icon

Pomohl vám Clostilbegyt k miminku a kolikátý cyklus?

petanevesta
31. kvě 2012

Chtěla jsem se zeptat, jestli Vám Clostík pomohl k mimču a kolikátý cyklus....jestli jste měli při užívání nějaký vedlejší příznaky a případně jestli jste u toho měly i nějaký další gynek. problém, třeba PCO atd....? Jen mě to zajímá, protože jsem ho začala tenhle cyklus poprvé brát (2tablety denně), tak bych si ráda dodala optimismu 😉

kkacca
2. pro 2017

@nase_ema Já jdu ted v pondělí, tak jsem zvědavá, ale vidim to stejně jako to máš ty 🙂

lela12
2. pro 2017

@kristyn.g Ahojda, já to moc jako úspěch neberu bradavky už jsem občas citlivé měla a vždy přišla ms.. takže to beru spíš jako že se nepovedlo 😞 jak jsi na tom ty? My byli v Praze na ty lodi Rohan Boat, masáže, výřivka, sauna.. kupa jidla a pití, nádherná kajuta.. moc jsme si to užili to jsem potřebovala už.... ale už jsme doma 🙂

kristyn.g
3. pro 2017

@lela12 jé to muselo být fakt super! 🙂 o té lodi jsem ještě neslyšela 🙂 my jsme včera pekli cukroví a byly na rozsvícení stromku akorát 🙂 Jinak mě místy pobolívá břicho jako před ms... moc tomu nevěřím že by se zadařilo ale stále doufám, někdy se vzbudím s tím že jsem taková naštvaná že ty hormony beru proto aby se povedlo tak bych měla doufat a ne jít do toho s tím že to nevyšlo, ale pak jsou chvíle kdy si říkám že to nevyjde kvuli tomu polypu určitě... Docela mě to už štve, proč by to už nemohlo konečně vyjít, to mám být bez dětí do smrti? ☹ dneska jsem vstala tou naštvanou nohou 😀 já tak chci aby to už vyšlo a štve mě že s tím nemůžu nic dělat, je to na přírodě.

lela12
3. pro 2017

@kristyn.g jo bylo to krásný 🙂 cukroví mám v plánu příští víkend 🙂 já jsem celá nějaká divná, hrozně podrážděná asi z těch hormonů po clostiku... chvili jsem jak na obláčku, pak bych všechno rozmlátila a pak zase bulim u všeho 😅 takže klid asi je to normální 😊 musíme doufat i když já už jsem spíš smířená s tím že to zase nedopadlo... 😞 a určitě i dá mrcha na čas a bude mi dělat naděje.. nezbývá nám nic jiného než čekat a kdyžtak se těšit na vánoční snažení 😊

kristyn.g
3. pro 2017

@lela12 já přemýšlím ze si dám přestávku navíc jdu na kontrolu těsně po MS jestli tam je stále ten polyp, jestli to nejde kvůli němu tak asi nemá smysl brát hormony i další měsíc dokud se neodstraní. Myslíš ze by to vadilo vynechat? Nebo že je lepší brát Clostil kontinuálně?

lela12
3. pro 2017

@kristyn.g Tak to nevím říkají že se bere 3měsíce pak 3měsíce pauza a zas 3měsíce. Tak by to asi nemuselo vadit když si dase pauzu už po měsíci. Já jdu na kontrolu taky těsně po MS 18.12. Nevím proč teda... A myslíš že ten polyp tomu fakt brání? To říkají i o cystě a kamarádka přes ní otěhotněla 😉

kristyn.g
3. pro 2017

@lela12 dr říkala ze to může být problém a co jsem se dočetla tak polyp může být příčina neplodnosti. Tak když by se nepovedlo tak aspoň budu mít nějaký další problém kde budu moct doufat že když se vyřeší tak se zadaří.

kristyn.g
3. pro 2017

@lela12 ale není vyloučeny ze nemůžu otěhotnět i s polypem, dává mi to naději 🙂

jezz1e
3. pro 2017

Holky v patek jsem byla na ET a slysela jsem, jak se bavi Dr. s druhou holcinou, ze ma polyp a jestli o tom vi. Pak ji doporucil, pokud by ji ted KET nevysel, at nejdriv vyresi polyp a pak az jde na dalsi KET. Takze asi vliv ma.

