Pomohl vám Clostilbegyt k miminku a kolikátý cyklus?
Chtěla jsem se zeptat, jestli Vám Clostík pomohl k mimču a kolikátý cyklus....jestli jste měli při užívání nějaký vedlejší příznaky a případně jestli jste u toho měly i nějaký další gynek. problém, třeba PCO atd....? Jen mě to zajímá, protože jsem ho začala tenhle cyklus poprvé brát (2tablety denně), tak bych si ráda dodala optimismu 😉
@gabrielka_h já už to tedy neberu. Změnila jsem lékaře a ten mi řekl, že jak mi to nastavila bývalá lékařka tak to nefunguje. Další hormony do mě cpat nechtěl, a já jsem na jednu stranu rada, protože bych byla asi jako koule a tolik kolik dávat dolů, ufff. Makačka🤔
@errrrricka já vím každé tělo je jiné. Ale naštěstí to není takové že by to nešlo shodit 🙂 teď beru vitamíny, jedu na fertiprone, rybím tuku a vitaminu E 😀
@errrrricka Tak uvidis,třeba se už zadari ... penize za IVF jsou sileny. Ja ted doufám, že to nedostanu.
@errrrricka
@kristyn.g
@gabrielka_h
Holky tak dnes 6den od vysazeni utrogestanu a ms nikde tt bílý... prsa už me bolej celý a bradavky asi bouchnou za chvili 😀 zejtra zavolám doktoroj co a jak.. dost me teď hlídá ms a hlavně abych mohla začít ten clostik... achjoo doufala jsem že mi aspoň ty prášky srovnaj cyklus.. nerozumím tomu 😢
@kristyn.g jo určitě tam zavolám už jen proto že jsem objednana na příští pondeli na utz kvuli ovu po clostiku jestli tam neco je, coz melo puvodne byt 12dc... ☹ já to brala s nadšením že semnou neco dělá takhle rychle aby se to povedlo... tenhle měsíc me uz ani nenapadlo ze bych mohla byt tehu bez clostiku tak si myslim ze jsem na to nebyla nijak upnuta a ze bych mela nervy... ale ted uz je teda mam no ☹dělá a jak ty jsi na tom?
@lorakv moc gratuluji! Ja bych dvojcata brala, no vidis to prvni mesic clostiku a uz to tam je super
@lela12
A uz tedy ms prislo jo? No me se to uz dnes rozjizdi,tak nam to asi nevyslo Iui,a 3 mesice s clostikem...akorat ted nevim co dal, no, co mi reknou nebo na ten prutah,ci dalsi clostik,uz sem z toho fakt psychicky vycerpana ☹
@lela12 tak dej věděc to ti dr řekne, já jdu ve středu k dr na kontrolu a pro clostil, taky jsem zvědavá co mi řekne, mám být 9dc tak jestli se mi tělo neumoudřilo... zeptám se jí na tu laparku co si o tom myslí.
Mám strach že ten clostil nebude fungovat, kolik že jich máš předepsaných? já dva denně.
@errrrricka jé to mě mrzí ☹ po 3 měsících třeba tě na něco pošlou ještě
já mám nějaké přesvědčení že mi to nebude fungovat ten closti,l že se bojím že si to vsugeruju a fakt mi to nezabere :-/ neumim si představit být těhotná po té době snažení, jak se z tohohle psychického stavu dostat..
@kristyn.g no, dnes sem si řekla, že to musím přestat furt řešit nebo se zblázním prostě uvidíme co další a další měsíc přinese, je pravda, že jsem si s tím Clostíkem dělala moc velké naděje, a k tomu IUI a prd, tak asi proto, jinak ty máš před sebou celý Clostík a moc holkám pomohl, tak bych neházela flintu do žita 😀 jo ale je fakt že ta psychika to je mrcha, taky mi dnes bylo do plače ...
@errrrricka to věřím, mě je do pláče jan na to přemýšlím, začala jsem cvičit podle mojžíšové ale pak večer mě záda moc bolí po tom jak se to podráždí ty záda, mám výhřez ploténky a špatnou páteř a stále tam mám stažené svaly bolavé, někde jsem četla že to že mi dr špatně vidí vaječník tady někdo měl způsobené těmi zády, tak to taky řeším a i se bojím jak to těhotenství zvládnu a kdyby náhodou byly dvojky z clostilu a celkově jsem z toho na prášky, taky bych to měla přestat řešit, číst jen pozitivní věci a nešťourat se v tom tolik.
