Pomohl vám Clostilbegyt k miminku a kolikátý cyklus?
Chtěla jsem se zeptat, jestli Vám Clostík pomohl k mimču a kolikátý cyklus....jestli jste měli při užívání nějaký vedlejší příznaky a případně jestli jste u toho měly i nějaký další gynek. problém, třeba PCO atd....? Jen mě to zajímá, protože jsem ho začala tenhle cyklus poprvé brát (2tablety denně), tak bych si ráda dodala optimismu 😉
Holky chystám se na první IUI a vychází to na přibližnou chvíli kdy musí přítel odjet pracovně pryč. myslíte, že to na tu chvíli se dá zmrazit ? Treba na 4,5 dní? a je pravda, že i na pár dní to vychází na 3000? :O
@errrrricka Eri, IUI určitě klapne! Drz se! Kazda vime, ze zacatek cyklu je nejhorsi☹
@errrrricka to je mi moc líto... ☹ IUI vyjde 🙂 znám spoustu příkladů i ze svého okolí, že vyšlo hned první... takže neztrácej naději, možností je ještě spousta a miminko bude 😉 😘
Holky děkuji, no už je lépe,ty první dny sou fakt nejhorší...
@errrrricka já vím, známe to všechny... ☹
@errrrricka to je mi líto:( je to peklo ty první dny ☹ i některé jiné dny, co Vám budu vykládat. Holky co berete za vitamíny a bylinky?
@beruska1889 Presbe je dost holek kterým vyšlo na poprvé, a na vícero pokusu.... doporučuji udělat imunoologii
@gabrielka_h já už teď jen Fertipronu, ale zkusila jsem už kde co.... za ty skoro 3 roky...
@gabrielka_h děkuji 🙂 no já beru Infolic,zinek,listovku,kontrihel piju,a dokopávám se cvičit Mojžišovou,můj bere Folandrol, a taky sem zkusila různe kapky....ale či to pomáhá nevím teda....další týden jedeme do Caru už se těším,snížili mi ted Clostik na 1x denně tak uvidím...ty si na tom jak?
@levana33 to ti řeknou v Caru,ale já bych asi měsíc počkala na čerstvé 😉
@levana33 určitě bych měsíc počkála než mrszit kvůli iui...
Já beru Inositol, rybí tuk, B-komplex, Listovku a Zinek. Piju Kontryhel a teď nově maliník na hlen-ten totiž kolem ovu postrádám :( Když si vzpomenu tak Gynex ale nepravidelně to už při tom všem zapomínám. Zítra mě čeká UTZ po 3 kole Clostilu. V práci už rok přežívám,chtěla jsem odejít ale pak jsme se rozhodli pro mimi tak jsem zůstala s doměním že tam už dlouho nebudu a už se tak trápím rok :/ byla jsem rozhodlá že pokud do konce října neotěhotním tak dám výpověď ale nemůžu se rozhodnout. Ale chodím z práce a do práce otrávená a většinou i naštvaná tak jaké mimi by do takového těla chtělo 😔
@gabrielka_h no vidím,že si taky dobře nadopovaná, děláme pro to co jde,že...ta práce je nepříjemná, ale vydržela bych a pak když se podaří můžeš jít marodit, no to jsem si říkala taky,už nebudeme kupovat lyže,welness už budu v tom,a už je rok pryč a nic,držím palečky na ultrazvuk,já jdu v pondělí,pak pisni jak ti dopadl
@errrrricka je tam folikul 19cm, dnes 12DC ale na straně kde mám srostlý vejcovod-údajně si to vajíčko umí ale nějak"přeposlat". Dostala jsem žádanku do centra-buď tomu máme nechat volný průběh nebo tam zajet domluvit se asi na inseminaci. Clostil už mi napsat nemohla.
@gabrielka_h tak to je krásný, já bych šla do caru,nic se tam neplatí za vyšetření, a alespoň ti třeba i více pomůžou, my jdeme na IUI když vše klapne další týden,držím palečky
@errrrricka určitě tam půjdeme, není na co čekat 🙂 tak poslední měsíc a pokud to nevyjde tak CAR a rozhodla jsem se teda dát výpověď-i paní doktorka mi řekla že nad tím mám zauvažovat, že psychika je 80% úspěchu.
