icon

Pomohl vám Clostilbegyt k miminku a kolikátý cyklus?

petanevesta
31. kvě 2012

Chtěla jsem se zeptat, jestli Vám Clostík pomohl k mimču a kolikátý cyklus....jestli jste měli při užívání nějaký vedlejší příznaky a případně jestli jste u toho měly i nějaký další gynek. problém, třeba PCO atd....? Jen mě to zajímá, protože jsem ho začala tenhle cyklus poprvé brát (2tablety denně), tak bych si ráda dodala optimismu 😉

lela12
16. říj 2017

@kristyn.g děkuju, nechci se moc stresovat tak když to vydržím tak zkusím až o víkendu.. dnes jsem protivna i sama sobě tak jsem na odreagovani zkusila cvičit tu mojžíšovou a musím říct že se cejtim troch líp 🙂

kristyn.g
16. říj 2017

@lela12 no super 🙂 tak pak napiš jak to s tebou vypadá, já se nemůžu dočkat pozítří až konečně se domluvím s dr co a jak a budu mít taky bojový plán 🙂

dasenka25
17. říj 2017

@lela12 Ja to po utrogestanu dostavam az 9.den. a doktorka rikala, ze to muze trvat i 2 tydny

lela12
17. říj 2017

@dasenka25 mě říkal do 2-3dnů a taky to tak vždy bylo a zo spíš 1-2den. Tak mu je divný že když to na mě pusobilo takhle dobře celou dobu že teď nic.. ale určitě to dostanu no... 😒

dasenka25
17. říj 2017

@lela12 To urcite divny je ... Drzik palce, abys to nedostala a byla tehu 😉

lela12
17. říj 2017

Tak teď po sexíku začínám špinit 😢

kristyn.g
17. říj 2017

@lela12 neplakej, třeba se to rozjede a budeš moci aspoň najet na ten clostil 🙂

lela12
17. říj 2017

@kristyn.g to se rozjede už určitě 😞 ale je fakt že aspoň můžu začít s tím clostíkem no 🙂 jen jsem měla zas naději tak to zamrzelo 😞 to mam 1dc počítat od zitra? Já to vždycky dostávala rano tak nevím 😊 a jak ty byla jsi dnes u dr nebo až zítra?

kristyn.g
18. říj 2017

@lela12 mě dr říkala počítat od první ranní červené krve. Ale zeptej se tvého jak to vidí 😉 jinak jdu od Dr, tento měsíc mám ovulaci přirozeně!! 🙂 možná Drmek funguje a nebo je problém jinde. Prý 17 % šance ze to vyjde tak uvidíme, když to nevyjde tento měsíc tak příští mám Clostilbegit a když nevyjde ten tak příští rok ivf, ale prý je doplatek 20-30 tis to se přiznam na to peníze nemáme ☹ tak mám smíšené pocity ☹

gabrielka_h
18. říj 2017

Holky to je nervák 😖 dneska 2 den zpoždění MS 🙏

kristyn.g
18. říj 2017

@gabrielka_h jé to věřím, držím palce! 🙂

gabrielka_h
18. říj 2017

@kristyn.g děkuji

lela12
18. říj 2017

@kristyn.g tak to je super! Tak zas proč clostik když ovu máš? Mě ještě chce pichat nějaký injekce v době ovu na podporu prasknutí foliků, když na utz uvidí že to je k tomu 🙂 tak se na to zkus třeba zeptat 😉 Já dnes začínám ještě s tím gynexem tak snad pomůže 🙂 jinak příští rok asi taky budem muset někam do caru a řešit to 😞 ale ty peníze jsou šílený není nahodou nějaký pokus hrazeny pojišťovnou? Kamaradka teď nic neplatila a povedlo se hned na první 🙏pokud a kdy máš mit ms? Třeba se už povedlo když ovulka byla 🍀

lela12
18. říj 2017

@kristyn.g jo jinak jsem to nakonec dostala až dnes ráno takže dnes 1dc 🙂

lela12
18. říj 2017

@gabrielka_h no tak tfuj tfuj ať nepřijde❤ 🍀

8karolina4
18. říj 2017

Náš iuiacek Leontynka

kristyn.g
18. říj 2017

@lela12 néé ovu teprv bude 21. takže mi napsala na papírek že se máme snažit 19-21. a pak se uvidí no.. když ovulaci mám tak nevím proč mi napsala clostil, ale napsala mi dávku nižší jen jeden večer, tak asi spíš na podporu, protože mi minule nedozrávaly... ale taky mi říkala že ten clostil a pak případně iui že bychom mohli zkusit jen dorovnává šance, že víc než těch 17% takhle šance nebude, prý až to ivf má šanci na úspěch 35-50%.
Ona právě říkala že je to hrazené 4x pojišťovnou ale že se doplácí léky které pojištovna nehradí a to je prý až těch 30táců... ale kdo ví jestli akorát pronatal není takhle náročný :-/ do toho caru musíš mít nějaké doporučení, nebo tam prostě jen zavoláš a objednáš se? No budu se modlit, ale nejsem si jistá jak moc je pravděpodobné že to vyjde, určitě to není prvně za ten rok a půl co tu ovulku mám... nebo jestli mi ten folikul vůbec praskne... teď se mám ozvat až to příště dostanu a zahájím ten clostil nebo nedostanu a budu v tom... jinak říkala že cvičení té mojžíšové prokrvuje tu oblast a funguje podobně jako ten clostil, podporuje ovulace.