@errrrricka Ne právě že ještě nepřišla 😒 je to tyden po vysazení utrogestanu a vzdy do druhého dne mrcha přišla.. a na testu nic bradavky bolí jak čert a to jsem nikdy neměla tak tomu nerozumím ☹
Achjo tak to mě mrzí ale třeba se vůbec nerozjede a bude to jen splnění.. clostik se může jen 6 měsíců ne? Tak teď asi pauzu pry funguje trochu i v ty pauze, na vse se vyprdni a odreaguj se a urcite to dopadne 😉 když ne tak po pauze bych nasadila znovu. Ale dost jsem četla že holky otěhotněli právě v ty pauze 😉
@kristyn.g Doktoroj se jako naschvál nemůžu dovolat 😒 tyjo laparku mi naštěstí nenabízel zatím. Ja byla vloni v listopadu, měla jsem cystu na vaječníků a dost špatně jsem to snášela takže to asi budu případně odkladat co to půjde 😢 ale každý to má jinak a tohle je něco jiného. Closlil mam 1-0-1 5-9dc já mu dávám dost šanci právě, ale tělu se nějak nechce abych ho mohla začít brát ☹😀 a jak často cvičis tu mojzisovu a podle čeho? Nebo chodis někam? Taky jsem nad ni přemýšlela ale dělám na tři směny a občas jsem rada že žiju natož ještě každý den cvičit 😒
@lela12 ty jo ale to máš příznaky fakt jak těhu, no ale je fakt že to už by tt ukázal, to je něco fakt že, no já cvičím podle netu, ted mi psala z CARu že můžu začít 4.měsíc s closíkem ale že 6 m, je max, a že můžu se na tu prochodnost objednat po ms k nim a že 3 tis. tak nevím jestli nemám ted všecho nechat, a počkat si na vypsaní od mé gyndařky, šak nechápu proč se tam za to paltí, a nechci si promrhat ten Clostík
@errrrricka pozor na clostik... po nem se snizuje sliznice mela bys před kazdym novym cyklem jit na kontrolu jak je na tom vyska sliznice.. a na pruchodnosti vejcovodu jsem byla pred cca 5ti lety bez narkozy a take jsem si to platila a byla jsem v Genettu
Holky, dřív než hormony zkuste Gynex-je přírodní, - jukněte se na recenze na heuréce.
Je přírodní a já mám díky němu nádhernou princeznu. Pan doktor mi taky chtěl hned nasadit hormony, když jsem dva cykly za sebou byla bez ovulace a půl roku jsme se o druhé miminko snažili. Já zkusila Gynex a hned další cyklus otěhotněla - a pan doktor nechápal:0))) Žádné osypání, příbírání - jen pohoda. Všem Vám tady moc přeju, aby Vám taky zabral a měly jste svá vytoužená miminka do roku v náručí:0*
@fanunka chodím na kontrolu každý 10-12 DC, no právě v Reprofitu se to také platí, 3 tis., ale na internetu jsem četla, že zákrok platí pojišťovna, tak právě zjišťuji, jak to je..
@alim8 měla jsem ho a a nic, a dalších milion přípravků a vitamínů, někdy holt bylinky nestačí..
@errrrricka To mě mrzí :0(
@lela12 To chápu jestli jsi měla zlé zkušenosti že se ti do toho nechce. tak snad nám ten clostil pomůže ❤ tak to zkoušej, kdyžtak tam pujdeš až budeš mít tu kontrolu kdyby ses nedovolala, uvidíš co ti poví, třeba fakt můžeš být v tom, ale nechci ti dělat naděje, vím jak to pak na houby nějaké zklamání. No je to pech ale až budeme mít mimča v náručí budeme na to jen vzpomínat jak jsme se trápili 🙂 věřím tomu. Cvičím každý večer se snažím, ale tedy jsem líná cvičit hodinu, takže cvičím každý cvik chvíli dokud mám pocit že to stačí, snad aspon to něco bude trošičku k ničemu, hodinu cvičit denně na to jsem moc líná, mám to na dvacet minut u televize. Cviky jsem si našla na internetu, ale už je znám a tak nějak vím jak se cvičí, cvičí se na záda často, já byla se zády v lázních a tam jsme cvičili taky tyhle cviky i na rehabce kde jsem chodila.
@errrrricka já bych si nechala pauzu, prý to učinkuje ještě pár měsíců po, tak bych dala pauzu a pak po vánocích bych dala další dávku 😉
@alim8 já teď beru drmek, ten má prý taky nějaké učinky, zatím jen pozoruji že jsem s drmkem neměla takové menstruační křeče v břiše a zádech jako obyčejně
jinak mě dr objedna na 9DC je to ok když příznaky ovulky (asi nějaké falešné) mám kolem 14dc? Prý objednává 8-12den. Furt o ní pochybuju, ale tak asi ví co dělá když pracuje v Pronatalu (chodím do její soukromé praxe)
@luska__ je náááádherný, taky chci takový výsledek ❤ ❤😍
@errrrricka
@kristyn.g
Tak jsem se dovolala k dr a dnes ma strašně plno tak mě nevezme a po zbytek tydne tam je jeho tatínek tak mam přijít v to pondělí 23.10. co jsem objednana a uvidíme. I když to dostanu... ale říkal že po utrogestanu už bych to měla davno mít a obzvlášť když předtím na mě fungoval krásně a bylo to pravidelný. Tak se mam občas ještě testnout že to klidně může být ještě těhu jen jsem ta jedna z malar co se jim to ukáže až po dlouhý době... tak týden nejistoty a nadějí o to pak bude hořčí zklamání☹
To cvičení vám holky závidím že máte vůli já jsem na tohle hrozná ☹ určitě vám to vyjde a za tu dřinu to bude stát! 🍀

@errrrricka jsou 🙂 já prozatím chodím na fyzio-dnes poprvé tak se teprve budu cviky učit, dnes jsem dostala za úkol rovnat záda a správně dýchat. Bolí mě dost záda jak na tu vzpřímenou chůzi nejsou zvyklé