icon

Pomohl vám Clostilbegyt k miminku a kolikátý cyklus?

petanevesta
31. kvě 2012

Chtěla jsem se zeptat, jestli Vám Clostík pomohl k mimču a kolikátý cyklus....jestli jste měli při užívání nějaký vedlejší příznaky a případně jestli jste u toho měly i nějaký další gynek. problém, třeba PCO atd....? Jen mě to zajímá, protože jsem ho začala tenhle cyklus poprvé brát (2tablety denně), tak bych si ráda dodala optimismu 😉

lela12
4. říj 2017

@kristyn.g MS čekám 11.10. takže cca. 16.10. Začnu brát clostik poprvé tak napíšu pocity a dojmy ☺ kdy začínáš ty?

miimo
4. říj 2017

@kristyn.g ahoj, ja mam za sebou prvni mesic a zadne vedlejsi ucinky jsem nepozorovala 🙂 nemej strach

kristyn.g
4. říj 2017

@miimo díky 🙂 a učinkovali ti?

gabrielka_h
5. říj 2017

@kristyn.g ahoj brala jsem 3 cykly, účinkoval folíky rostly ale miminko se nám i tam bohužel nepodařilo. Zhoršila se mi po něm pleť a občas mi bylo zle od žaludku a občas mě bolelo břicho ale nic co by se nedalo vydržet. Hodně štěstí

errrrricka
5. říj 2017

@gabrielka_h už nevíme co bychom zkusili co ☹ no já jí cvičím sem tam doma, ale vůbec mě to nebaví, to se dá i někam objednat přímo na Mojžíškovku jo? mě píchli ted poprvé ten Ovitrelle a snad poprvé jsem cítíla pichání dole na pravé straně...my taky ted čekáme 14 dní, tak si pak pisneme 🙂

miimo
5. říj 2017

@kristyn.g no bohuzel tak na 90% nejspis zatim ne, mam sice spozdeni podle poslednich 3 mesicu co jsem brala utrogestan, ale test byl negativni. tak si myslim ze spise nic.. uvidime pristi mesic 🙂

kristyn.g
5. říj 2017

@gabrielka_h děkuji, doufám že se podaří ☹

@miimo to mě mrzí, držím moc palce!

kristyn.g
5. říj 2017

@lela12 ahoj, já čekám ms 12.10, pak jsem ještě objednaná na jednu kontrolu v době čekané "ovulace", protože chci ještě jednu kontrolu a konzultaci a pak už se na to vrhneme. Momentálně mám doma předpis bez datumu, čekala jsem ještě půl roku a nechala tomu volný průběh ale nic. Jelikož je to docela dlouhá doba tak ještě jednou si tam dojdu k té doktorce ať se podívá jestli se stav nezměnil a pak se na to vrhnu od dalšího cyklu už po lékařsky... Snad nám to vyjde!

kristyn.g
5. říj 2017

@lela12 jinak ty ho začínáš brát až takhle? mě dr říkala brát ho 3-7den ms napsala mi 1-0-1 a 8-12den uz

lela12
5. říj 2017

@kristyn.g ja ho mam brát 5-9dc 1-0-1 a 12dc jdu na kontrolu na utz jak to vypadá a kdyžtak mi ještě píchne injekci. Tak doufám že to pomůže 😊 my se snažíme od ledna ale když můžem tak tomu chcem jít naproti.. tak třeba ani clostík nebudeš potřebovat a zadaří se už teď 😉 držím palce 🙂

kristyn.g
5. říj 2017

@lela12 já tomu moc nevěřím, my se snažíme už 17.tý měsíc... je tedy pravda že tak třetinu jsme se nesnažili tak uplně ale i tak, je to dlouhá doba.. kamarádky co začínali podobně nebo jen o trochu dřív mají už "velký" děti :-/ ale jestli se snažíte od ledna tak to určitě máte velku šanci 🙂

lela12
5. říj 2017

@kristyn.g musíš tomu věřit 🙂 ja si furt říkám že určitě bude krásný vánoční překvapení 😊 tak zatím mam takovou naději a jsem v klidu. Jestli to nedopadne tak pak už to bude s psychikou asi hroší no 😞 a už máš nějaký děti nebo taky první? Ten clostik určitě zabere, hodně mu věřím 🙏

dasenka25
5. říj 2017

Ahoj holky, můžu se taky přidat? Snažíme se od ledna o druhé mimčo, ale nedaří se ... Mam PCOS, jedno dítě po Clostiku už máme, hned první cyklus se zařadilo. Teď už beru clostyl 5. cyklus a zatim jsem měla folikuly jen dva cykly. V úterý budu 13.DC a jdu na folikilometrii, tak se modlim, aby to klaplo ...

errrrricka
6. říj 2017

@dasenka25 ahojky,jasne, a beres 2x clostky denne? Treba by pomohla vetsi davka,no my pokud neklapne ted IUI,tak pojedem 4 cyklus s clostikem, a pry mi doporucili prutah vajecniku,na tom ste holky nebyly? Pcso je ze nemas sama ovulaci?