a dneska tedy gratuluju k 1.DC 😀 a jdeš tedy do toho clostilu tenhle měsíc? tak budeme doufat obě pak 😀

jo taky jsme se bavili o tom vyšetření na neprůchodnost vejcovodů, pomocí té látky, prý to stojí 800kč a může mi to udělat když budu chtít ale prý to moc neřeší, kdyby byly neprůchodné tak budu muset na ivf tak jak tak.. :-/ tedy na to kašlu, kéž by se poštěstilo a vyšlo to teď. Jinak v sobotu mám vhodné datum i podle jonášovy metody 🙂 to musí něco znamenat! 🙂

kristyn.g
18. říj 2017

@8karolina4 krásná 🙂

lela12
19. říj 2017

@kristyn.g tak se pořádně snažte, nohy nahoru a držím palečky 😊 jinak ten clostik asi na tu podporu jak říkáš no.. určitě neuškodí. Ale tak když ovu máš a vyřeší se to dozrávání tak nějak nechápu proč tak malo procent? 😕 tyjoo tak to nevím kamarádka říkala že to je drahý i to doplaceni za léky ale mluvila něco o 8tisících... tak nevim bych se ji ještě musela zeptat.. tohle je šílený, jako ty peníze mam, ale jen proto že jsem magor a šetřím na vybavičku a všechny věci kolem, protože pak z nemocensky a mateřský mi toho asi moc nezbyde... tak se mi to nechce vymaznout za umělý... fakt všechno pro rodiny... 😒
Jo ja clostik začínám brát teď v neděli tak jsem zvědavá a už se docela těším... k tomu mam ještě ty bylinky a snažím se teda donutit se k ty mojžíšovy 😊 tak to prostě už musí dopadnout 😀
Proč když budou nepruchodne tak na ivf? Však ti je kdyžtak profouknou a pak je dost šance 😉 a do toho caru podle mě musíš mit doporučení od svého gynekologa že už se určitý čas snažíte a nejde to... ale nevím ještě jsem se o to nijak nezajimala.. furt doufam ze to pujde bez toho... tak držím palce ať se poštěstí už ted 🙂

gabrielka_h
19. říj 2017

@kristyn.g já tedy za tu laparku neplatila nic 😕 Clostil asi bude na podporu-někdy vytvoří více folikulů s více vajíčky a pak je větší šance na otěhotnění a taky na dvojčátka 🙂 tak držím palce. Já dnes začínám 3 den zpoždění MS tak jestli dnes nedorazí tak zítra ráno testnu 🙏

errrrricka
19. říj 2017

@kristyn.g ja jdu na ten prutah dalsi tyden do caru,ultrazvukova metoda,3 tis,iui bylo za 1500 kc,a rikala ze pokud nejsou pruchodne nema clostik ani iui vyznam,a jde se rovnou k ivf,jinak ja 4 mesic clostik,folikule mam,ale tehu nejsem,tak nevim ty procenta sou fakt male, tak holky drzim palce,to ivf je tak 30 tis ale za 35-50% kurna dost teda

errrrricka
19. říj 2017

@gabrielka_h to uz je sance,3 dni zpozdeni,tak drzim palecky!

kristyn.g
19. říj 2017

@gabrielka_h moc držím palce!!! tak doufám že zabere, bud ted ten jeden folík nebo s clostilem 🙂

@lela12 já si taky šetřila na výbavičku, ale pak jsem měla úraz a dala jsem všechno za léčbu... no tak bychom museli případně našetřit znova no.. ono by to určitě nějak jít muselo 😀
ono asi záleží proč jsou neprůchodné, když jsou srůsty tak to nic nenapraví. Ale dr říkala že to bývá většinou vidět už na utz že je nějaký problém, mě tedy akorát loví ty vaječníky, nemůže je najít, asi jsou hluboko :-/ ale jinak prý v pořádku všechno...

errrrricka
19. říj 2017

@kristyn.g Holky já tomu nerozumím, prostě když řekne doporučuji to udělat tak tam člověk jde no, už pro to prostě udělá vše no, peníze nepeníze, jen je škoda že opravdu jsou ty procenta celkem malé na to že se za vše platí...

fanunka
19. říj 2017

@errrrricka a ještě ke všemu mám trošku podezření že to ty CARy dělaj tak aby co nejvíce rejžovali a tak nějak aby se tam člověk musel vracet a platit vše znovu :( Mám za sebou 2 IVF a ani jedno nevyšlo a měla bych jít na 3. oba jsme zdraví :(

kristyn.g
19. říj 2017

@fanunka je pravda že je to hodně peněz, ale tak co se na tom dá zkazit, embrio je embrio a navíc bylo by hodně neetické dělat na tomhle nějaké naschvál chyby.

errrrricka
19. říj 2017

@fanunka opravdu, no to by mě asi hráblo úplně 2xivf a nic, to nechápu fakt, já už se chystám taky odmítnout to IUI, šak taky hned že clostík folikul objednáme na druhé IUI, ale přitom je to jak sex, akorát bez styku se mi to zdá nevím no.. a kolik tě to ivf 1 vyšlo?

gabrielka_h
19. říj 2017

Holky vidím ducha, co myslíte? Testovala jsem teď odpoledne nemohla jsem to vydržet 🙏

beruska1889
19. říj 2017

@gabrielka_h ahojky, to už není duch, to je krásná čárka 😉 gratuluji ❤😘

lorakv
19. říj 2017

@gabrielka_h ja myslim, ze je to jasné! Grstuluji! 🍀

Strana