icon

Pomohl vám Clostilbegyt k miminku a kolikátý cyklus?

petanevesta
31. kvě 2012

Chtěla jsem se zeptat, jestli Vám Clostík pomohl k mimču a kolikátý cyklus....jestli jste měli při užívání nějaký vedlejší příznaky a případně jestli jste u toho měly i nějaký další gynek. problém, třeba PCO atd....? Jen mě to zajímá, protože jsem ho začala tenhle cyklus poprvé brát (2tablety denně), tak bych si ráda dodala optimismu 😉

lorakv
1. říj 2017

@gabrielka_h
ja myslim, ze v CAR to bude individualni. Treba ti da jen pauzu. Sama jsem zvedava co nam tam reknou. Ja porad cekam na ms. Bricho chvilkama boli, ze me to i v noci vzbudilo. Je mi i lito manzela, jak na "to"ceka semnou a snazi se byt ten silnejsi.

lorakv
1. říj 2017

@gabrielka_h tak jsem ted jentak pro zajimavost mrkla ma ceník caru, kamse chystame a iui tam je za 3000,-.

lela12
1. říj 2017

Ahoj holky 🙂 můžu se k vám prosím prosím přidat? Už začínám být dost nervózní tak bych ráda nějaký rady zkušenosti a případně taky ráda pomohla když budu vědět 🙂 s přítelem se snažíme o miminko od ledna ale stále marně ☹ ja beru inofolic, femigard, utrogestan na upravu cyklu (měla jsem to po ha strašně rozházeny) a teď mi doktor ještě napsal clostik a případně nějaké injekce na ovu, to ale vůbec nevím co je. Máte některá zkušenost? Jinak chlap bere folandrol a příští měsíc ho objednam na spermio 😒 snad mě mezi sebe vezmete a držím všem palecky at se co nejdříve zadaří ❤ Lenka

lorakv
1. říj 2017

@lela12
Ahojky, urcite se pridej. Kdyz budu vedet, poradim, ale taky v tom tapu. Mam pocit, ze kazdy mesic je pocitove jiny 🙂 ale je fajn v tom nebyt sama! To ti dr.napsal celkem brzy, ale dobre alespon se v tom nebudes placat dlouho jako ja😝 Preji pevne nervy a dobrou naladu!

gabrielka_h
1. říj 2017

@beruska1889
My to máme nejblíže do Zlína ale nikde na jejich stránkách nemůžu najít kolik IUI stojí... pojišťovny to asi neproplací co 😒

gabrielka_h
1. říj 2017

@lorakv
Tak držím palce ať do CAR už nemusíš 🍀 3000kč je docela pálka-který CAR to má?

gabrielka_h
1. říj 2017

Holky nezkoušela jste některá metodu Ludmily Mojžíšové?

lela12
1. říj 2017

@lorakv děkuji 🙂 já byla v listopadu na laparoskopii, měla jsem cystu na vaječníku a víc jak půlku mi sebrali, tak pry na podporu mi to da už teď. Tak nevím 🙂 a jak dlouho se snažíš? A ty injekce jsi taky měla? Děkuji a jak říkáš, každý měsíc je jiný, teď to docela hrotim, jindy uplně v pohodě a spíš uklidňuji chlapa 😀

beruska1889
1. říj 2017

@gabrielka_h no pojišťovny by měly hradit 6 pokusů IUI ročně ale stejně si to kliniky účtují, nevím proč....

gabrielka_h
1. říj 2017

@beruska1889
Četla jsem že se doplácí na léky

beruska1889
1. říj 2017

@gabrielka_h aha, tak to pak jo... Já myslela že je to za výkon...

lorakv
1. říj 2017

@gabrielka_h
Je to v Praze Iscare. Mojzisovou jsem cvicila jen do pulky. Necotila jsem se tam nejak dobre. Mozna to zkusim jinde. Chci zkusit i jeji caj. Uz ho tu i mam, ale nemam cas ho rano varit na sporaku, ale asi se vyhecuju a privstanu si 😀

lorakv
1. říj 2017

@lela12
Zatim jsem si nic nelichala. Muj gynekolog mi dal Clostik a Utro. Ted se chystame do car, tak tam asi budou pokracovat. Snazime se dva roky. Pred rokem se nam to podarilo, ale bohuzel to nedopadlo.

lela12
1. říj 2017

@lorakv já mam jit po clostiku na utz 12DC jak to vypadá a prej kdyžtak píchne injekci na ovulaci a ta proběhne do několika hodin nebo co, byla jsem nějak mimo tak jsem se po tom víc nepídila ☹ tak vůbec nevím co to je... tyjo dva roky jo? A mě občas hrabe uz teď po 3/roce... V caru ti určitě pomůžou a brzy to dopadne 😉 to mě mrzí 😞 drž se!

