Pomohl vám Clostilbegyt k miminku a kolikátý cyklus?
Chtěla jsem se zeptat, jestli Vám Clostík pomohl k mimču a kolikátý cyklus....jestli jste měli při užívání nějaký vedlejší příznaky a případně jestli jste u toho měly i nějaký další gynek. problém, třeba PCO atd....? Jen mě to zajímá, protože jsem ho začala tenhle cyklus poprvé brát (2tablety denně), tak bych si ráda dodala optimismu 😉
Ahoj, já beru clostilbegyt 3.cyklus. 1. cyklus mi zabral při dávkování 1tab denně, ale bohužel se miminko nezadařilo. 2. cyklus mi nezabral, tak mi doktorka zvýšila dávku na 2 tab denně a včera jsem byla na ultrazvuku a bohužel žádné velké folikuly se neobjevily, takže bych měla mít opět anovulační cyklus. Dnes je to 14.den a začala jsem trošku krvácet a bolí mi v podbříšku, jako kdyby měla ovulaci, ale dle ultrazvuku bych ji mít neměla. Je možné krvácet v polovině cyklu při anovulačním cyklu?
@kristyn.g já čekám na MS mám ji mit cca. za 4dny a hned musim na utz jestli cysta odešla nebo ne. Když jo nasadí konečně ten clostík když ne tak nevím ☹ ale od včera trošku špinim. Ale prsa ani břicho nebolí což je divný protože minimálně bradavky jsou vždy šílený 😕 tak se bojím aby vůbec přišla 😠 dej vědět jak clostik snášíš 🙂
@lucy0511 já měla taky folikul 20mm a Dr. mi říkala že to odpovídá ovu kolem 17DC a nakonec ovu byla asi až někdy kolem 23DC a máme z ní fazolku v bříšku ❤ 😉 takže klidně může přijít později
Ahoj holky, tento měsíc jedu už 5 tý cyklus s Clostilbegytem a zatím nic ☹ do toho 16-26 dc duphaston + 2x injekce Ovittrele, máte někdo podobnou zkušenost? Uż nevím co bych pro to více udělala...
@gabrielka_h ahoj taky si říkám že ta aplikace v mobilu ví víc než doktoři ta mi ovu vyznačila na zítra 🙂 🙂 🙂 a i podle teploty to tak vypadá 🙂 🙂 🙂

@silvi2302 Ahoj já tobě taky 🙂 🙂 🙂 no sem zvědavá co z toho bude už mě začíná pobolívat podbřišek 🙂 🙂 🙂 🙂