icon

Pomohl vám Clostilbegyt k miminku a kolikátý cyklus?

petanevesta
31. kvě 2012

Chtěla jsem se zeptat, jestli Vám Clostík pomohl k mimču a kolikátý cyklus....jestli jste měli při užívání nějaký vedlejší příznaky a případně jestli jste u toho měly i nějaký další gynek. problém, třeba PCO atd....? Jen mě to zajímá, protože jsem ho začala tenhle cyklus poprvé brát (2tablety denně), tak bych si ráda dodala optimismu 😉

kristyn.g
13. lis 2017

@lucy0511 jo to souhlasí 😀 někdy si říkám že to upínání je špatně, pak na druhou stranu to že mám pocit smíření že to stejně nemůže vyjít že je špatně, prostě všechno špatně 😀 ach jo... asi mi hrábne

lucy0511
13. lis 2017

@kristyn.g neboj nehrabne 🙂 🙂 🙂

maruberu
13. lis 2017

Ahoj holky, za jak dlouho po dobraní clostiku 5.-9. Den mate potvrzenou ovulaci? 😊

lela12
13. lis 2017

@kristyn.g tak jsem to včera přivolala... se můžu zbláznit jak mě bolí břicho, to jsem ještě nezažila ☹ tak snad brzo ms přijde a je to známka toho že cysta odejde..🙏 🙂

kristyn.g
13. lis 2017

@lela12 třeba bolí že cysta praskla, držím moc palce! 🙂

silvi2302
14. lis 2017

@errrrricka Ahoj, ja to beru uplne stejně, stejnou kombinaci a také nic. Teda folikuly jsou, nedaří se mi ☹

silvi2302
14. lis 2017

@maruberu
Ahoj, ja jsem brala 3.-7. DC, byla na UTZ 14 DC a ovulovala jsem 15 DC 🙂

kristyn.g
14. lis 2017

@silvi2302 tak jsem na to zvědavá dneska taky začínám 3dc a na utz jdu 11dc

lela12
14. lis 2017

Tak ja dnes 1dc, zítra jdu k dr jestli cysta odešla a můžu konečně začít s clostíkem. Holky píchá vám i injekce po utz aby foliky praskly?

kristyn.g
14. lis 2017

@lela12 já bych byla určitě ráda aby píchla, se na to zeptám... tak moc držím palce, věřím že odešla 🙂 budem na tom +- podobně pak 🙂 si myslím že otěhotníš určitě dřív jak já 😉

dasenka25
14. lis 2017

@lela12 Ahoj, ano, mne picha Pregnyl. Ten ma ale ted vypadek, tak jsem sama pichala Ovitrelle. Obcas se mi stalo, ze folikul praskl sam, ale radeji mi vzdy picha injekci.

kristyn.g
14. lis 2017

@dasenka25 myslíš že i na žádost to může píchnout?

lela12
14. lis 2017

@kristyn.g teď zas celý odpoledne vůbec nic, úplně čisto tak já už to svoje tělo fakt nechápu 😞 k dr jdu až ve čtvrtek, zítra nemá čas tak snad se to do ty doby rozjede... no ja nevim ja už tomu fakt nevěřím a hlavně mě už nějak nebaví čekat.. sex je už spíš jen "vyroba".... po novým roce začnu řešit ivf a hotovo ☹ tobě to určitě dopadne hned prvni cyklus neboj 😉 a určitě se na tu injekci zeptej a klidně si ji vyžadej 😉

lela12
14. lis 2017

@dasenka25 a jak sama víš kdy? Já bych to asi nedala sama si to pichnout 🙄 to je do břicha? Picha ti to i když jich tam máš vic?

kristyn.g
14. lis 2017

@lela12 no já tomu taky moc nevěřim... ovulaci jsem měla i normálně polední měsíc mít a nic.. ☹ tak třeba když to přestaneš řešit tak se to upraví samo a nebo ivf a bude to no

dasenka25
15. lis 2017

@lela12 Chodila jsem na folikulometrii co 2 dny, kdyz v polovine cyklu jeste nebyly folikuly dozrale. Ale ted jsem byla v utery, rekla, ze mam dva a kazdy ma 13mm. Ze mam pockat 3 dny a pichnout si.

