikátý cyklus?
Chtěla jsem se zeptat, jestli Vám Clostík pomohl k mimču a kolikátý cyklus....jestli jste měli při užívání nějaký vedlejší příznaky a případně jestli jste u toho měly i nějaký další gynek. problém, třeba PCO atd....? Jen mě to zajímá, protože jsem ho začala tenhle cyklus poprvé brát (2tablety denně), tak bych si ráda dodala optimismu 😉
@errrrricka tento mesic necham bez kontroly, ale ten pristi uz jdu dr.na kontrolu, tak uvidime. Do tretice vseho dobreho! Uvidis!
@lorakv no mě se zdá ty dvě čárky stále jako sci-fi film 🙂 za poslední půl rok sme už udělali s manželem maximum, tak doufám, že dříve nebo později to přinese ovoce...
@errrrricka No me to povidej! Jeste ze je manžel trpelivej, ale na psychiku to nepridava nikomu. Nezbývá nez věřit😉🍀 Dej vedet, jak jsi na tom. Ja jsem dnes 9DC a vecer si vezmu posledni Clostik. Asi si udelam ovu testy, ale i tak se budeme tulit asi kazdy den, at neco nepropasnem 🙂 Manzel rikal, at nakoupim vitaminy, at na to ma silu 😂
@lorakv jasně dám vědět jestli se dostaví MS nebo ne, aj ty dej vědět, no můj už mi říká, že se těší až budu v tom, že si odpočine 😀 je to náročné co si budeme, můžete každý druhý den, spermie vydrží tam až 48 hodin 😀 jak dlouho se snažíte ? my přes rok, ale už mi bude 32 roků, tak proto sme šli už do CARu no... teď nejlepší kámoška mi řekla že je těhu, snažili se 3 měsíce, a už mám netěhotnou nebo bez mimča asi 1 kámošku takže mě to o nervičkách povídej ...🤒
@errrrricka
Ted to byly dva roky co jsme se zacali snazit. Loni v lete se nam to téměř po roce podarilo, ale nevyslo to 😢 asi mesic jsme byli šťastní a zase nic. Proto dr.nespechal na car - porad nechape kde je problem. Utz jsou pry ukazkove. Manzel ma spermiofram v poradku. Mne je sice 27,ale problem evidentne mam. To mi povidej. Ja uz se i "bojim" mrknout na fb,abych nezjistila ktera ze spoluzacek je v ocekavani...nekdy uz i nekolikateho potomka. Ver tomu, ze se uz ms nedostavi! A kdyz dostaví, tak jen proto, aby tenhle třetí cyklus byl ten pravej!🎉
@errrrricka
Joo a k tomu odpovinku... aby se manzel nedivil, az budes v tom, ze se odpocivat nebude 😀
@lorakv Fakt? jé tak to mě mrzí, to muselo být hrozné, tak to máš ještě pevné nervičky, oproti mě, ale je asi fakt, že kdyby mě nebylo už přes 30 asi bych taky hned do Caru nešla, ale jsem ráda, že tam jsme, cítím se tam tak jistěji, že oni ví co dělají ( tedy doufám ). No já jsem to chtěla ještě posichrovat 19 DC, ale už se mu nechtělo ani boha 😀 a to ti dal Clostík až teď jo? no mě ho napsala doktorka až taky po roce...já nevím, já jsem už jakási bez optimizmu, ale už sme si říkali, že pokud to teď nevyjde, tak že zkusíme to IUI asi... pokud to půjde, protože to taky záleží na velikosti těch folikul a tak no...
@errrrricka To proto ze to dr.bral, tak ze se snazime od toho potratu. Takze ted rok.
Ja bych to prave rada ted už trosku rozhejbala. Pokud nedopadne Clostil s Utro za 3 cykly, tak bych chtela co nejdrive IUI a potom IVF. Visco muzu cekat x let a stejne treba u IVF skoncim. Do te doby ze me bude nervozni zenska a manzel bude mit nerva ze me 😀
@errrrricka
A mam noveho dr.od cervna, ten predesly onemocnel. Na jare mi daval Duphaston na 3mesice a nic. A az tento novy dr.mi udelal hormon.profil,ktety je snad v poradku a hned nasadil clostik a utro. A sam rikal, ze priste mi da tu zadanku do caru, ze jevjasny, ze uz je to dlouho. Tak jsem byla celkem rada, ze mam noveho dr. Je takovej pozitivni.
@lorakv to je super, že ten nový to posunul trochu, já to měla uplně stejně, 6 měsícu Duphaston a pak Duph. + Clostík, teď bude 3 měsíc, takže taky tak IUI bychom pak asi zkusili, někdo tu psal, že na tom byl i 3x a nic. Tak vám teď hodně sil na Ovu období 😀 můj už na nervi ze mě je co máš z toho 😀
@errrrricka
Včera večer manzelovi rikam, ze "to" asi neni treba, ale on rikal, ze kdyz kazdy den, tak kazdy den. Je statecnej😀 az budou docházet sily, tak nasadim nejake sexy pradlo.
