Pomohl vám Clostilbegyt k miminku a kolikátý cyklus?
Chtěla jsem se zeptat, jestli Vám Clostík pomohl k mimču a kolikátý cyklus....jestli jste měli při užívání nějaký vedlejší příznaky a případně jestli jste u toho měly i nějaký další gynek. problém, třeba PCO atd....? Jen mě to zajímá, protože jsem ho začala tenhle cyklus poprvé brát (2tablety denně), tak bych si ráda dodala optimismu 😉
@gabrielka_h tak jsem ted jentak pro zajimavost mrkla ma ceník caru, kamse chystame a iui tam je za 3000,-.
Ahoj holky 🙂 můžu se k vám prosím prosím přidat? Už začínám být dost nervózní tak bych ráda nějaký rady zkušenosti a případně taky ráda pomohla když budu vědět 🙂 s přítelem se snažíme o miminko od ledna ale stále marně ☹ ja beru inofolic, femigard, utrogestan na upravu cyklu (měla jsem to po ha strašně rozházeny) a teď mi doktor ještě napsal clostik a případně nějaké injekce na ovu, to ale vůbec nevím co je. Máte některá zkušenost? Jinak chlap bere folandrol a příští měsíc ho objednam na spermio 😒 snad mě mezi sebe vezmete a držím všem palecky at se co nejdříve zadaří ❤ Lenka
@beruska1889
My to máme nejblíže do Zlína ale nikde na jejich stránkách nemůžu najít kolik IUI stojí... pojišťovny to asi neproplací co 😒
@lorakv
Tak držím palce ať do CAR už nemusíš 🍀 3000kč je docela pálka-který CAR to má?
Holky nezkoušela jste některá metodu Ludmily Mojžíšové?
@lorakv děkuji 🙂 já byla v listopadu na laparoskopii, měla jsem cystu na vaječníku a víc jak půlku mi sebrali, tak pry na podporu mi to da už teď. Tak nevím 🙂 a jak dlouho se snažíš? A ty injekce jsi taky měla? Děkuji a jak říkáš, každý měsíc je jiný, teď to docela hrotim, jindy uplně v pohodě a spíš uklidňuji chlapa 😀
@gabrielka_h no pojišťovny by měly hradit 6 pokusů IUI ročně ale stejně si to kliniky účtují, nevím proč....
@beruska1889
Četla jsem že se doplácí na léky
@gabrielka_h aha, tak to pak jo... Já myslela že je to za výkon...
@gabrielka_h
Je to v Praze Iscare. Mojzisovou jsem cvicila jen do pulky. Necotila jsem se tam nejak dobre. Mozna to zkusim jinde. Chci zkusit i jeji caj. Uz ho tu i mam, ale nemam cas ho rano varit na sporaku, ale asi se vyhecuju a privstanu si 😀
@lorakv já mam jit po clostiku na utz 12DC jak to vypadá a prej kdyžtak píchne injekci na ovulaci a ta proběhne do několika hodin nebo co, byla jsem nějak mimo tak jsem se po tom víc nepídila ☹ tak vůbec nevím co to je... tyjo dva roky jo? A mě občas hrabe uz teď po 3/roce... V caru ti určitě pomůžou a brzy to dopadne 😉 to mě mrzí 😞 drž se!
@gabrielka_h Holky Brno asi 1500 kc,dnes mi pichli Ovitrell a zitra jedeme na IUI,zkusime to, dnes folikul 18 mm jeden, no tak sem hledela ze IUI uz zitra,12dc, tak drzte palecky a pisnite ci se mrska dostavila
Ahoj holky, i ja se k vam pridavam a rovnou se chci zeptat kolikaty den cyklu jste braly clostik? Me ho dr. nasadila 10-14 den, prijde mi to pozde, kdyz jsem tak procitala ty diskuze vetsinou ho vsichni maji 5-9 den a nebo treba 3-7 den. Ted jsem ho brala prvni cyklus, kazdym dnem ocekavam Ms, kezby tak nedorazila a byli na testu //, ale mam uz uplne strach si test udelat, ze budu zas akorat zklamana.. Diky za odpovedi 🙂
@miimo Ahojky, to je nějaké divné dávkování, já ho brala 3-7DC to co napsala Tobě se mi zdá hrozně pozdě... i v příbalovém letáku se píše na začátku cyklu...
@lela12 my se snažíme už skoro 3 roky... ☹
@errrrricka
Erii, to je rychlost! To ti preji! A hlavne uspesne! Koukej nas informovat!
Ja stale cekam a cekam. Ale beru to sportovne. Jednou jsem mela z niceho nic cyklus 34dnu. Tenkrat uz jsem moc doufala a bolelo to o to vic.
@beruska1889 tak to je šílený! Mě tak štve když vidim kolem sebe holky, který ani nevědí jak otěhotněli a třeba i nechtěně a pak se o to sotva umí postarat a hrozně je to obtěžuje... 😒 a holky co si to přeji a zaslouží tak to takhle trvá. Je to nespravedlivý prostě ☹ a co ivf?
@errrrricka tak držím palce
@miimo clostil jsem měla 5-9DC tohle mi připadá dost pozdě to už se dává Duphaston nebo Utrogestan na udržení 😒
@lorakv no je, no, ale tak 1 to zkusíme uvidíme, a když to nevyjde tak další dáme časovaný styk, jako co sem četla IUI je uspěšnost 15% takže jako jsem ještě v klidu... ale tak 1500kč není taková pálka, jen za vitamíny a různé kapky sme dali už tak 8tis určitě za ten rok a pul.. no ty taky informuj, třeba se už podařilo, uvidíš ! taky informuj ! já bych nám to tak přála holky, u mě jsou všechny kámošky těhotné, já jsem mezi nima jak černá ovce ☹
@miimo Ahojky, no určitě se zeptej ještě, já ho beru 3-7 den, předtím 5-9 DC, taky se mi to zdá pozdě...
Holky myslíte že má cenu zkoušet Mojžíšovku? Mám sedavou práci už 9let tak nevím jestli v tom není zakopaný pes protože zdraví jsme, na Clostil jsem reagovala dobře, takže to nechápu ☹ kde je ten problém 😢
Ještě mám poznatek-při braní Duphastonu od 15DC a s ovulací 17DC ji vůbec necítím a bez braní Duphastonu ji cítím hodně, vím kdy to bude 😉
Dekuji za odpovedi holky, ja prave si take myslim ze je to pozde, Cykly jako takove jsem mela dlouhe, dala mi na upravu utrogestan ten jsem brala 3 mesice pred tim Clostikem, ten mi zkratil cykly na 24-25 dni, ikdyz ted nevim jak to ted bude kdyz uz ho zase neberu :/
@errrrricka
O tom mi povidej. Nechapu, jak muze nekdo otehotnet, anit by o to nejak vyrazne stal! Tuhle kolegyne z toho ani nema moc radost. Jen ze uz ma svuj vek, tKmak to tak bere. Chapes to??

@gabrielka_h
ja myslim, ze v CAR to bude individualni. Treba ti da jen pauzu. Sama jsem zvedava co nam tam reknou. Ja porad cekam na ms. Bricho chvilkama boli, ze me to i v noci vzbudilo. Je mi i lito manzela, jak na "to"ceka semnou a snazi se byt ten silnejsi.