dasenka25
16. lis 2017

@lela12 Jinak pichnout do bricha neni tak hrozny, jinam bych to nezvladla. Jj, picha mi, i kdyz mam vic. Pred 4 rokama jsem mela 3 foliky, pichla Pregnyl a mam z toho 1 syna 🙂

kristyn.g
16. lis 2017

holky děla ten clostil s vámi něco? měla jsem teprv druhý večer, stále čekám jestli něco bude

silvi2302
16. lis 2017

@kristyn.g Během užívání nic, ale par dni po dobrani bolesti břicha dost silný az do konce ovulace

kristyn.g
16. lis 2017

@silvi2302 aha, tak to se ještě mám na co těšit 🙂 Díky

lela12
16. lis 2017

Ahoj holky 🙂 tak dnes jsem byla u dr a cysta praskla takže paráda a dnes konečně začínám s clostikem 🙂 ale říkal že vaječníky teda nic moc a fakt nepracují jak mají tak to zkusíme "nahodit" tim clostikem od 3dc do 9dc takze 7dni! Příjde mi to hodně co myslíte? Každopádně jsem rada že de to konečně hlo 😊

kristyn.g
16. lis 2017

@lela12 a jakou dávku bereš? zdá se to dlouho ale asi ví co dělá! tak moc držím palce, třeba nám to vyjde 🙂

lela12
16. lis 2017

@dasenka25 tak já dnes začínám s clostikem, ale tehle měsíc mě ještě kontrolovat nebude prý až další.. a injekci taky kdyžtak až další měsíc tak nevím... 🙄

lela12
16. lis 2017

@kristyn.g právě že 1-0-1 chce dát šok těm vaječníkům aby začali trochu fungovat tak třeba to bude jen tento měsíc.. nevím... 18.12. Jdu na kontrolu a uvidí se co dál.. doufám že už nebude nic potřeba 😊 děkuji taky držím palce a snad nám to vyjde 🙂 třeba bude vánoční překvapení 😊

kristyn.g
16. lis 2017

@lela12 to by bylo super 🙂 ale dívím se tedy že tě nepozval na kontrolu ještě tento cyklus po takové dávce... když si měla ty cysty 😒

lela12
16. lis 2017

@kristyn.g ptala jsem se ho, ale říkal že až toho 18tého tak nevím.... oni tam jsou dva doktoři, tata se synem a každej má asi jiný názory 😒jiný mladej říkal že budu chodit na utz... teď jsem byla u staršího po dlouhé době tak pak asi zas budu chodit k mladému.... snad nam to dopadne, už by to chtělo vid a kolikátý jsi dc?

kristyn.g
16. lis 2017

@lela12 jo už by to chtělo aby se zadařilo... jestli se nezadaří teď tak další snažení dám až po novém roce... dnes jsem 5DC, dneska jsem si vzala třetí prášek. Kdyby ti něco bylo po tom tak si zavolej tomu mladýmu jestli máš dojít... abys pak nečekala paterčata 😀

lela12
16. lis 2017

@kristyn.g nooo nestraš 😲 😀 dvojčátka bych docela rada (i když si to neumím představit) ale zas jako víc nee 😀 Ty máš jen jeden denně? To ja i předtím měla brát 2x denně ale jen 5dní teď to zvedl na 7... jo to určitě budu kdyžtak volat ale bohužel mladý tam je jen pondělky.. ale teď v úterý tam jdu se spermijkama tak se když tak optám 🙂 je teď beru ještě Drmek na ovu tak to prostě musí dopadnout 😊

kristyn.g
16. lis 2017

@lela12 a může se to kombinovat s tím drmkem? já brala drmek minulý cyklus a ovulace asi byla přirozeně po tom drmku ale nevyšlo to, teď ho radši neberu aby to nějak se moc nepřepísklo. Ale ty to máš asi jiné. Já bych tedy nechtěla ani dvojčata ☹ z toho bych radost moc neměla. Jako lepší než nic, ale pokud bych si měla vybrat.. tak dvě děti postupně si chci užít 🙂

lela12
16. lis 2017

@kristyn.g co jsem četla tak jo a dr říkal že to jsou "jen" bylinky tak to ničemu nevadí, ale ja to tělo potřebuju probudit... a jak dlouho jsi brala ten drmek? Jako kdybych si mohla vybrat tak bych děti raději taky chtěla postupně, ale dvojčata by mi nevadili 🙂

Strana