Pomohl vám Clostilbegyt k miminku a kolikátý cyklus?
Chtěla jsem se zeptat, jestli Vám Clostík pomohl k mimču a kolikátý cyklus....jestli jste měli při užívání nějaký vedlejší příznaky a případně jestli jste u toho měly i nějaký další gynek. problém, třeba PCO atd....? Jen mě to zajímá, protože jsem ho začala tenhle cyklus poprvé brát (2tablety denně), tak bych si ráda dodala optimismu 😉
@kristyn.g Ahoj, nechci zase otravovat, ale nevim co mam dělat.. 😞 v utery začala ms ale od ty doby jen spineni, dr říkal že to jako ms budem počítat a od včera beru ten clostik, ale dnes rano jsem to dostala zase.. tak nevim jestli mam clostik posunout nebo brát dal 😞 je svátek tak se nikam nedovolam.. 😞 děkuju ❤
@kristyn.g děkuji moc, ja jsem právě na vážkách, jestli to první krvácení nebyla třeba jen ta cysta jak praskla... a teď normální ms kterou budu mit 5dni... a až skončí tak bych měla hned mít ovu pokud to budu brát tak jak dr nasadil.. 😒 clostik se davá až skoro po ms a ja ho beru víceméně hned.. pořád přemýšlím jestli nemám někoho známého kdo dělá na gyndě třeba by poradili.. v úterý tam jdu s tim spermiem tak se ho zeptám, ale to už bude pozdě.
@lela12 já si to myslím podle příbalového letáku... že když už si začla brát tak bych to brala, zkus si zavolat na pohotovost někam gynekologickou do nemocnice nebo tak. Cysta když praskne tak nekrvácí si myslím, je plná většinou čiré tekutiny. jinak já beru clostil od třetího dne
Tak me se po Clostylbegitu udelaly 3 cysty, diky tomu musime odlozit inseminaci. Uz ho nechci ani videt..A jen se modlim, aby odesly s ms...Ale jsou pomerne velke..Uz nevim, jak dal..
Holky, jsem 10 dnu od Ovitrelle, nevim, jestli nektera mate zkusenost. Je to Hcg hormon na vyvolani ovulace. Dnes jsem mela uz negativni tehu test. A pred 3 dny me zacaly bolet prsa, kez to neznaci menstruaci, ale objevi se mi //
Komu se po Clostylbegitu udělaly cysty?A pokud ano, zmizely s příchozí ms?Daly vám na ně něco?
@lela12 Moc moc děkuju, jsem teď jen hrozně nervózní, protože jsme minulý týden byli na oslavě a trochu tam popíjeli a já měla za to, že rozhodně těhotná opět nejsem.... 🤐 Tak snad to bude ok, měla bych být tak 2 tt.
Jinak mi nic nepíchnul, jen clostil a duphaston, na UTZ byl ve 14DC folikul 25 mm těsně před prasknutím a jenom mi řekl, že máme mít sex během těchto dní, pak jsem měla 2 dny hrozný bolesti a pak vůbec nic, že jsem si říkala, že se to určitě nepovedlo. Včera jsem byla poprvé v CARu a dnes ráno tohle. 🙂 Po dobrání určitě začneš mít nějaký příznaky, mně 10DC začalo nebýt dobře, nafouklo se mi břicho a dost bolelo až do ovu, tak vydrž a určitě jdi na UTZ ať ti lékař doporučí nějaký timing styku 🍀

@lela12 brala jsem ho měsíc od půlky cyklu a hned fungoval se mi zdálo, méně bolestivá ms a dřív