Pomohl vám Clostilbegyt k miminku a kolikátý cyklus?
Chtěla jsem se zeptat, jestli Vám Clostík pomohl k mimču a kolikátý cyklus....jestli jste měli při užívání nějaký vedlejší příznaky a případně jestli jste u toho měly i nějaký další gynek. problém, třeba PCO atd....? Jen mě to zajímá, protože jsem ho začala tenhle cyklus poprvé brát (2tablety denně), tak bych si ráda dodala optimismu 😉
@errrrricka cca kolem 20tis.
@gabrielka_h joooo 🙂 gratuluji 🙂
holky vyhrála jsem v soutěži otěhotnět.cz poukaz na 300 🙂 😀 super 🙂
@gabrielka_h No vidíš gratuluji, už se to tu postupně otěhotňuje holky, doufám, že to bude pokračovat 🙂
@kristyn.g děkuji 😘
@errrrricka určitě bude, držím Všem palce😘 tak teď už jen zbývá ať ta čárka sílí 😍🙏
@gabrielka_h děkuju, snad máš pravdu a už to nebude trvat dlouho... mám za sebou skoro 3 roky, tak už by se zadařit mohlo 😉
@gabrielka_h krásná čárka! Gratuluji! Hlavně ať je všechno v pořádku 🍀
@beruska1889 neboj, věřím tomu-já byla smířená a tím že půjdeme do CAR a rozhodnutá, že dám v práci výpověď. Vůbec jsme nesexovali ob den ani ob dva,ale tak jak jsme chtěli a přesně vím, ze kterého ten brouček je 😍, začala jsem chodit na Mojžíšovku a nějak jsem s tím nepočítala a nakonec nečekaně je to tam.
@lela12 děkuji, doufám že bude
31.10. jdu poprvé na gyndu🙏
Držím Vám palce 🍀
@gabrielka_h tak to je hezké 😉 ono to prý tak většinou bývá, že když to člověk nečeká, že to vyjde 😀 😉 a stejně se nejlíp dělají děti ze sexu z lásky a chuti než z povinnosti podle nařízení doktorů 😉
Ahoj všem ☺, s manželem jsme se snažili o mimi asi 2 roky. Problém byl že jsem neměla pravidelnou ms a tudíž sem neměla ovu. Na pravidelnou ms mi dr napsala utrogestan. Letos v září mi nasadila clostylbegyt a ono se podařilo mám zpoždění ms více než týden, tt jsou pozitivní, odběr krve pozitivni a hladina hcg v normě. Příští čtvrtek jdu teprve na prohlídku ešte mě vůbec nevysetrila. A dneska mi sestřička volala ať si přijdu pro další dávku utrogestanu. Co si o tom myslíte mám z strach z toho utrogestanu četla jsem že hodně holek i potratilo po vysazení utrogestanu v době těhotenství. Asi nad tím moc přemýšlím ale mám opravdu strach. Mimi už potřebujeme jako sůl jsme spolu asi 5 let a ešte žádné nemáme. Takže se snažím aby vše bylo jak má být bez komplikací. Dokonce jsem začala užívat už i kyselinu listovou bez doporučení dr.
@leonitabila no to je parada. Se mas. Nam by se taky hrozne ulevilo kdyby se zadarilo. Už se snazime 3 roky a ani tuk :(
@gabrielka_h takhle náhodou to je báječný 🙂
@leonitabila kyselinu listovou beru už rok, ta ničemu neuškodí 🙂 o tom utrogestanu se poradíš s dr
Ahoj, taky se přidávám, jestli tu jsou nějaké názory ke Clostilbegytu. Snažíme se rok, neúspěšně. 3 měsíce jsem brala Duphaston a krom pravidelné MS žádný výsledek, jakmile jsem dobrala, zase žádná MS, ani ovulace. Dle UTZ mám velice nízkou sliznici. Včera mi dr. napsal Clostilbegyt (1 tbl denně) 3.-7. DC + k tomu i znova Duphaston 17.-28. DC. Máte někdo podobnou zkušenost popř. dostaly jste stejnou kombinaci léků? Moc děkuju za odpovědi, rady, cokoliv. Jsem už lehce nervózní.
