icon

Pomohl vám Clostilbegyt k miminku a kolikátý cyklus?

petanevesta
31. kvě 2012

Chtěla jsem se zeptat, jestli Vám Clostík pomohl k mimču a kolikátý cyklus....jestli jste měli při užívání nějaký vedlejší příznaky a případně jestli jste u toho měly i nějaký další gynek. problém, třeba PCO atd....? Jen mě to zajímá, protože jsem ho začala tenhle cyklus poprvé brát (2tablety denně), tak bych si ráda dodala optimismu 😉

beruska1889
11. říj 2017

@errrrricka byla jsem na tom samém co
@fanunka před rokem....

errrrricka
11. říj 2017

@kristyn.g právě že nebyla, a jestli neotěhotním po 3 cykle s clostíkem, tak mě na to pošle, no už 3 cykly mám za sebou ted čekám na MS, tak uvidíme..

errrrricka
11. říj 2017

@fanunka
jo? všude zase říkají, že to nebolí ...

fanunka
11. říj 2017

@errrrricka opravdu to dost bolelo a dost jsem krvacela

kristyn.g
11. říj 2017

@errrrricka aha, já právě se zeptám jestli bych neměla jít nejdřív na tu laparku, protože léčba tím clostilem je prý omezená, aby to mělo smysl vůbec ☹

gabrielka_h
11. říj 2017

@kristyn.g
@fanunka
@errrrricka
Holky já byla na laparce a drillingu vaječníků v květnu, v celkové narokóze. 3 dny v nemocnici a měsíc neschopenka.

dasenka25
12. říj 2017

@errrrricka Jj, jeden mesic jsem takynmela Ovitrelle, je to stejne.

Na co mas za problem??

Mne totiz doktorka rekla, ze me tez ceka operace, pokud se nezadari do 6mesicu, ted uzivam uz 5.mesic. Nejprve ale voli konzervativni lecbu - hormony. Ale me ceka drilling, jelikoz mas PCOS

errrrricka
12. říj 2017

@dasenka25 no já se těch operací bojím, v car rikala,ze pokud se par rozhodne pro ivf tak nemusi nic takoveho podstupovat, jenze ty penize nejsou male no,uvidime,me se po vysazeni HA nechtel rozhybat vnitrek proste,nemela sem menzes,a ovulaci,tak mi po 3/4 roce s duphastonem dala clostik,o jinem problemu nevim,no a ted uvidime,co dal...

kristyn.g
12. říj 2017

@errrrricka jestli je to jen to vyšetření tak bych se toho nebála, mě kamarádka která pracuje jako sestra na tom gynekologickém odd kde se tohle dělá to naopak doporučovala že často jak prošťouchnou ty vejcovody při vyšetření na to ty ženské otěhotní.

errrrricka
12. říj 2017

@kristyn.g no šak v listopadu jdu na sklíčko prevetivku, a tak pokud nebudu v tom, mě určitě na to proštouchnutí pošle, jako půjdu jasné, člověk jen po doktorech létá ty jo hned gynda , zubař, štítná žláza, za chvílu mě asi šef vyrazí 😀 néé sranda, je hodný, ale je to mazec no...

kristyn.g
12. říj 2017

@errrrricka no to jo, je to náročné :-/

gabrielka_h
12. říj 2017

Holky tak jak na tom jste?

errrrricka
13. říj 2017

@gabrielka_h ja nijak,cekam ci dojde MS dalsi tyden nebo ne,a ty?

fanunka
13. říj 2017

@kristyn.g nevěděla jsem do ceho jdu 🙂

kristyn.g
13. říj 2017

@fanunka koukám někdy je lepší nevědět 😖

já měla ted ms, nezvykle krátkou a příští středu jdu na gyndu a uvidíme co bude, od listopadu bych měla začít s clostilem

lela12
13. říj 2017

Holky vy co berete utrogestan na ms za jak dlouho po vysazení vám dojde ms? Me vždy chodila prvni den vecer nebo druhy den rano. Ted jsem uz ctvrty den a ani náznak, ale tt negativní... 😔 nechci to mit zase rozhazeny a navic mam zacit ted s clostikem a uz se tesim 😊

errrrricka
13. říj 2017

@lela12 mě 3-4 den od vysazení ( Duphaston, ale to je to stejné) do 5 dní rezerva je normální, ale pokud dýl, tak si myslím, že by mohla byt šance na těhu, těhu test to tak brzo neukáže si myslím... držím palečky, třeba se už zadařilo!

gabrielka_h
13. říj 2017

@errrrricka Taky čekám jestli v úterý dorazí nebo ne ale žádné příznaky nemám, tak si moc naděje nedělám. Jinak dnes jsem začala s Mojžíšovou.

gabrielka_h
13. říj 2017

@lela12 já beru Duphaston 15DC-24DC a MS chodí 30DC-32DC jak kdy.

kristyn.g
13. říj 2017

@gabrielka_h taky jsem začala s mojžíšovou

kristynaa_23
13. říj 2017

@gabrielka_h Můžu se zeptat, jestli a kolik jste přibrala s tím duphastonem? jestli vám dotaz vadí, chápu.. já ho brala 3 měsíce a přibrala jsem 20 kg... :(

errrrricka
13. říj 2017

@gabrielka_h tak to čekáme stejně, je to mazec, že nervičky 🙂 já jí taky cvičím, ale více jak 2x za týden určitě ne...

errrrricka
13. říj 2017

@kristynaa_23 asi 4 kg,ale prospwlo mi to, a chtela sem trochu pribrat,takze si myslim ze asi na to vliv nema,tezko rict,kazde telo je jine

lela12
13. říj 2017

@errrrricka někomu se právě ukáže slabá už pred ms tak si myslím že to nedopadlo ☹ a ani nevím jestli mam vůbec ovu bez toho clostiku .. mě břicho bolí už tak 3 týdny a týden mam strašně citlivý a bolavý bradavky a to jsem nikdy neměla.. děkuji ale moc tomu nevěřím 😞

lorakv
13. říj 2017

@errrrricka
@lela12
@gabrielka_h

Ahoj holky, tak nevim ci je to Clostikem, ale dnes jsem na utz videla na vlastni oci dve fazole! ❤❤

gabrielka_h
13. říj 2017

@kristyn.g tak nám držím palce aby nám to pomohlo 🙏

kristyn.g
13. říj 2017

@lela12 jééé ☹ no tak uvidíš, lepší ale nedělat si naděje než zklamání. Se to uplně leklo toho clostilu

@lorakv pane jo, rovnou dvě? no super 🙂

zrovna na to dnes myslím, máme geneticky zátěž na dvojčata, a s tím clostilem je tam větší šance.. ja strašně nechci dvojčata, jak kvuli zdraví (asi bych to těhotenství špatně dala) tak finančně... z toho mam taky strach

gabrielka_h
13. říj 2017

@kristynaa_23 asi Vás nepotěším ale nepřibrala jsem po něm vůbec-zatím jsem také brala 3 měsíce a měla bych brát dále.

gabrielka_h
13. říj 2017

@lorakv tak to je krásná zpráva! Moc Vám to přeji, hlavně zdravíčko Vám všem 🍀

gabrielka_h
13. říj 2017

@lela12
@errrrricka
Já jsem zkoušela TT včera, také negativní, bolí mě pouze levá strana podbřišku v podobných místech jak při ovu jinak nic 😔

Strana