errrrricka
2. říj 2017

@gabrielka_h Holky Brno asi 1500 kc,dnes mi pichli Ovitrell a zitra jedeme na IUI,zkusime to, dnes folikul 18 mm jeden, no tak sem hledela ze IUI uz zitra,12dc, tak drzte palecky a pisnite ci se mrska dostavila

miimo
2. říj 2017

Ahoj holky, i ja se k vam pridavam a rovnou se chci zeptat kolikaty den cyklu jste braly clostik? Me ho dr. nasadila 10-14 den, prijde mi to pozde, kdyz jsem tak procitala ty diskuze vetsinou ho vsichni maji 5-9 den a nebo treba 3-7 den. Ted jsem ho brala prvni cyklus, kazdym dnem ocekavam Ms, kezby tak nedorazila a byli na testu //, ale mam uz uplne strach si test udelat, ze budu zas akorat zklamana.. Diky za odpovedi 🙂

lela12
2. říj 2017

@miimo Ahoj ja mam brát clostik od dalšího měsíce 5-9DC a od 15DC mam utrogestan. Cykly mam tak 26-28dni. Jestli je máš delší tak třeba proto ti to dal až tak pozdě, jinak nevím. Tak držím palce ať už mrcha nenadorazí 😉

beruska1889
2. říj 2017

@miimo Ahojky, to je nějaké divné dávkování, já ho brala 3-7DC to co napsala Tobě se mi zdá hrozně pozdě... i v příbalovém letáku se píše na začátku cyklu...

beruska1889
2. říj 2017

@lela12 my se snažíme už skoro 3 roky... ☹

lorakv
2. říj 2017

@errrrricka
Erii, to je rychlost! To ti preji! A hlavne uspesne! Koukej nas informovat!
Ja stale cekam a cekam. Ale beru to sportovne. Jednou jsem mela z niceho nic cyklus 34dnu. Tenkrat uz jsem moc doufala a bolelo to o to vic.

lorakv
2. říj 2017

@miimo
Ahoj, take mam 5-9. Nemohla se dr.prepsat? Toto slysim poprve. Ze zacatku jsrm tu procitala i starsi diskuze a nikdo to nemel takto pozde. Jeste bych se poptala.

lela12
2. říj 2017

@beruska1889 tak to je šílený! Mě tak štve když vidim kolem sebe holky, který ani nevědí jak otěhotněli a třeba i nechtěně a pak se o to sotva umí postarat a hrozně je to obtěžuje... 😒 a holky co si to přeji a zaslouží tak to takhle trvá. Je to nespravedlivý prostě ☹ a co ivf?

gabrielka_h
2. říj 2017

@errrrricka tak držím palce

gabrielka_h
2. říj 2017

@miimo clostil jsem měla 5-9DC tohle mi připadá dost pozdě to už se dává Duphaston nebo Utrogestan na udržení 😒

errrrricka
2. říj 2017

@lorakv no je, no, ale tak 1 to zkusíme uvidíme, a když to nevyjde tak další dáme časovaný styk, jako co sem četla IUI je uspěšnost 15% takže jako jsem ještě v klidu... ale tak 1500kč není taková pálka, jen za vitamíny a různé kapky sme dali už tak 8tis určitě za ten rok a pul.. no ty taky informuj, třeba se už podařilo, uvidíš ! taky informuj ! já bych nám to tak přála holky, u mě jsou všechny kámošky těhotné, já jsem mezi nima jak černá ovce ☹

errrrricka
2. říj 2017

@miimo Ahojky, no určitě se zeptej ještě, já ho beru 3-7 den, předtím 5-9 DC, taky se mi to zdá pozdě...

gabrielka_h
2. říj 2017

Holky myslíte že má cenu zkoušet Mojžíšovku? Mám sedavou práci už 9let tak nevím jestli v tom není zakopaný pes protože zdraví jsme, na Clostil jsem reagovala dobře, takže to nechápu ☹ kde je ten problém 😢

gabrielka_h
2. říj 2017

Ještě mám poznatek-při braní Duphastonu od 15DC a s ovulací 17DC ji vůbec necítím a bez braní Duphastonu ji cítím hodně, vím kdy to bude 😉

miimo
2. říj 2017

Dekuji za odpovedi holky, ja prave si take myslim ze je to pozde, Cykly jako takove jsem mela dlouhe, dala mi na upravu utrogestan ten jsem brala 3 mesice pred tim Clostikem, ten mi zkratil cykly na 24-25 dni, ikdyz ted nevim jak to ted bude kdyz uz ho zase neberu :/

lorakv
2. říj 2017

@errrrricka
O tom mi povidej. Nechapu, jak muze nekdo otehotnet, anit by o to nejak vyrazne stal! Tuhle kolegyne z toho ani nema moc radost. Jen ze uz ma svuj vek, tKmak to tak bere. Chapes to??

Strana