@silvi2302 ahojda, vitej tady 🙂 my se s přítelem snažíme od ledna a taky bezúspěšně 😞 ms skoro žádná ovulka zřejmě taky ne.. tak mi dal na 3mesice utrogestan a ted budu mit taky duphaston je to to stejny ale ten duphaston nema pry tolik vedlejších účinků. To beru od 15-24dc a tento měsíc začínám poprve clostík od 5-9dc 1-0-1.. k tomu jsem si ještě koupila gynex a doufám v "zázrak" 😊 taky mi to trošku už leze na mozek, ale vždy jen jak začne ms a pak jsem zase netěšená na ddalší snažení 😊 držím palečky ať to brzy dopadne!
@lela12 Ahojky, děkuji za uvítání a odpoved 🙂 Koukam, ze jsme na tom uplne stejně ☹ Ja jsem od čtvrtka po Agolutinu a čekám na Ms, abych se mohla vrhnout na ten clostik, mam z toho strach, co to udělá, ale proste uz jsem ted ve fázi ze udělám cokoliv, aby to vyšlo. Ještě k tomu čekáme na výsledky spermiogramu a na moji krev, nabirali mi snad všechny testy co jsou. 😵🙂 Jinak teda doufam ze ti bude dobře po Duphastonu, ja treba jsem z nej malem zesilela, jako ms po něm fungovala jako hodinky, ale bylo mi spatne, mela jsem porad strašně nafoukly břicho a divím se ze me muž neopustil potom jak jsem byla protivna a vztekla 😅 Ale to ja takhle reaguju na všechny hormonální léky. Tak taky drzim palce ať uz se objeví ta zpropadena 2. čárka!! 🙏 A urcite dej vedet jak se daří léčba 🙂
@silvi2302 ahojky,beru to stejne,jen clostik uz 4 mesic,a jedno nezdarene IUI,taky mam nizkou sliznici,vaha 47,5 kg, folikule rostou,ale tehu zatim nic 😒
@beruska1889
@lela12
@kristyn.g
Holky tak já nevím ☹ zdá se mi ta testovací čárka pořád slabá ☹
@gabrielka_h mě se zdá že sílí 🙂
@gabrielka_h sílí, takže hlavně klid, bude to dobrý... 😉 každé to HCG stoupá jinak... 🙂
@kristyn.g tak snad ☹ mám trochu obavy 🙏
@beruska1889 trochu mě to zaskočilo, čekala jsem už dálnici 😀 tak zkusím zase tak za 3 dny 🙂 taky věřím že to bude dobré ale mám pocit že ty "nervy" nikdy neskončí 😀
@gabrielka_h no holka, na dálnici se čeká taky dlouho 😀 takže se nenervuj, to prckovi neprospívá... Jo od teď budeš mít nervy už napořád... Budeš si muset zvyknout... 😉😘
@gabrielka_h tak nervy s dětmi už pak asi nikdy neskončí 😀
@kristyn.g
@beruska1889 takže v podstatě takový nácvik 😀😉 Holky co Vám budu vykládat, nemáme to jednoduché měli by nám dát medaile! 😀🎉
@gabrielka_h určitě sílí, jen u každého asi jinak rychle. Neboj se vše bude určitě v pořádku 😉 hodně štěstí 🍀
@gabrielka_h jojo rodičovské starosti od prvního ducha na tt 😀
Holky zítra jdu k dr chce mě vidět kvůli tomu zpoždění, ale ještě trochu špiním bude mě i tak vyšetřovat? Říkal že mam přijít i tak... ale je to teda takový divný 😒

@beruska1889
@lorakv Holky děkuji, nemůžu tomu uvěřit! Snad to dobře dopadne!
Beruško i na tebe to čeká ❤