kristyn.g
3. pro 2017

@jezz1e asi jo, díky za informaci 😉

silvi2302
4. pro 2017

@lela12 Tak přesně tohle byly moje první těhotenské příznaky aniž bych tušila a přísahala jsem ze těhotná nejsem a dostanu to. Tak pozor kocko, drzim palce 🙏🍀

kkacca
4. pro 2017

Tak já dneska na UTZ a nějak nic, takže poslána do VFN do endokrinologický poradny :(

kristyn.g
4. pro 2017

@kkacca to mě moc mrzí ☹ tak napiš co ti řeknou v té poradně

kkacca
4. pro 2017

@kristyn.g uvidíme, podle hormonálního profilu...no jsem z toho kyselá, ale co se dá dělat, aspon budu vědět co dál, spíš doufám, že objednávka nebude za 3 měsíce....

kkacca
4. pro 2017

tak objednání za měsíc, k tomu asi nemám co říct, achjo :(

kristyn.g
4. pro 2017

@kkacca no to je blbý no ☹ to objednávání k lékařum je hrůza.. kdyby měl člověk umřít objednají ho za dva měsíce na vyšetření... :-/ já čekám jestli se povedlo nebo ne... za chvíli to budou dva roky snažení ☹

kkacca
4. pro 2017

@kristyn.g Zkouším na radu kámošky Pronatal, byla tam spokojená, ikdyž se zatím nepovedlo....Jsem půl roklu bez MS a ovulace a nikdy mi zatím neřekl, co to je, tak uvidíme, co mají za termín oni..ty jo dva roky, tak snad už naposledy, držím palce🙂

kristyn.g
4. pro 2017

@kkacca v pronatalu pracuje moje doktorka, snad budou dobrý, byli jsme tam na psermiogramu. Držím palce ! 🙂 no kéž by, ale ještě mám polyp na děloze, tak kdyby to teď nevyšlo tak pujdu na odstranění a budu doufat že to bylo tím že to nešlo

kkacca
4. pro 2017

@kristyn.g Já bych právě ráda věděla, co kde mám nebo nemám, tady nějak nic nevím :( tak držím palce

rianka001
4. pro 2017

Holky, já jsem tento cyklus brala Clostil potřetí. Na mě působí ukázkově (1-0-1), v pátek byla sliznice přes 9 mm, folikl přes 18 mm, tak jsem vyfasovala Ovitrelle (píchnut ještě v pátek večer) a pak dva dny neustálého snažení 🙂. Dnes si dáme s mužem pauzu, stejně by to už nemělo ani efekt. Takže by bylo mooooc hezké dostat uzlíček od Ježíška, možná na Ježíška začnu opět věřit 😎😉.

maruberu
4. pro 2017

Holky, pokud děláte ovulační testy, z jak dlouho po dobrání jste měly pozitivní ovulační test a ovulaci? 😊 Brala jsem druhy měsíc Clostil a přijde mi, jak kdyby ovulace ani nemela přijít. Na ko jdu za tyden, cca 11. Den od dobrání..

lela12
4. pro 2017

@silvi2302 jeee ahojda 😘 jakpak ty jsi na tom jak se cítíš? Všechno v pořádku? A jaké přesně jsi měla příznaky? Já si myslím že to nedopadlo protože folikul byl jen 17mm i když doktor říkal že paráda a i sliznice narostlá, ale prostě to nějak cítím, že by to nedopadlo...Ale je fakt že se cejtim prostě divně.. bradavky pořád bolí, výtok dnes trochu míň ale pořád je.. o ty moji naladovosti radši nemluvim 😅 navic dnes me zase začal bolet podbřišek, ale to je spíš z toho že jsem skoro týden nebyla pořádně na záchodě.. 🙄 dnes mam motejlice, ale na to trpím, mam nízký tlak... no prostě naprd... do ms týden... hrabe mi z toho 😂