Tak gratuluji k rozhodnutí, no psychika je to nejtěžší na to bohužel je prd, my do Caru jdeme teprve podruhé, taky než ti udělají testy a něco napíší je hned 2 mesíce fuč,kdo ví jestli nám napíší jeste clostik že? Já už sem ted dobrala 3 měsíc, tak se drž 😉
@lorakv ahojky,tak co u vás nového?
@errrrricka
Ahoji, momentalne ocekavam kazdym dnem ms 😅 snazim se na to pripravit, ale stejne me to urcite zase sejme. Chvilkama me boli bricho, jak kdyz by to melo prijit kazdou minutu. Je zvlastni, ze tak bolelo i ve st, kdy jsem brala posledni Utro. Za dva tydny jdu k dr.na kontru a pro zadanku do car. Co ty? Uz domlouvate to IUI?
@errrrricka
@gabrielka_h
Holky, my s manzelem užíváme Fertillity blend. A ja navic ještě Drmek. Nevim zda to k necemu je. Predtim jsem brala Femibion 1-je sice na prvni trimestr, ale ma kys.listovou uz upravenou, kdyz ji nektera zena neumi vstrebavat. Jinak v prvi pol.cyklu piju kontryhel. Jako uz bych vypila i mrzvymu oko, kdyz by to pomohlo 😅
@lorakv joo tak to pobolívání už může treba byt i tehu,uvidis,me rekli ze zadanku nepotrebuji v caru,asi jo zkusime to IUI,ted sem dobrala 3 cyklus clostik,tak to zkusime pokud to pujde,jeste uvidime co mi zitra reknou,ty dny pred ms sou nejhorsi fakt,drzim palecky 🙂
@errrrricka Ja vim, ze zadanka netreba, ale zas at jim tam napise co uz jsme zkouseli a at sevtams tim nenemazou. Sup, sup iui!🙂 Kontryhel zacinam pit vzdy prvni den ms a doufam, ze pomuze i na nervy. Ale nic moc. Jak me to boli fyzicky i psychicky, tak je to des. Uz ted mam z toho hruzu. Kdyz me to bricho poboliva chvilkama dost 😕
@errrrricka
@lorakv
Holky drzim
@gabrielka_h
Holky držím palce! Já mám kolem ovu tak budu čekat jak to dopadne-také 3 a poslední pokus s Clostilem a pak CAR. Holky IUI se platí? Nebo nemáte přehled? Já vůbec nevím zatím je to pro mě velká neznámá.
@gabrielka_h Myslim, ze jsem nekde cetla, ze to stoji 1500,ale zatim se tam chystam,tak pak budu moct podat lepsi info. Chodis na kontroly s Clostikem? Take drzim pesticky! Nejdůležitější obdobi 🙂
@gabrielka_h každý CAR to má jinak, ale většinou je IUI kolem 1500,- Kč, je potřeba mrknout na ceník dané kliniky kde ho budeš podstupovat...
@lorakv Ano chodila jsem na kontroly, Clostil zabíral folíky rostly-první cyklus nic moc, druhý byl ukázkový Dr. nadšená ale nic z toho ☹ teď jsem byla 12DC a folikul 19mm. Ovu 16-17DC. V žádance do CAR mám napsaný folikul 25mm-asi berou ten největší co narostl? Říkala že Clostil mi už dát nemůže tak myslíš že by nám v CAR dali další?
@beruska1889
Doporučovali mi Zlín, Brno a Olomouc.
@gabrielka_h skvělé recenze mají všechny 3, já jezdím do Olomouce a spokojenost... 🙂 asi bych vybrala který máš nejblíž... 😉

Tak holky přidávám se k vám dnes 2 DC, mrcha dorazila 😢 jdeme na třetí měsíc s Cloistíkem...3-5Dc 1x denně, a jdeme se objednat asi na IUI,asi to chceme zkusit...