gabahon
7. říj 2017

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, jestli je tady někdo kdo chodil na ivf do Zlína na Tomášov. Nebo jestli je přímo nějaká skupinka kde se řeší Zlínský Tomášov.. moc díky za odpověď

dasenka25
7. říj 2017

@errrrricka Ted uz beru 1 a 1/2 tablety 2x denne. Ale zacinala jsem na 1 tablete 1 x denne. Ted jdu v utety na folikulometrii, tak snad folik bude, piju jeste k tomu Fertipronu tenhle cyklus, tak snad to je k necemi, kdyz uz to stoji tolik penez ... Aha, snad vam to klapne. A to nechaji 6 mesicu a pak pruchodnost?? Jj, POCS znemana, ze nedozrale folikuly tvori cysty ba vajecnikach, takze neni ovulace

kristyn.g
8. říj 2017

@lela12 jo jo, já věřím že zabere, deti nemám žádné, chtěla bych dvě doufam ze se podaří aspoň jedno. Ja uz se na vánoce neupinam, vloni jsem věřila ze se do vánoc podaří, věřila jsem ze to pujde ale nic a tak jsem si říkala ze další vánoce budu v tom a zatim nic tak uvidíme. Kdyby prášky zabraly hned na poprvé...🙏

lela12
8. říj 2017

@kristyn.g určitě nám to brzy dopadne oběma 🙂 a chlap je v pořádku nebo ještě nebyl?

kristyn.g
8. říj 2017

@lela12 jo byl a je v pořádku to má, to jsem si oddechla... já ted zkusila začít brát drmek brala jsem od od půlky cyklu a teď jsem to dostala zase o dva dni dřív, doufám že je to dobře, poslední měsíce se mi zkracuje cyklus, původně jsem měla 32-35 dní, pak jsem zhubla něco a zkrátil se mi na 30 a teď jsem to dostala po 28dnech, což jsem měla cyklus když jsem byla na střední třeba je to pozitivní...

errrrricka
9. říj 2017

@gabahon ahojky,my tu na ivf nebyli asi nikdo,jsme tu vsechny na clostiku zatim

lela12
9. říj 2017

@kristyn.g ja ho budu objednávat za 14dní tak snad to bude taky ok, ale mam z toho fakt strach 😕 tak to zní dobře, minimálně budeš mít častější šanci 😊 ja musím mit na MS prášky jinak bych to snad ani nedostala 😒 teď ji čekám pozítří tak uvidíme...

kristyn.g
9. říj 2017

@lela12 asi jsem to zakřikla, dneska taky se to nerozjelo... tak uvidíme no, tak to vypadá budeme se snažit spolu 😀 ty ho budeš brát od tohoto cyklu viď? já od toho dalšího.

lela12
9. říj 2017

@kristyn.g jo ja už od teď.. tak snad zabere dost mu věřím tak snad nezklame 😊 mě bolí podbřišek už skoro 14dní a od včera začínám mít citlivější bradavky a prsa taky pobolivaj.. nikdy jsem to pred MS neměla ( prostě přišla z ničeho nic 😀 ) tak snad mi tělo dává najevo že už se začíná trochu srovnavat po ty pitomý HA 😒 jojo hezky se snažit stejně a co nevidět to dopadne 🙏

kristyn.g
9. říj 2017

@lela12 já to pozoruju co jsme se začali snažit, asi psychyka bych řekla u mě... taky mě bolí prsa hrozně dva týdny před ms. Já ti moc držím palce aby to vyšlo!👍 kdyby to tak vyšlo a mohli jsme mít letos hezké vánoce 🙏

dasenka25
10. říj 2017

Holky, určitě to vyjde ... Já byla dnes na kontrole a mam folikul 19,6mm ... Takze injekce Pregnylu a tulit, tulit, tulit 🙂 Snad to klapne

kristyn.g
10. říj 2017

@dasenka25 tak držím palce! to je moc pěkné

errrrricka
11. říj 2017

@dasenka25 držím palečky 🙂 mě dali Ovitrell, ale to je asi to stejné obsahem, holky a byli jste některá na průtahu vaječníků?

kristyn.g
11. říj 2017

@errrrricka já ne, ale zeptám se na to jestli není lepší tu laparospolii udělat než budu brát hormony, ty jo?

fanunka
11. říj 2017

@errrrricka ahoj já jsem byla na zjišťování průchodnosti vejcovodů. Dělali to bez narkozy a tím že napustí dělohu kontrastní látkou a pak pozorujou jestli proteče přes vejcovody... je to dost bolestivé-téměř jsem jim bolestí slezla z lehátka.....

kristyn.g
11. říj 2017

@fanunka to je strašný 😲 to jsi hrdina já bych to určitě nedala

Strana