Dokonce i statecne chroupe rapikatej celer co mu davam😂 alespon je fajn, ze se tomu doma i zasmejeme.
Kdy to mas dostat?
Je pravda, ze u IUI se nesmi doma bez ochrany?
@lorakv jo ? tak to je dobrý, to můj se k tomu stavil teď statečně 4 dny po sobě a 5 den sme si googlili, že životnost spermie je 48 hod. a bylo po snažení 🙂 mám ted 3 den Duphaston, takže za 10dní, to IUI to jak myslíš? to vyberou ty nejlepší spermie v CARu a dají to tam takovou pinetou či co to je, prý to nebolí a za 15min hotovo, ale je na prd, že musíš mít takové folikule, aby ti pichly pregnyl a pak za 2-3 dni tam jít zase i s mužem, už vidím v práci, co si zase budu myslet chjooo ☹
@errrrricka dám info, neboj za 10 dní zase budu na nervi už to vidím ...
My před i po iui meli sex normálně. I nám to v caru doporučili. Jinak proces iui trvá asi minutu na křesle a hotovo 🙂)
@errrrricka
Ja vim, doknce jsem to kdysi videla na vl.oči, kdyz jsem byl caru na praxi, ale to uz je daaavno. Jo pry to staci jednou za dva dny, ale nekdo doporucuje kazdy den, tak.si vyber... v praci to musej pochopit! V caru ti urco daji propustku.
@8karolina4
@errrrricka
Tak to je dobre. Nekde jsem cetla, ze se to nema. Mozna to bylo ivf.
Ahoj holky, jsem uz z toho zoufala... snazime se dva roky, jsem po samovolnem potratu. Poprve beru clostilbegyt. Sledoval nekdo z vas cipek u clostiku? 7 DC jsem mela cipek na hore, hure hmatatelny, tak jsem si rikala, fajn, ovu se blizi... ale vcera 9 DC cipek nizko. Taky vam takhke cestuje? V pondeli jdu na folikulometrii, tak jsem zvedava jak to dopadne. Neskutecne bych si prala aby to uz konecne klaplo (ostatne jako vy vsechny) 🙂 Jinak clostik jsem brala od 4-8 DC a vsimala jsem si ze hure vidim, trochu rozmazane, a vcera mi bylo blbe v aute a pak doma zavrate.
Holky 1DC, druhý cyklus s Clostilem neúspěšný ani dovolená nepomohla. Nepopsatelný pocit smutku, zklamání, vlastního selhání a bezmoci.
@gabrielka_h neboj druhý cyklus teprve to nic není,hodně holek psalo,že až třeba na 4 cyklus, ale chápu to! Mě to čeká teď a už jsem z toho týden předem nervózní! Musíme být silné!
@gabrielka_h 2 pokus je pořad taková zkouzka, nám vyšlo na 3. Pak jsme už chtěli ivf a vyšlo. Asi se tělo leklo ivf 🙂
@gabrielka_h to mě moc mrzí ☹ já mám za sebou už 3 cykly s Clostylbegytem, jeden po něm bez a taky nic... Jsem 6DC a pořád je mi z toho smutno... ☹ vím jakTio je... ☹
Holky díky moc za podporu, jste skvělé 😘
@8karolina4 aj my si říkáme,že kdyż už jsem nadopovaná hormony,tak zkusíme IUI, jinak taky vás po plodných z toho bolí bradavky? Me nic není kromě tohoto....
@errrrricka mne nebylo po clostiku nikdy nic. Ale Ja brala jen 3 dny na zacatku cyklu ráno. Úplně mini dávky.
Me dr v caru jeste řekla ze 80% úspěchu je v hlavě. Vypustili jsme to z hlavy a vyšlo
Mě pomohl k ovulaci😉 takže ano, zadařilo se po pul roce užívání
@8karolina4 jo to ti řekli v caru? no tak to se ale lehce řekne a těžší udělá co 🙂 ale když tady tak čtu tak opravdu po 2 měsících málo komu se podařilo hned...
@errrrricka Jj přímo v caru. Ze nejhorší je vnitřní stres který si ani neuvedonujeme
Holky prosím Vás nestalo se některé že se Vám při užívání Clostilu+Duphastonu zkrátila MS? 2 cykly a oba MS jen 3 dny - dříve jsem měla 5 dní😒 nevím co si o tom mám myslet 😲
@8karolina4 no já bych na to zase tak moc nemyslela, kdyby mi netěhotněla jedna kamoška za druhou 😀 hned po 3 , 2 měsících a nebo dokonce nechtěně 🙂
@gabrielka_h to nevím, teď čekám druhou MS, sice doufám že nedojde 😀 ...beztak jo, no a tu první jsem měla po roce konečně pořádnou silnou a asi 4 dny, dýl taky ne. Myslím, že každý měsíc je to asi jiné...

@lorakv no já břicho nafuklé, prsa taky, ale určitě si zajdi každý měsíc nejlépe 12 den od zač. menstruace na ultrazvuk, aby si věděla jak ti tělo reaguje na ten Clostík, a podle toho poznáš i kdy se nejvíce snažit, my ted pojedeme 3 měsíc clostíku...