Pomohl vám Clostilbegyt k miminku a kolikátý cyklus?
Chtěla jsem se zeptat, jestli Vám Clostík pomohl k mimču a kolikátý cyklus....jestli jste měli při užívání nějaký vedlejší příznaky a případně jestli jste u toho měly i nějaký další gynek. problém, třeba PCO atd....? Jen mě to zajímá, protože jsem ho začala tenhle cyklus poprvé brát (2tablety denně), tak bych si ráda dodala optimismu 😉
@gabrielka_h nádhera, moc gratuluji 😉
@gabrielka_h noo super, gratuluji! Ať je vše v pořádku 🍀
@gabrielka_h Jee, krasny, gratuluju!!
Ahoj holky, jak ste na tom?? Mne MS prisla normal po 28. dnech a ted uz zase jedu na Clostiku. Mam posledni pokus, pak uvidime, co se bude dit ...
@gabrielka_h jééé krásné! gratuluji 🙂
@dasenka25 tak moc držím palce aby to vyšlo, já čekám na ms... asi dorazí, příznaky jsou.. pak jedu na clostik a uvidíme
Ahoj děvčata. Tak jsem po první dávce clostilu (3.-7. DC, 1-0-0) a pár dní po dobrání se teda cítim naprosto hrozně: mám ukrutně oteklé/nafouklé břicho, bolesti a nemůžu pořádně dosednout, vždycky mě u toho hrozně rýpne v podbřišku. Máte někdo podobnou zkušenost? Na UTZ mě doktor vůbec nepozval, jen mi volali, že výsledky krve ohledně hormonů dobrý. Přes tátovo známého jsem se včera dostala ke špičkovému doktorovi z CAR, který mě i partnera vezme do péče a řekl mi teda, že po roce neúspěchu a s mými výsledky/nevýsledky jsem tam měla dávno být doporučena a nerozumí tomu, že mám nasazený clostil bez předchozích vyšetření a když už tak jakto, že mě doktor nekontroluje. Tak jsem z toho teď zmatená a doufám, že přechodem sem se buď konečně zadaří nebo alespoň budu opravdu vědět na čem jsem. 😕
Ahojky, Clostik uzivam prvni mesic, dnes mam prvni den zpozdeni, ms mela byt ve ctvrtek nebo v patek. Dnes jsem testovala (citlivost testu 25 nevim ceho-Clearblue), ale test negativní...Tak nevím, co myslíte, je to brzy na testovani prvni den zpozdeni?Nebo Clostik zpusobuje, ze se cyklus protahne?Nebo mam koupit citlivejsi test?Prosim poradte....
@dasenka25 První měsíc jsem brala jen Clostík, ale bohužel ovulace šla ze strany, kde nemám vejcovod, v březnu jsem prodělala mimoděložní, teď začínám ve čtvrtek brát druhé balení Clostíku, 12.den cyklu jdu na ultrazvuk a podle toho hned za den za dva inseminace a k tomu mi prý napíše ten utrogestan..Ale musím mít ovulaci z levé strany, kde mám vejcovod..Což je jediné, co mi vadí, že do sebe cpu Clostík, aniž bych věděla, zda půjde ovulace ze správné strany...
@1306 já mám srostlý pravý vejcovod a moje doktorka mi řekla, že ikdyž zraje folikul na pravé straně tak ten levý vejcovod si ho dokáže nějakým způsobem přetáhnout takže bych nezoufala 😉 tělo si to umí zařídit 🙂
@gabrielka_h To máš asi pravdu, říkal mi to taky můj gynekolog. Ale ta inseminace prý určitě bude s větší šancí, když ovulace půjde z levé strany, kde vejcovod mám, což chápu. Tak doufám, že to tak tenhle měsíc bude...A tobě moc gratuluju 🙂 Už bych se chtěla dočkat taky šťastného konce...
@gabrielka_h Ty jo, moooc gratuluju 👏 Na 3. cyklus říkáš? Ja jsem lehce za půlkou první cyklu s clostilem, v pondělí jsem byla UTZ a nasel tam folikul 25 mm prý těsně před prasknutim 😲 Takže se ted snažíme, ale mam teda ukrutny bolesti břicha, doktor říkal ze je to z clostilu a ze po dlouhé době mam ovulaci ještě takhle velkého folikulu, ale jen mam strach z cysty 😕
Ahoj děvčata včera sem dobrala první dávku clostriku a dneska 10DC mi doktor udělal UZ samozřejmě největší folikul mám na pravý straně kde nemám vejcovod fakt vtipné na levé samozřejmě menší tak sem zvědavá jestli si s touhle prekerkou tělo poradí 🙂 🙂 🙂
@kristyn.g Ahoj, ne nedostala, asi má prasknout sám ... ? Dnes jsem 17DC, začínám s Duphastonem, včera v noci jsem měla bolesti už na hraně úvahy, že mě bude muset muž vzít do nemocnice, dnes ráno je to trochu lepší, ale pořád to dost bolí při rychlé chůzi nebo dosednutí na židli. Je to tupá trvalá bolest, jako kdyby hodně silná MS a sem tam jako silné "štípnutí". Tak jsem teď nervózní, co se mi v tom břiše děje, máme se snažit, ale sex je pro mě momentálně nemožný kvůli bolestem 😒
Ahoj holky, tenhle cyklus jsem brala clostil poprvé a předevčírem, coz byl 4. Den od dobraní, jsem mela hrozny bolesti vajecniku na obou stranách. Druhy den uz v pohode. Nevíte, kdy je ovulace? Když to bolí, nebo pak kdyz uz ne? A jak často vám říkal dr, ze se mate snažit, jestli se muzu zeptat? Díky 😊

Holky tak 3 cyklus s Clostilem zdá se dopadl úspěšně 😍 8 dní od vynechání MS a čárka už je krásná. Přeji Vám všem aby Vás potkalo stejné štěstí jako mě, myslím na Vás 😘🍀