lela12
4. pro 2017

@rianka001 tak to držím palce ať to vyjde 🙂 mě dr taky chvalil sliznici, měla jse taky skoro 9, ale folikul jen 17 a nic mi nepichnul protože tam nic neměl to mě dost zklamalo tak tomu moc nevěřím.. ale tobě to určitě vyjde 😉

lela12
4. pro 2017

@maruberu nikdy dělala jsem od 10dc do 17dc (pak už jsem začala duphaston) a ovu test vždy negativní. Ale 14dc jsem byla na utz a tam dr říkal že buď těsně proběhla nebo brzo bude.. měla jsem i bolesti i hlen... na někoho ty testy nefungují já už na ně prdim...

rianka001
4. pro 2017

@lela12 Děkuji, snad to vyjde. Budu si držet všech 20 prstů. 😎

kristyn.g
4. pro 2017

@maruberu já jsem si taky testy nedělala, nikdy na mě nezabrali tak jsem se na ně také vykašlala

@lela12 já si zase myslím že by ti to klidně mohlo vyjít 🙂 já mám standardní příznaky před ms, dnes začaly bolet prsa a břicho stále pobolívá

lela12
4. pro 2017

@kristyn.g já mam právě takový pocit že to prostě zase nevyšlo... Nevím proč... ale vím že tehle měsíc to asi poprvé obrečím 😞 protože když se zeptám přítele co by chtěl k Vánocům tak mi pokaždé odpoví že miminko... a to mě dost ničí 😢 a to máš před ms normálně? Mamka mi vždy říká, že první podle čeho poznala že je těhu, bylo že ji strašně boleli prsa ze strany... Mě nikdy nic není akorát těsně po vysazení HA mě boleli bradavky a pak ještě jednou asi před 3měsíci.. jinak ani nepoznám že je na cestě... 🙄

kristyn.g
4. pro 2017

@lela12 jojo mě bolý skoro pokaždé před ms, někdy už od ovulace někdy až ten týden před, což teď je... taky mám dojem že to nevyjde.. nějak mám takový pocit že to nepujde dlouho, že asi budu muset třeba ještě hubnout aby se povedlo, stále mám hodně nadváhu i když jsem se celý rok činila... já zase začínám vyšilovat jestli někdy vůbec, začínám být dost zoufalá, já už to párkrát obrečela tu menstruaci ☹ teď jak jsem měla ty výkyvy po dobrání clostilu tak jsem řvala jako želva i kvuli tomu... to je fakt hrozné s tím přítelem, možná by pomohlo mu to říct jak se cítíš, že to prostě neovlivníš jestli se zadaří a že tě to trápí, kdyby mi to říkal manžel tak bych taky to brala mnohem hůř ☹ můj říká teď že si myslí že je to tím polypem, sám si studoval na internetu.. tak si taky říkám že třeba když se to vyřeší...

jinak je to první cyklus s clostilem, hodně jsem četla v diskusích že se zadařilo až na další cykly tak nesmíme házet flintu do žita 🙂

kristyn.g
4. pro 2017

@lela12 napadlo mě že mi vlastně dr psala že žluté tělísko vylučuje ty látky které způsobují příznaky podobné pms tak třeba to ani nepoznáme jestli se zadařilo nebo ne..

lela12
4. pro 2017

@kristyn.g aha no tak uvidíš, snad to tentokrát nebude k ms ale k mimísku 🙂 já mam tak dvojky tak mě asi nemá co bolet 😂 jinak příteli to vždy řeknu že mě tímhle trápí akorát ještě víc... pokaždé jojo ja vím promiň, nemyslím to tak, až to bude tak to bude, to nevadi... že pojedem ještě do Alp bla.bla.. ale příště to řekne znovu... 😕
Noo třeba zrovna když to nejmíň čekáš tak to přijde. Moc bych ti to přála 🙂 já nadváhu nemám jestli tam max 5kilo a stejně nic.. a z čeho jsou ty polypy? No nezbývá nám než čekat... nikdy jsem netestovala před MS ale kupa holek to dělá.. jenže ja se bojim pak ještě většího zklamání... tak radsi budu klidně týden čekat... 😊

Strana