Pomohl vám Clostilbegyt k miminku a kolikátý cyklus?
Chtěla jsem se zeptat, jestli Vám Clostík pomohl k mimču a kolikátý cyklus....jestli jste měli při užívání nějaký vedlejší příznaky a případně jestli jste u toho měly i nějaký další gynek. problém, třeba PCO atd....? Jen mě to zajímá, protože jsem ho začala tenhle cyklus poprvé brát (2tablety denně), tak bych si ráda dodala optimismu 😉
mě ty zatracený folikuli nepraskly, dělám všechno možný a nic prostě... asi mi není souzeno
Holky kterým se to podařilo s clostilbegyt, kolikátý cyklus? Já ho taky dostala, ale budu brát až další cyklus. Tento jmuz jsem nestihla.
@kristynaa_23 Ahoj, pred ctyrmi rok, jsem otehotnela 1. Cyklus, ale bohuzel biochemicke tehu a pak jsem otehotnela hned dalsi cyklus, tj 2. Cyklus. Ted se snazime a Clostilem pul roku a nic, ale ovu probehla jen trikrat
tak mi napsala gynekoložka hezkou zprávu, že nepoznám jestli prasknul nebo ne a že mě tam může bolet žluté tělísko, které je prý také cysta a může být i větší než folikul a bolet víc 🙂 a že to žluté tělísko vylučuje hormony které můžou způsobovat stavy podobné pms a že ty změny nálady můžou být k tomu. Hezky to napsala že si nemám dělat starosti že buď to povede k těhotenství nebo k menstruaci a že to bude dobré a nemám se tak pozorovat pokud to jde 🙂 no... to jsem nevěděla tak jsem hned klidnější 🙂
Ahoj holky, tak MS dorazila ☹ Ted beru uplne naposled 2-0-2, manzel jde 4.12. na spermio, tak uvidime, co dal ... Ale chci po Vanocich zacit s prirodni lecbou nez pujdu na operaci. Tak uvidime
@kristyn.g
Tak to je super gynekoložka! Má pravdu že není dobrý se tolik pozorovat, ale teda taky to dělám a na mě clostil nejspíš nefunguje vůbec, nic mě nebolí jen trochu tlak v podbřišku ale jen občas.. ovu testy negativní 😞 takže asi k ničemu.. ale tobě pomohl ke krásným folikum tak to určitě dopadne 🙂
@dasenka25
To mě mrzí 😞 už jsi ho brala 6x? No tak snad teď naposled to právě dopadne 🙂 drž se!
@lela12 no folikuly byly, ale bolí mě břicho stále a hlavně tam mám ten polyp, který může tomu těhotenství bránit, příští ms mám jí na kontrolu s tím polypem ještě ke konci menstruace asi aby byl lépe vidět při nižšší sliznici, ale uvažuji jestli tedy má smysl pokračovat hned s clostilem, jestli by tedy nevadilo na měsíc aspoň vynechat, nebo je lepší brát v kuse když už. Tak tlaky taky něco znamenají mě taky tlačilo jen občas 🙂 uvidíš na kontrole 🙂
@kristyn.g však doktorka psala že to může být to žluté tělísko ne? Tak to by bylo dobrý. Jo a prosim te změny nálad k čemu jako? K ovulaci? Práškam nebo? Ja jsem protivná sama sobě a u všeho bulim... nevim co to je 😞 ja jsem teprve 13dc tak třeba je ještě brzo.. Když mam cykli tak 30-33dni tak třeba bývá ovu až dyl ne?
@lela12 jojo může... moc tomu ale nevěřím že to vyjde, spíš s tím moc nepočítám, ale furt nad tím přemýšlím. Změny nálad jsem vyčetla ve vedlejších učincích toho clostilu a taky psala že to může být z hormonu které produkuje to žluté tělísko, že když jse ovuace na obou vaječnících zároveň tak to taky může být silnější a že každá žena se potýká s různými obtížemi v průběhu cyklu. Myslím si že to máš z těch hormonů, ještě když jsi jich brala tolik tak tak je to ještě víc asi. Já mám taky cykly kolem třiceti dní, naposledy 33 a po tom clostilu od 3 dne foliky vylezly 11dc byly už dost velké... ale každý má tu ovulaci různě 🙂
@lela12 ovu testy nedělám, nikdy mi nefungovaly a nechci se tím radši stresovat.. taky se nechám překvapit ale popravdě tomu moc nevěřím asi jako ty ☹ tak došel manžel z práce a tedy až když je tam ta interakce tak vidím jak jsem dneska stále "mimoň" a taková labilní si přijdu... ach ty hormony no... a to ještě není uplně ivf, sousedka mi říkala že když měla stimulaci u ivf že měl záchvaty pláče ze všeho
Tak jsem dneska zhltla treti clostil a uz si prijdu uplne tehotne😂
@kristyn.g ahoj děkuju jsi hodná ❤ já mam radost! Clostil na mě funguje jak má! Měla jsem tam krasny folikul přes 17mm, ale říkal že si myslí že možná už čerstvě prasknul, že se mu zdá že tam je nějaká tekutina, nebo teprve praskne.. tak se máme teď pro jistotu tři dny snažit a uvidíme 🙂 proto mam ty bolesti je to k ovulaci.. sliznice taky prý krásně narostla takže vše jak má být... nevim moc tomu nerozumim jak to má všechno být velký... a navíc báječná zpráva máme výsledky spermia a naprosto skvělý! Prý se to v dnešní době už moc nevidí takhle výborný vysledky 🙂 uff prostě ze mě spadnul balvan jak blázen.. a snad se brzo zadaří 🙂 rozhodně jsem klidnější teď 🙂 tak to jsem rada že už je to lepší, mě dr říkal at si na bolest klidně vezmu ibalgin že to ničemu nevadí tak v klidu asi je to fakt normální 😉 držím palečky!

@lela12 Tak zatím v pohodě, krevní testy ok, HCG zatím jen 145,2, takže jsem úplně v začátku a na UTZ jdu až příští čtvrtek na okouknutí gestačního váčku 🙂 Jinak mně během braní clostilu nic nebylo až třeba 10DC mi nebylo dobře a hooodně mě bolelo břicho a ovulace byla taky strašně bolestivá, ale během 2 dnů to vše utlo... V pondělí tam jdi a určitě dej vědět, jestli se našly folíky a jak velké ! 😍